Psikolojim iyice bozuldu

• Kullanıcı Ozsoy05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Adreside veriyimde gel döv bari !
Kimle dalga geçeceğim işimi gücümü bırakıp adsense hesbaımda o yazıyor onu koydum.İlgi çekmek yada rant sağlamak için açmadım konuyu kazanmıyorumd ediysem kazanamıyorum adsenseden de anlama bu tbm oranındanda doğal oalrak benim koyduğum resmin iyimi kötümü olduğunuda anlamıyorum.

İnsanları yargılamaya üstünüze yok maşallah.
ALın buda tam ekran görüntü ve iyimi kötümü yine bilmiyorum.kazanç 0 $ yazıyor hala.

5XDM2qz.png

roGV8yD.png

YAW KARDEŞİM SİZDE HA :)

LA 185 defa konu açtık yotube adsense kazançlarına nasıl bakılır diye yaw :) forumda bi araştır kazançlarına nasıl bakacağını sonra bulamassan bana pm at cvblayım ok

İnsanları anlamak gerçekten zor!.

Öncelikle arkadaşlar bu işe para kazanmak için girmeyin. Çünkü kazanamazsanız böyle hüsrana uğrarsınız. 2. olarak sadece kopyala yükle bırak mantığı yok işin içinde.

Size muslera06 ustadın en büyük taktiğini vericem. Bunu yaptım kazanamadım derseniz bırakın bu işi. Sadece şu satış konusunu inceleyin ve oradaki inceliği alırsanız kazanırsınız.

Satış konusu: http://www.ytpara.com/verenler/8275...-eleman-alinacakdir-calismasina-gore-ssk.html

Tüyoyu da ben verim yapılacak çalışma kısmındaki 3. madde. Bunu yapın ve kazanın gerisini düşünmeyin. Bu şekilde de kazanamıyorsanız kusura bakmayın gidip part time iş bulun arada youtubeye bakın.

İnsanları anlamak gerçekten zor!.

Öncelikle arkadaşlar bu işe para kazanmak için girmeyin. Çünkü kazanamazsanız böyle hüsrana uğrarsınız. 2. olarak sadece kopyala yükle bırak mantığı yok işin içinde.

Size muslera06 ustadın en büyük taktiğini vericem. Bunu yaptım kazanamadım derseniz bırakın bu işi. Sadece şu satış konusunu inceleyin ve oradaki inceliği alırsanız kazanırsınız.

Satış konusu: http://www.ytpara.com/verenler/8275...-eleman-alinacakdir-calismasina-gore-ssk.html

Tüyoyu da ben verim yapılacak çalışma kısmındaki 3. madde. Bunu yapın ve kazanın gerisini düşünmeyin. Bu şekilde de kazanamıyorsanız kusura bakmayın gidip part time iş bulun arada youtubeye bakın.
önemli olan o etiket bulutunu oluşturmak.
*Verilen Etiketleri veyahut Aciklamalari Her kanala eklemeli.(Etiketler tarafimizca verilecekdir,Video yukleme oncesinde Kanaldak iVarsayilanlar kismindan eklenecekdir bu etiketler.Her videoya manuel etiket eklettirilmeyecek.)

Allah bizleri youtubeye bel bağlayıp kazanamayınca etrafına saldıran kul olmaktan korusun :)
Bu işte herşey var. Sabır-bol bilgi-araştırma- inanma-azim-üzüntü-sevinç.. ve dahası.. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu sebebten etrafıma zarar verebileceğim aklımın ucundan geçmez. Lütfen biraz mantık ;)

Hocam etiket bulutunu oluşturmakta ne var ki? Çok basit bir şey.

1. site: https://www.serverbilgisayar.com.tr/keyword/anahtar_index.php

2. site: Soovle - Let the web help.

3. yöntem ise başka kanalları takip edip bu şekilde açıklamaya etiket ekleyenleri bulmak.

Sonra varsayılanda açıklamaya da etiket serpiştirin etikete de normal etiket kanal ayarlarında kanal arama kelimelerine de aynı şekilde yapın. Olay bitmiştir.

Bu şekilde tekli konular üzerinde yani tek kategori konu üzerinde çok iyi hit alır.

Hocam ne bekliyorsunuz ki ! O öyle, bu böyle... Bir şeyleri de siz yapın becerin bir zahmet. YT hibe etmiş değil Muslera'ya o etiketleri. Adam ne kadar uğraşmış emek vermiş onları tesbit etmek için. Bu kafayla olmaz bu işler. Önemli olan zaman HARCAMIŞ olmak değil, emek verip,kafayı çalıştırıp başarılı olmak. Herkes bunu yapabilir/yapacak diye bir şey yok. Belki size göre bir iş değildir bu, belki başka bir sektörde çok daha başarılı olacaksınız.

Spam dolayısıyla seninle aynı durumdayım emin ol kardeş..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri