Psikolojim iyice bozuldu

• Kullanıcı Ozsoy05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
evet bayağı anormal =) biz 0.10$tbm görünce sevinirken bir de sizinkine bakın

buda benim hocam nasıl ?

hWgTi02.png

buda benim hocam nasıl ?

hWgTi02.png

kazanamıyorum-bunalıyorum-sinirleniyorum diyrsun ve koyduğun TBM ye bak nerdeyse mi,lletin 10 katı TBM ye sahipsin - bu konu gır gır şamata konusu ise yanlış yere açmışssın

Niche kelime muhabbeti var ya ondan böyle oldu dostum. Araştırıp kullanmanı öneririm.

sen 1 yil oncesinin ici gecmis videolarini atarsan tabii izlenim almaz. Tembellik yapip komple kanali kopyalayacagina, kendini izleyici olarak dusun. Bir videoya bakip ben bunu izlemem diyorsan atmayacaksin, bu kadar basit. Kanali temiz seckin videolardan olustur ki, 1 video icin girenin gozu digerlerine de takilip izlesin.

Arkadaş yazmak istediklerimi yazmış zaten. Sadece bu arkadaş yazmamış herkez yazmış eğer hala para kazanamıyorsan açtığın bu konunun başından başlayıp her defasında Son sayfaya kadar oku. Yine mi kazanamıyorsun? Tekrar oku..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kazanamıyorum-bunalıyorum-sinirleniyorum diyrsun ve koyduğun TBM ye bak nerdeyse mi,lletin 10 katı TBM ye sahipsin - bu konu gır gır şamata konusu ise yanlış yere açmışssın

Adreside veriyimde gel döv bari !
Kimle dalga geçeceğim işimi gücümü bırakıp adsense hesbaımda o yazıyor onu koydum.İlgi çekmek yada rant sağlamak için açmadım konuyu kazanmıyorumd ediysem kazanamıyorum adsenseden de anlama bu tbm oranındanda doğal oalrak benim koyduğum resmin iyimi kötümü olduğunuda anlamıyorum.

İnsanları yargılamaya üstünüze yok maşallah.
ALın buda tam ekran görüntü ve iyimi kötümü yine bilmiyorum.kazanç 0 $ yazıyor hala.

5XDM2qz.png

roGV8yD.png

sevgili kardeşim,youtube girince kim bu siteden kim bu siteden değil çok basit bir şekilde anlarsın,tabi içerik Türkçe ise,bugün şöyle bir baktım aynı videodan 10 tane var ve izlenimleri 15-20-100 vs bu demek oluyorki Muslera06 hocanın hiç bir dersini tam dinlememiş,habire indir yükle veya kanalı kopyala yükle mantığı bir çok arkadaşımızda mevcut,güncel ve benzersiz içerik bulmak yakalamak gün geçtikçe zorlaşıyor,ben ilk girdiğimde bu işe ki çok değil nisan aylarında youtube işine girdim bir kaç yabancı video ile işe başladım aman Allah'ım videolar patladı gitti tabi bu beni fena derecede sevindirmişti o patlayan videolar zamanla hitini de kaybetti çünki izleyici kitlesi belliydi,aldığım para da beni tatmin etmişti,bir çok arkadaşın ortak sıkıntısı hit alamamak benim de hiç hit almayan hatta şu an yüzüne bile bakmadığım kanallarım var ama neden bakmıyorum biliyomusun?indir yükle mantığı ile çalışmıyorum,üret ve yükle tamanen kendine ait videolarla yola çıkabilirsin ben sitelere yıllarımı verdim çoğu Türkiye'de üst sıralara geldi nedeni ise özgün olmamdı ve iyi paralar kazandım,şimdi youtube ile özgün çaışıyorum en büyük idolüm ise kipkay youtube da aratırsan bulursun,tabi özgün çalışırkende bazı kanallarımı boş bırakmıyorum dünyadan ve Türkiye'den özgün güncel hatta ve hatta çizgi filmi bile ihmal etmiyorum nedeni ise hemen hit almasa bile google indekslerine girince hit almaya başlaması...senin yapman gereken yavaş ve sağlam adımlarla yola çıkman ilk ay 10 lira 5 lira Allah bereket versin diyceksin diğer arkadaşlarında deddiği gibi kimse milyon dolar kazanmıyor zamanla yerini bulucaksın sağlıcakla kal...

sevgili kardeşim,youtube girince kim bu siteden kim bu siteden değil çok basit bir şekilde anlarsın,tabi içerik Türkçe ise,bugün şöyle bir baktım aynı videodan 10 tane var ve izlenimleri 15-20-100 vs bu demek oluyorki Muslera06 hocanın hiç bir dersini tam dinlememiş,habire indir yükle veya kanalı kopyala yükle mantığı bir çok arkadaşımızda mevcut,güncel ve benzersiz içerik bulmak yakalamak gün geçtikçe zorlaşıyor,ben ilk girdiğimde bu işe ki çok değil nisan aylarında youtube işine girdim bir kaç yabancı video ile işe başladım aman Allah'ım videolar patladı gitti tabi bu beni fena derecede sevindirmişti o patlayan videolar zamanla hitini de kaybetti çünki izleyici kitlesi belliydi,aldığım para da beni tatmin etmişti,bir çok arkadaşın ortak sıkıntısı hit alamamak benim de hiç hit almayan hatta şu an yüzüne bile bakmadığım kanallarım var ama neden bakmıyorum biliyomusun?indir yükle mantığı ile çalışmıyorum,üret ve yükle tamanen kendine ait videolarla yola çıkabilirsin ben sitelere yıllarımı verdim çoğu Türkiye'de üst sıralara geldi nedeni ise özgün olmamdı ve iyi paralar kazandım,şimdi youtube ile özgün çaışıyorum en büyük idolüm ise kipkay youtube da aratırsan bulursun,tabi özgün çalışırkende bazı kanallarımı boş bırakmıyorum dünyadan ve Türkiye'den özgün güncel hatta ve hatta çizgi filmi bile ihmal etmiyorum nedeni ise hemen hit almasa bile google indekslerine girince hit almaya başlaması...senin yapman gereken yavaş ve sağlam adımlarla yola çıkman ilk ay 10 lira 5 lira Allah bereket versin diyceksin diğer arkadaşlarında deddiği gibi kimse milyon dolar kazanmıyor zamanla yerini bulucaksın sağlıcakla kal...

özgün derken ne gibi özgün ?
video birleştirme gibi mi ? kendi videonuzu çekmek gibi mi ?

Bir şey değil hocam. Okuduğunu da pek sanmıyorum. Okumuş olsan kafana takılanı sorar cevap arardın. Bakmış geçmişsin. Mesajı kaldırıyorum. Başka birisi sana yardım etsin.

Saygılarımla

özgün derken ne gibi özgün ?
video birleştirme gibi mi ? kendi videonuzu çekmek gibi mi ?
canım kardeşim benim,özgün diyince video birleştrip kesip kırpmak yanına kıytırık bir logo mu aklına geliyo özgün video benzersiz olandır,ya ilk piyasaya sen sunacaksın ya da sen yapıcaksın,ben kendi videomu kendim yapıyorum alengilli işlerle de uğraşmıyorum yapana da saygı duyarım çünki herkesin bir yöntemi var ki olsa bile onlarda çok iyi biliyor özgün çalışmak belki ilke zamanlar bişey getirmesede zamanla kendine ait bir platformun oluşucaktır...

Adreside veriyimde gel döv bari !
Kimle dalga geçeceğim işimi gücümü bırakıp adsense hesbaımda o yazıyor onu koydum.İlgi çekmek yada rant sağlamak için açmadım konuyu kazanmıyorumd ediysem kazanamıyorum adsenseden de anlama bu tbm oranındanda doğal oalrak benim koyduğum resmin iyimi kötümü olduğunuda anlamıyorum.

İnsanları yargılamaya üstünüze yok maşallah.
ALın buda tam ekran görüntü ve iyimi kötümü yine bilmiyorum.kazanç 0 $ yazıyor hala.

5XDM2qz.png

roGV8yD.png

kardes TBM ler iyide Tiklamalar kotu..

aslinda hersey normal, izlenime gore tik ve TBM

TBM oranin tik arttikca dusecektir. izlenimlerin artarsa tiklamalarinda artacaktir.

nezaandan beri bu isin icindesin ? ne tarz seyler paylasiyorsun ?

burdan yazmak istemez isen skype gel ozel konusalim... bukadar sinirlenme, ayrica 3000 dolar kazananlarada heveslenme aynisi olacak diye birsey yok belki daha fazlasini kazanacaksin.. bak ben 150 euro kazniyorum aylik sinirleniyormuyum :D takma kafana bukadar..

video izleme problemin var buda yuksek ihtimal yabanci ve kopya olmasi... yabanci icerik cok kazandiriyor diye forumun %90 ni yabanci takiliyor Turk okadar az ki :D suanda turk icerikliler yabancidan iyi kazaniyor cun ki kimse yuzun ebakmadigi cin izlenim aliyor :) neyse ya kardesim dedigim gibi..

nezamandan beri bu isin icindesin ve ne tarz seyler yukluyorsun ?

burdan yada ozel bana ulasabilirsin

Youtube size sabretmeyi öğretir biraz sabredin. Hiçbir gelirini görmesenizde hergün düzenli en az bi 5-8 saat çalışın araştırın yeni şeyler keşfedin taktikler bulun deneyin. Zamanla kesinlikle kazanırsınız. Ben ilk bşladğığımda tık gördüğümde resmen parti veriyordum günde 1 tık falan anca geliyordu birbuçuk ay böyle geçti sonra minik minik artışlarla düzenli çalışmayla durum iyiye gitti. Düzenli ve azimli çalışmayla ulaşamayacağınız hedef yok.

Bu youtube işine girdim bende herkes gibi ama yok abi kazanç yok yok Allah yok. Sinirden kendimi yiyorum bir yerlere çatıyorum. Youtube kızıpğetrafımdakilere patlıyorum yeri geliyor kavga edecek kadar ileri gidiyoruz. Bugün üniversitede arkadaşıma patladım.

Forumda bir takım programlar yazdım bir takım arkadaşlar hemen gelip ben sana yardıme derim merake tme gibi dert etme gibi sözlerle beni teselli ettiler bir nevi programlar bitti suratımıza bakan yok ama olsun düşmez kalkmaz bir Allah.

Anladım ki kimseden fayda yok kimseden!

bana pm den telefon numaranı yazarmısın.. Bununla ilgili çok ciddi çalışmalarım var sonuçlar oldukça başarılı. Yapılan iş kısa ve öz bir şekilde. zamanı geldiğinde forumdaki herkesle gururla paylaşacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri