Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu quize kanal ekliyorum ama sayfada gozukmuyor herseyı tam yapıyorum kanal sayım artmıyor acaba duzenlemeler yuzunden mı ?
Refler hemen yansımıyor sanırım hocam.Arkadaş benim refimle bağaladı kanalı.Bende gözükmüyor şu an.belki 1000 kişi gördü bu konuyu tek 1 kişi bile refle üye oliyim demez mi yav![]()
Refler hemen yansımıyor sanırım hocam.Arkadaş benim refimle bağaladı kanalı.Bende gözükmüyor şu an.
Ref olmanın faydası ne arkadaşlar ?
Ben burda ref avcılığı yaparken sen benden ref kapmışsınSöleme bari duygu sümürüsü yapmiyim ..
)
Dashboarda adamlarda yeni zamanla düzene oturacaktır. Ama şu bir gerçek dashboardları çok basit ve güzel
belki 1000 kişi gördü bu konuyu tek 1 kişi bile refle üye oliyim demez mi yav![]()
Ben burda ref avcılığı yaparken sen benden ref kapmışsınSöleme bari duygu sümürüsü yapmiyim ..
)
Dashboarda adamlarda yeni zamanla düzene oturacaktır. Ama şu bir gerçek dashboardları çok basit ve güzel
yazması bile bi güzellik boşver şimdiBeyler kanal ayarları kısmında QuizGroup yazıyor ama dasboarda giremiyorum.
Sen yanlış anlamışsın bence. Dashboard üyeliği diye bir şey yok. Senin referal linkin yeni partner sokacaklar için.
[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] tek dashboard üzerinden takip ediyorsun. Paypal adresi aynı olursa o paypala baglı tüm hesaplar 1 dashboarda birleşiyor ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.