Quiz Blokelerini Boykot Edelim !

Bloke olayına açıklık getidiler kapananı ödemiyorlar konusu bu ayki ödeme tarihinde kadar netlik kazanacak. Şuan böyle bir durum olmadığını açıkça belirtiyorlar. Onun için bloke konularından şuanlık endişe etmeye gerek yok.

Bloke olayına açıklık getidiler kapananı ödemiyorlar konusu bu ayki ödeme tarihinde kadar netlik kazanacak. Şuan böyle bir durum olmadığını açıkça belirtiyorlar. Onun için bloke konularından şuanlık endişe etmeye gerek yok.

Nasıl endişeye gerek yok ayın 5 ine salladilar işi hatırlıyor musun o kanalları silmemi de sen söylemiştin :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl endişeye gerek yok ayın 5 ine salladilar işi hatırlıyor musun o kanalları silmemi de sen söylemiştin :))

hocam diyorum ya ocak ayında netleşecek diye ama şuan adamların sana bana hepimize dediği biz lafımızda duruyoruz böyle bir durum söz konusu değil diyolar. Bizimde onların lafına inanmaktan başka çaremiz yok. varsa söyle :)

hocam diyorum ya ocak ayında netleşecek diye ama şuan adamların sana bana hepimize dediği biz lafımızda duruyoruz böyle bir durum söz konusu değil diyolar. Bizimde onların lafına inanmaktan başka çaremiz yok. varsa söyle :)

Hiç ümidim yok ta bekleyip göreceğiz bakalım o bloke mailleri fuzuli gelmedi

Hiç ümidim yok ta bekleyip göreceğiz bakalım o bloke mailleri fuzuli gelmedi

Bakın ben quizin daha 8-10 saate maile gei dönüş yaptığını görmedim. En iyi bir hafta en kötü 10 gün veya hiç dönmüyordu. Dün bir başlatık toplu mail trafiğine birlik olduk hoppp adamlar anında dönüş yaptılar. Sallamasalar yine takmazlardı. Ben alamayan arkadaşların ödemelerinin yapılacağını düşünüyorum özellikle dünkü olaydan sonra düşüncem bu yöndedir.

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

Paypalı değiştiremiyorum :D
Sen gönder senin kanalları benimki ile değiştiririm :D

Ömerim sen yüklemeye devam et her yüklediğin kapanacak değil ya ekmeğimize bakalım:)

Kapanacağından değil adamlar yılbaşı kutlamalarına 4 gundur başlamış yüklediğim videolar emeğimin karşılığını şuan vermiyor .. 10 ocakta filan artık başlarlar kazandırmaya adamlar benim videolar için yorumları " ilaç için teşekkürler " çok iyi geldi harikasın " vs vs :D bu adamlar şuan tatilde

Kapanacağından değil adamlar yılbaşı kutlamalarına 4 gundur başlamış yüklediğim videolar emeğimin karşılığını şuan vermiyor .. 10 ocakta filan artık başlarlar kazandırmaya adamlar benim videolar için yorumları " ilaç için teşekkürler " çok iyi geldi harikasın " vs vs :D bu adamlar şuan tatilde
Sen ne adamlara denk gelmişsin be kardeşim senin müşteri portföyü desene tam alemci :D

Nerede şu 500 kanal bağlıyorum diyen çok zeki arkadaşlar? :) Bir de eleştirince üstümüze geliyorlardı. Dedik dedik inandıramadık bloke konacak dedik iplenmedik buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını. Değil 100, 1000 mail de gitse umursamazlar bu saatten sonra. Adamlar istedikleri primtaja ulaştılar sonuçta. 3 ay önce 3 bin bugün 100 bin abone. Pehhh .. :)

300-500 kanal bağlayanlardan biri de benim ve halimden memnunum. 500 kanalımın 100 tanesini bile ödese benim için kafidir. bu zamana kadar bloke yüzü görmedim şükür. kapanan kanalı bile ödediler. haaaa bundan sonra kapanan kanalın parasını ödemezlersede problem değil. kapanan kanal kapandığı gün benim için bitmiştir. musicnation hesabı bişey olacak. pekte mühim değil. bu arada benim üzerime gelmeyeceğinizi tahmin ediyorum bu konuda. çünkü ben 500 kanal bağlamışsam benden daha fazlasını yapanlar var. o yüzden bunun böyle olacağı belliydi. bence herkes kendisine özgü çok sağlam partnerler bulsunlar. yok değil yani. bulunabilir. birazcık rusça ve fransızca işi halleder benden bu kadar tüyo yeterli...

300-500 kanal bağlayanlardan biri de benim ve halimden memnunum. 500 kanalımın 100 tanesini bile ödese benim için kafidir. bu zamana kadar bloke yüzü görmedim şükür. kapanan kanalı bile ödediler. haaaa bundan sonra kapanan kanalın parasını ödemezlersede problem değil. kapanan kanal kapandığı gün benim için bitmiştir. musicnation hesabı bişey olacak. pekte mühim değil. bu arada benim üzerime gelmeyeceğinizi tahmin ediyorum bu konuda. çünkü ben 500 kanal bağlamışsam benden daha fazlasını yapanlar var. o yüzden bunun böyle olacağı belliydi. bence herkes kendisine özgü çok sağlam partnerler bulsunlar. yok değil yani. bulunabilir. birazcık rusça ve fransızca işi halleder benden bu kadar tüyo yeterli...

Karşılığını ve cevabını veremeyeceğin çok şey söyleyebilirim de , neyse.

GÖNDERDİM gerçi 8-10 kanlım var quızde ama olsun birlikten kuvvet dogar

edit:ben baya geç kalmışım mevzuya

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri