Quiz Network Dashboard Aktif Edildi.

hocam bu quize kanal ekliyorum ama sayfada gozukmuyor herseyı tam yapıyorum kanal sayım artmıyor acaba duzenlemeler yuzunden mı ?

Yeni açıldı henüz kazançlarda yansımıyor. Kanalı quize bagladiysaniz kanal ayarları bölümünden quiz gözüküyorsa sorun yok ..

Sağol ömer dashboard çok güzel olmuş gerçekten

On numara olduda şu kazançlar dün gözüküyodu kaldırdılar tekrar ekleseler iyi olur birde kanal ekliyorum onlar sayıma girmiyor

gözükür hocam quiz group olarak baglı gozukuyor onda sorun yok o zaman beklicez dimi :)

Refler hemen yansımıyor sanırım hocam.Arkadaş benim refimle bağaladı kanalı.Bende gözükmüyor şu an.

Ben burda ref avcılığı yaparken sen benden ref kapmışsın :D Söleme bari duygu sümürüsü yapmiyim .. :))

Dashboarda adamlarda yeni zamanla düzene oturacaktır. Ama şu bir gerçek dashboardları çok basit ve güzel

Beyler kanal ayarları kısmında QuizGroup yazıyor ama dasboarda giremiyorum.

vay arkadaş harbiden de oldu
öyle havacı arkadaşlara örnek olsun böyle olaylar
bu işin yarınında ne olacağı belli olmuyor

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] ömer abi şimdi her kanal için ayrı ayrı mı dashboard alıyoruz bir dashboardda sizde 3 kanal gözüküyordu nasıl oluyor ?başka kanalı aynı dashboarda falan mı taşıyorsunuz ?

Adamların dibi yine çok güzel bi dashboard yapmış :D :D "kanallar sekmesinde sözleşmesini imzalamadıgınızı tekrar isteyip imzalayabiliyorsunuz"

Ben burda ref avcılığı yaparken sen benden ref kapmışsın :D Söleme bari duygu sümürüsü yapmiyim .. :))

Dashboarda adamlarda yeni zamanla düzene oturacaktır. Ama şu bir gerçek dashboardları çok basit ve güzel

Hocam inanın bu konu açılmadan arkadaşıma söyledim benim refimle üye ol bi baklım nasıl istiyor diye.Helal olsun böyle bir konuyu akıl etmeniz çok mantıklı ben düşünemedim.Bundan sonraki ilk quiz kanalımı sizin refinizle bağlayacağım:)

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] tek dashboard üzerinden takip ediyorsun. Paypal adresi aynı olursa o paypala baglı tüm hesaplar 1 dashboarda birleşiyor ..

hocam gerçek manada ref sistemi hayata geçtimi benim 10 refim varda ama beta aşamasında olmasın bu olay ?

Beyler kanal ayarları kısmında QuizGroup yazıyor ama dasboarda giremiyorum.
yazması bile bi güzellik boşver şimdi :D

yalnız sözleşme yes no kısmında yes dedik olmadı no dedik oldu ağa bağlandıık aama sözleşme gelmedi :/

Sen yanlış anlamışsın bence. Dashboard üyeliği diye bir şey yok. Senin referal linkin yeni partner sokacaklar için.

Üye den kastım benim refle kanalarını bağlamaları? yani daha bağlı kanaları olmayan yeni kanal bağlayacaklar için ..

yoksa bu mevzuyuda mı yanlış anladım muslera :)

yada yanlış mı yazdım mesajı

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] tek dashboard üzerinden takip ediyorsun. Paypal adresi aynı olursa o paypala baglı tüm hesaplar 1 dashboarda birleşiyor ..

peki dashboardı açmak için 1 kanaldan giriş yapıyoruz değil mi?zaten aynı paypal olunca bir kanaldan girsek diğerleri de gözükür doğru mu söylüyorum.Bu arada refinizden kayıt olucam hocam artık.Ayrıca 1 paypala 30 40 tane kanal bağlasak sorun çıkar mı yoksa 2 farklı paypal mailine böliyim mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri