Quiz Mahkemeye Verelim

Life ın yetkilide cidden sorun var ozaman maks süre 6 ay ise google geçen seneki paranın %5 ini nasıl istiyor :D uydurcak kılıf bulamamışlar mı başka...

Vay be nerdeyse paramı şu çaldı diyeceksiniz. ALLAH ALLAH.

Benim burada kimseye suç atma gibi bi niyetim yok. direkt olarak suçlamada yapmıyorum. Şu 2 topiği okuduğumda gördüğüm yorumlar ve dünden beri olanlar neticesinde beyin fırtınası yapıyorum. Boş Boş oturup canım sıkıldı post kasayım demiyorum anlıcagın.

Neden banladigimi yazdim konuda. Keske okumayi deneseydin. Banlanmasinin bu konuyu acmasiyla yada elestiride bulunmasiyla alakasi yok. Banladim cunku bu forumdan biseyler ogreniyorsaniz biraz sayginiz olsun, gidip orada burada arkasindan atip tutup dedikodusunu yapmayin.

Hocam sanki forum sadece sizinmişki gibi konuşmayın.Evet kağıt üzerinde sizin olabilir ama burası aynı zamanda bizimde,zamanızı çoğu burda geçiriyoruz,burda bazı şeyleri burdan öğreniyoruz,bazen burdan dertleşiyoruz,bazen mutluğumuzu paylaşıyoruz.İkinci bir ailemiz gibi.

Tabi bu arkadaş hata yapmış olabilir.Arkanızdan da konuşmuş olabilir.Ama o konuda anladığım kadarıyla siz adama açıklama fırsatı bile vermeden YÖNETİCİ liğinizi kullanarak adamı silip attınız bir kenara.İşin diğer tarafı başka bir arkadaş tüm quiz konulara girip quizle ilgili tahrik edici yazılar gönderiyor.Ona da hak veririm.Hemen kabullenmiştir duruma.Ama herkes onun gibi de olmayabilir.Sonuçta burdan aile geçindirenden tutun borcu olanı,öğrenci vs uzatılabilir.Gerçekten ordan gelcek azıcık paraya muhtaç insanlar için yazdıkları küfür gibi geliyor.

Lütfen bu forum hepimizin..Lütfen forumun kuruluş amacını unutmayalım..

Hocam sanki forum sadece sizinmişki gibi konuşmayın.Evet kağıt üzerinde sizin olabilir ama burası aynı zamanda bizimde,zamanızı çoğu burda geçiriyoruz,burda bazı şeyleri burdan öğreniyoruz,bazen burdan dertleşiyoruz,bazen mutluğumuzu paylaşıyoruz.İkinci bir ailemiz gibi.

Tabi bu arkadaş hata yapmış olabilir.Arkanızdan da konuşmuş olabilir.Ama o konuda anladığım kadarıyla siz adama açıklama fırsatı bile vermeden YÖNETİCİ liğinizi kullanarak adamı silip attınız bir kenara.İşin diğer tarafı başka bir arkadaş tüm quiz konulara girip quizle ilgili tahrik edici yazılar gönderiyor.Ona da hak veririm.Hemen kabullenmiştir duruma.Ama herkes onun gibi de olmayabilir.Sonuçta burdan aile geçindirenden tutun borcu olanı,öğrenci vs uzatılabilir.Gerçekten ordan gelcek azıcık paraya muhtaç insanlar için yazdıkları küfür gibi geliyor.

Lütfen bu forum hepimizin..Lütfen forumun kuruluş amacını unutmayalım..

Konuyu tekrar okumani rica ediyorum, ne demek aciklama firsati vermedim. Adam konuya kac mesaj atmis bak bakalim. Konu duruyor hala orada, silmeyecegimde. Bi dusun bu adam neden hemen facebookta yazdigi postu kaldirdi ben burada konuyu actiktan sonra? Bu adamin o grupta yazdiklari seyin o tahrik edici mesajlar atan kisiyle hic bi alakasi yok. O kisinin yazdiklari o adama gidip baska bi grupta forum hakkinda atma tutma hakki vermez.

Forum benim degil, ben sadece bi yetkiliyim ve gerekeni yaptim. Eger bu forum soyledigin gibi hepimizinse bazi seylere saygili olmak gerekiyor degil mi? Forum yonetiminin bu kadar kotu oldugunu dusunen insanlarin bu forumda ne isi var?

Konuyu tekrar okumani rica ediyorum, ne demek aciklama firsati vermedim. Adam konuya kac mesaj atmis bak bakalim. Konu duruyor hala orada, silmeyecegimde. Bi dusun bu adam neden hemen facebookta yazdigi postu kaldirdi ben burada konuyu actiktan sonra? Bu adamin o grupta yazdiklari seyin o tahrik edici mesajlar atan kisiyle hic bi alakasi yok. O kisinin yazdiklari o adama gidip baska bi grupta forum hakkinda atma tutma hakki vermez.

Forum benim degil, ben sadece bi yetkiliyim ve gerekeni yaptim. Eger bu forum soyledigin gibi hepimizinse bazi seylere saygili olmak gerekiyor degil mi? Forum yonetiminin bu kadar kotu oldugunu dusunen insanlarin bu forumda ne isi var?

hocam açıkcası o arkadaşa bazı konularda ben de katılmıyordum.O arkadaşın avukatı da değilim.Valla hocam sizle de tartışacak enerjim de yok.Siz halledersiniz artık..

her neyse,forum ve ülke olarak son 1-2 aydır kafayı yedik :( baksana ekşiye giriyorum farklı,dh ye giriyorum farklı.Allah sonumuzu hayır etsin :(

Sen yapım şirketinden tokatlarsın, reklam şirketide seni tokatlar ilahi adalet

Benim burada kimseye suç atma gibi bi niyetim yok. direkt olarak suçlamada yapmıyorum. Şu 2 topiği okuduğumda gördüğüm yorumlar ve dünden beri olanlar neticesinde beyin fırtınası yapıyorum. Boş Boş oturup canım sıkıldı post kasayım demiyorum anlıcagın.

Yahu post kassan ne olur 20bin mesajın olsa ne olur. Şimdi durum şu quiz sadece ytparayamı ödeme yapmamış? Nasıl tepki koyulacaksa mantıklı olanlara bende dahil olurum. Mahkemeymiş parayı geri alırlarmış ceza verirlermiş zerre umurumda değil. Kaybım bana göre çok büyük. bu saat olmuş 20 saattir ayaktayım hala partner arıyorum. Napalım burda ona bunamı saldıralım. Bahsi geçen insanlar konuya antremanlı life yetkilisi denen çekirğe açıklamasını yaptı duruma uyandılar hemen alternatiflere yöneldiler. Napalım instagram'da yazarak bindiğin dalı keserekmi çözelim bu sıkıntıyı. Beni niye alıntıladığınıda anlamadım neyse.

Quize bağlanan kanalların yarısından çoğu emınımki bu forumdan :) Büyük düşünün be kardeşim azıcık.Ben başka bişeylerdeyim sen başka bişeylerdesin. Bana salladın gbi geldi ondan alntı yaptım yoksa hiç tarzım değildir. Burda herkes magdur. Gürültü patırtı olması normal. Burada harcanan bi emek var. Her ne kadar bazı arkadaşlar sindirsede yada icerik sana mı ait desede.

Para sen nelere kadirsin.allahim sen sasirtma zaten spam yapıyorsun neyin kafasi bu

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada Rus firmasını Türkiye'de mahkemeye vermeyi düşünen ve bunu ısrarla söyleyen kişinin zeka yaşının 18'den küçük olduğunu düşünüyorum. O kadar sinirlendim ne yazsam bilemiyorum.

Git Rusya'da dava aç içerik sahibi de sana Türkiye'de dava açsın ödeşmiş olursunuz.

Mahkeme yerine direkt rus mafiasına söylemek lazım onlarla anlaşıp herkes parasının yarasını verirse bu quizi tertemiz ederler. Az bir para kaldırmayacaklar sonuçta :)

Dava olumlu sonuçlanırsa 5 yıl içerisinde, biz de emsal gösterip 20 yıla paramızın kanıtlayabildiğimiz binde biri kısmını geri alabilsek hmm yine de 200 lira 200 liradır, deneyelim :D

---------- Spam Engelliyici 08:20 ---------- Önceki Mesaj 08:13 ----------

Biri demiş daha yeni gördüm Incubus, Quiz Network ile anlaştı kapanan ve atılan kanalların paralarını almak için diye. Keşke anlaşabilsem de gelir size dağıtırdım, ama nerde :) Benim attığım maillere bile kırk saat sonra cevap veriyorlar. Bir eski çalışan var tanıdığım, o da ne dediyse yanlış çıktı arkadaş.

Quizi mahkemeye ver evet, dava açılsın çalıntı içerikle video yüklediğin tespit edilsin bide üstüne o firma dava açsın, artık bölüm başımı alır isim haklarına göremi tazminat alır bilemem, ama güzel espri sabah sabah iyi güldüm :D

Allah akıl fikir versin.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam müşterisinden parasını alamayınca dava açan uyuşturucu satıcısı duydun mu sen hiç?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mahkemeye verecek kişi banlandığına göre konu kilitlenebilir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri