Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam fiyat nedir ? pm gönderirmisiniz
Hatta bi efsane vardi benim buyudugum yerde.. "Guya bi cocuk gunun birinde cips almis, icinden full taso cikmis" Cocuklugum o cipsi aramakla gecti benim..![]()
Hatta bi efsane vardi benim buyudugum yerde.. "Guya bi cocuk gunun birinde cips almis, icinden full taso cikmis" Cocuklugum o cipsi aramakla gecti benim..![]()
Biz hic konusmayalim o zaman daha 24 undesin be ne konusuyon senhey gidi günler ya
lan yaşlanıoz be![]()
bizimkisi laf-ı güzafBiz hic konusmayalim o zaman daha 24 undesin be ne konusuyon senYonetim banlayin su arkadasi..
![]()
Soran herkese 200 dedim hocam ama aşağı da çekebilirim aklınızda ne var acaba?
hocam sahibinden de genelde çok daha ucuza satılıyo. ben en son temiz 50 tane nesil 1 tasoyu 40 liraya görmüştüm. piyasa fiyatını bilmen açısından oradan bir araştırmanı öneririm.
Vay beee en son tasinirken kapış yapmistim. 2-3 kisi birbirini ezmisti. Ne gunlerdi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.