- Web sitesi
- superbegenim.com
4 aydır anca 0.97$ kazandım oda bugün $0.96 oldu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o tbm nedir öyle =) nasıl becerdiniz onu..
tbm de sıkıntı mı var? ben normal sanıyordum![]()
evet bayağı anormal =) biz 0.10$tbm görünce sevinirken bir de sizinkine bakın
dalga mı geçiyorsunuz benimle![]()
buda benim hocam nasıl ?
![]()
sen 1 yil oncesinin ici gecmis videolarini atarsan tabii izlenim almaz. Tembellik yapip komple kanali kopyalayacagina, kendini izleyici olarak dusun. Bir videoya bakip ben bunu izlemem diyorsan atmayacaksin, bu kadar basit. Kanali temiz seckin videolardan olustur ki, 1 video icin girenin gozu digerlerine de takilip izlesin.
Yok estağfurullah vallahi anlamadım iyim kötümü bu ondan soruyorum ciddiyim?
kazanamıyorum-bunalıyorum-sinirleniyorum diyrsun ve koyduğun TBM ye bak nerdeyse mi,lletin 10 katı TBM ye sahipsin - bu konu gır gır şamata konusu ise yanlış yere açmışssın
sevgili kardeşim,youtube girince kim bu siteden kim bu siteden değil çok basit bir şekilde anlarsın,tabi içerik Türkçe ise,bugün şöyle bir baktım aynı videodan 10 tane var ve izlenimleri 15-20-100 vs bu demek oluyorki Muslera06 hocanın hiç bir dersini tam dinlememiş,habire indir yükle veya kanalı kopyala yükle mantığı bir çok arkadaşımızda mevcut,güncel ve benzersiz içerik bulmak yakalamak gün geçtikçe zorlaşıyor,ben ilk girdiğimde bu işe ki çok değil nisan aylarında youtube işine girdim bir kaç yabancı video ile işe başladım aman Allah'ım videolar patladı gitti tabi bu beni fena derecede sevindirmişti o patlayan videolar zamanla hitini de kaybetti çünki izleyici kitlesi belliydi,aldığım para da beni tatmin etmişti,bir çok arkadaşın ortak sıkıntısı hit alamamak benim de hiç hit almayan hatta şu an yüzüne bile bakmadığım kanallarım var ama neden bakmıyorum biliyomusun?indir yükle mantığı ile çalışmıyorum,üret ve yükle tamanen kendine ait videolarla yola çıkabilirsin ben sitelere yıllarımı verdim çoğu Türkiye'de üst sıralara geldi nedeni ise özgün olmamdı ve iyi paralar kazandım,şimdi youtube ile özgün çaışıyorum en büyük idolüm ise kipkay youtube da aratırsan bulursun,tabi özgün çalışırkende bazı kanallarımı boş bırakmıyorum dünyadan ve Türkiye'den özgün güncel hatta ve hatta çizgi filmi bile ihmal etmiyorum nedeni ise hemen hit almasa bile google indekslerine girince hit almaya başlaması...senin yapman gereken yavaş ve sağlam adımlarla yola çıkman ilk ay 10 lira 5 lira Allah bereket versin diyceksin diğer arkadaşlarında deddiği gibi kimse milyon dolar kazanmıyor zamanla yerini bulucaksın sağlıcakla kal...
canım kardeşim benim,özgün diyince video birleştrip kesip kırpmak yanına kıytırık bir logo mu aklına geliyo özgün video benzersiz olandır,ya ilk piyasaya sen sunacaksın ya da sen yapıcaksın,ben kendi videomu kendim yapıyorum alengilli işlerle de uğraşmıyorum yapana da saygı duyarım çünki herkesin bir yöntemi var ki olsa bile onlarda çok iyi biliyor özgün çalışmak belki ilke zamanlar bişey getirmesede zamanla kendine ait bir platformun oluşucaktır...özgün derken ne gibi özgün ?
video birleştirme gibi mi ? kendi videonuzu çekmek gibi mi ?
Adreside veriyimde gel döv bari !
Kimle dalga geçeceğim işimi gücümü bırakıp adsense hesbaımda o yazıyor onu koydum.İlgi çekmek yada rant sağlamak için açmadım konuyu kazanmıyorumd ediysem kazanamıyorum adsenseden de anlama bu tbm oranındanda doğal oalrak benim koyduğum resmin iyimi kötümü olduğunuda anlamıyorum.
İnsanları yargılamaya üstünüze yok maşallah.
ALın buda tam ekran görüntü ve iyimi kötümü yine bilmiyorum.kazanç 0 $ yazıyor hala.
![]()
![]()
Bu youtube işine girdim bende herkes gibi ama yok abi kazanç yok yok Allah yok. Sinirden kendimi yiyorum bir yerlere çatıyorum. Youtube kızıpğetrafımdakilere patlıyorum yeri geliyor kavga edecek kadar ileri gidiyoruz. Bugün üniversitede arkadaşıma patladım.
Forumda bir takım programlar yazdım bir takım arkadaşlar hemen gelip ben sana yardıme derim merake tme gibi dert etme gibi sözlerle beni teselli ettiler bir nevi programlar bitti suratımıza bakan yok ama olsun düşmez kalkmaz bir Allah.
Anladım ki kimseden fayda yok kimseden!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.