Premium Üyelikler Yenilenmiştir

Cevap: Premium Uyelikler Acilmistir !

Premium üyelere özel artık; "Banlanan kullanıcıların tüm ban bilgilerini görebilme" hakkına sahiptir.

Banlı kullanıcının profiline girmeleri yeterlidir.

Selamlar, silver,golf ve platinum özel kategorilerinin içerikleri nedir? Herhangi bir caps/önizleme var mı? Eğer kategorilerde yalnızca sohbet ve satış dışında yararlı bilgiler var ise almayı düşünebilirim.

Soruma yanıt gelmediği için alıntı ile yeniliyorum. Umarım soruyu anlayanlar yanıtlar.

Soruma yanıt gelmediği için alıntı ile yeniliyorum. Umarım soruyu anlayanlar yanıtlar.

O bölümler diğer gördüğün bölümlerden ayrı bir kategoridir. Bazen ücretsiz kanal bile dağıtılabilir. Diğer webmaster forumlarında ücretsiz domain, backlink, Ebook felan dağıtılırdı. Bunda da öyle düşünün illaki farklı paylaşımlar olacaktır.

Gold alınmıştır :)

Benim bir maruzatım var. Silver üyelik aldım Webhosting rankım gitti. o düzeltilebilirse sevinirim. Teşekkür ederim

Yakın zamanda host sağlayıcıları rütbesi kaldırılacak.

Gold üyelik rütbesi (simge olarak) paypal ödemesi sonrası otomatik geldi ama gruba da eklenmesi gerek sanırım burada bildirilen özelliklerin (500 inbox, gold özel yeri, chat vb.) hesaba uygulanması için? Teşekkürler ;)

- 15 Gunluk 728/90 Ucretsiz Sitelerinin Reklamlarini Yayinliyabilirler

Hocam bu reklam nerede yayınlanıyor bahsi geçen, öğrenebilir miyim? Her yenilediğimizde yani örneğin 6 aylık almak yerine her ay 1 aylık alsak her seferinde 15 gün yayınlanacak mı? Son olarak bana paypal bilgisini mail olarak gönderebilirseniz ben bir tane hesabın sonunda kalanları göndereyim bir kısmını kalanı da ana paypalden göndereyim mümkünse.

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]: abi benim ücretli abonelik zamanım dolmuş, onu farkedip ödeme geçtim, ödeme geçince sistem başa döndürdü. Gruba atayıp renk ve mesaj kutusu büyüklüğü zımbırtısını ayarlarsanız sevinirim.

Cevap: Premium Üyelikler Açılmıştır!

benim ayarlarım hala tamamlanmadı mesaj kutusu v.s ilgilenebilirmisiniz sadece renk ayarım yapılmış diğer hiç bir ayarım tamamlanmamış .

Hocam 3 aylık Gold ödemesi yaptım ama üye renk tonum değişmedi. Birde Gold bölümündeki konuları falanda okuyamıyorum.

Ürün Numarası:
b3a7d623a75dfce7cda7959a78274952

@Serk@nYT
Hocam ilgilenebilirmisiniz ?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]
Hocam Gold üyelik için ödeme geçtim online olunca bakabilrmisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri