Primmi Gerçekmi ? Ekin Soyak

Primmi Gerçekmi

• Prim

Oy: 129 90,2%
  • Gerçek

Oy: 14 9,8%

• Kullanılan toplam oy
    143
lütfen ölme Ekin lütfen lütfenggg en sevdiğim artisttin sen

ulan bırakın şu dinin yakasını be

şu ülkenin en büyük sorunu bu

din tüccarlığı

daha düne kadar kürtçe kuranın üzerinden prim yapıyolardı

bunların zihniyet hep aynı

Allah aşkına ne yaşıyosanız gizli ve kendinize yaşayın

Allah bütün günahlarını affetsin, girdiği yoldan döndürmesin. Kalbi temiz olan herkese iman nasib etsin .

2 farklı bakış açısından yaklaşıyorum kararsız kaldım :D
Belki dedikleri gerçektir yaşamını değiştirmek istiyordur hatta bu halep yardımı için kanalında video paylaşmıştı o zaman çok şaşırmıştım olabilir
Birde şu var bu arkadaş "ne yapsamda gündeme gelsem" düşüncesiyle hareket ediyo belkide o halep videosuda bunlardan biriydi ama ben inanmıyorum bu adama :D yani daha geçen hafta paylaştığı videoları hatırlıyorum birde bu videoyu izledim bir insanın 1 haftada kullandığı kelimeler bu kadar çabuk nasıl değişebilir? bana kalırsa bu arkadaş bu ülkede en çok getirisi olan işe girdi "Din tüccarlığı" Videoda bazı kısımlar doğal afetlerin arkaplanında Kuran ayetleri okunulan videolar tarzında neyse ekmeğini çok yer.

Ama inşallah ben yanlış düşünüyorumdur

ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zor
10 saat önce hastanede video çekiyor
1 saat öncede sağlıklı bir şekilde tövbe ettiğini dile getirdi

hiçbirini bilmem ama tövbe ettiyse gerçekten güzel bişey yapmış

ulan bırakın şu dinin yakasını be

şu ülkenin en büyük sorunu bu

din tüccarlığı

daha düne kadar kürtçe kuranın üzerinden prim yapıyolardı

bunların zihniyet hep aynı

Allah aşkına ne yaşıyosanız gizli ve kendinize yaşayın

ekin şimdi size bi şikayet konusu açsa hakaret edenlerin hepsinden şikayetçiyim dese hepiniz ban yiyeceksiniz inşallah da yapar

ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zor
10 saat önce hastanede video çekiyor
1 saat öncede sağlıklı bir şekilde tövbe ettiğini dile getirdi

hiçbirini bilmem ama tövbe ettiyse gerçekten güzel bişey yapmış

O izlediğin videoda geçmiş videolarını gösteriyordu, hastanede olduğu falan yoktu yani. :)

Ama prim olduğunu düşünüyorum. Yine de karı kızla video çekip ufak yaştaki çocukların aklını çelmektense daha faydalı videolar çeker şimdi. Tabii düzgün islamı yaşarsa. :)

ekin şimdi size bi şikayet konusu açsa hakaret edenlerin hepsinden şikayetçiyim dese hepiniz ban yiyeceksiniz inşallah da yapar

hakaret mi ?

din sömürüsü yaparken yaptığı ney

dinde gösteriş varda ben mi bilmiyorum

bırakın bu poliyanna akıllarını

inş doğrudur.Cahiliyeden kurtulup İslamiyeti seçmesi.

Son düzenleme:
su yorumu görene kadar inanmamıstım ama suan süpem yok kardesimiz dogru yolu bulmus insallah bizlerede nasip olur sadece cumaya gitmekle olmuyor bu isler..

bu arada daha önceki videolarını hiç begenmiyordum izlemezdim bile ama artık takip etmeyi düsünüyorum

3. kattan düşme olayı yalan beyler.
Olayın aslı şu; Ekin kardeş eski hayatından ve yaptıklarından dolayı pişman. Ve bi kaç kardeşimiz sayesinde hak yolunu buldu. Videoları silerek bi nevi arındı kendince.

Bundan böyle dini projeler, sosyal deneyler tarzı şeyler yapacaklar çay house ekibiyle birlikte.

Kolay gelsin.

adam dediydi beyler

İnandırıcılıkdan uzak bir video. İnsanlarla alay eden mantık dışı ve kandırmaca video.

Dinden para kazanmak, en kolay zengin olma yöntemidir ...bizim memleketimizde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri