Quiz Odemeler için biraz daha sabır

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar herkes cok aceleci davranıyor,herkes gıbı bende cok dertlıyım bu konuda,suan quiz 1-0 önde,ister oderler ıstemezse odemezler,en azından kesınlesen kazancları bekleyelım,kesınlesenler odenırse kapanan kanalların odemesını ıstıyelım,
atılan kanallara yapılacak bırsey yok gıbı telıfsız temız kanalsa baska partnere basvuru ıcın acele etmeyın,1 eylulu bekleyın,gecen ay adsense odeme yapmadı dıye herkes abandı quize ,sonrada quiz kasasına gıren mıktarı gorunce sasırdı tabıı,son 1-2 ayda quize sokulan kanal sayısı %80 artmıstır adsense odeme gecıkmesınden dolayı,

sonuc olarak bıraz daha sabır ve sakın olalım,kaş yapalım derken goz cıkarmayalım

Bulent abi life face sayfasinda gereken herseyi sormuslar haziran temmuz da dahil olmak uzere kapanan ve atilan kanallarin odemesi yapilmayacak quiz odrmeleri de yarin baslayacak seklinde aciklama var... goya google politikasiymis

Bulent abi life face sayfasinda gereken herseyi sormuslar haziran temmuz da dahil olmak uzere kapanan ve atilan kanallarin odemesi yapilmayacak quiz odrmeleri de yarin baslayacak seklinde aciklama var... goya google politikasiymis

evet odemeler yarın baslıyacakmıs ınsallah,kapananlar yapılmayacakmıs dedıgın gıbı ama su kesınlesenlerı kurtaralım en azından

Haziran için birşey demiyorlarki benim kesinleşmiş kanalada giriyorum.
Kesinleşmiş kazançları ödeyecekler bence.
Hesaba girilmeyen ve atılanlar ödenmeyecek.

Simdi uzunca dusuncelerimi yazarim konu kilitlenir :) ( Quizin avukatı değilim bunu yazan kesin olur :) )Ben yinede yazip göndereyim, Öncelikle MN ve Freedom paraların üzerine yatarken Kimse Quizi biLmiyordu [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le sayesinde hepimiz ogrendik. Öncelikle [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le ' ye Sonsuz teşekkürler. Adsenselerin İşleme girmediği zamanlarda onun Açtığı konu sayesinde sığınacak bir partnerimiz oldu. 2 yıl oldu galiba quiz yada Life ile çalışalı adamlar bugune kadar Sorunsuz ödemelerimizi yaptı, Bugun ödemeleri yapmadığı için küfür mü istersiniz hakaret mi istersiniz cinayette teşebbüse meili insanlarımı istersin ne istersen var şuan forumda, Abicim Quiz olmiyaydı belki sen 1 yıl önce bu işi birakmıştın birazda Son 1 yılda ödemesini aldığınız 10 ay için şükredin.

2 ay önce de 4 ay önce de 6 ay önce de Her defasında quiz life ********dir paramızı yiyecek dediniz her defasında adamlar yuzunuzu kızarttı, geçen ayda ödemeleri yapmıyoruz diyebilirlerdi benim tanıdığım 1 arkadaş 6 haneli ödemesini aldı geçen ay, Adamlarda demek ki gerçektende bir sıkıntı var, Adım gibi hatırlıyorum Life nin bana yazdığını 1 sene önce Google bize sorun çıkarmadığı sürece ödemelerinizi yaparız dediler ve yaptılarda. Ben bugun adamlara neden son 2.3 aylık kazancımı vermiyorlar diye Beddua etmiyorum bugune kadar ödedikleri paralar için şükrediyorum. 1 Yıl önce adsense banlanlarında quiz olmasaydı forumda şuan Isyan edenelrden %40 yoktu bile!!

Bundan sonra ne mi olacak onuda size yazayım, Aşırı spamcılar günlük 100 Kanal yapan spamcılar bu işten artık biraz zor ekmek yiyecek, Her partner kendince şartları zorlaştıracak, Adsense bağlanan beli kanal sayısından sonra olurda 2*3 artık kaç taneyse kapandığında Adsenseyi çöp adsenseye çevirecek,

Simdi uzunca dusuncelerimi yazarim konu kilitlenir :) ( Quizin avukatı değilim bunu yazan kesin olur :) )Ben yinede yazip göndereyim, Öncelikle MN ve Freedom paraların üzerine yatarken Kimse Quizi biLmiyordu [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le sayesinde hepimiz ogrendik. Öncelikle [MENTION=15193]Devi[/MENTION]Le ' ye Sonsuz teşekkürler. Adsenselerin İşleme girmediği zamanlarda onun Açtığı konu sayesinde sığınacak bir partnerimiz oldu. 2 yıl oldu galiba quiz yada Life ile çalışalı adamlar bugune kadar Sorunsuz ödemelerimizi yaptı, Bugun ödemeleri yapmadığı için küfür mü istersiniz hakaret mi istersiniz cinayette teşebbüse meili insanlarımı istersin ne istersen var şuan forumda, Abicim Quiz olmiyaydı belki sen 1 yıl önce bu işi birakmıştın birazda Son 1 yılda ödemesini aldığınız 10 ay için şükredin.

2 ay önce de 4 ay önce de 6 ay önce de Her defasında quiz life ********dir paramızı yiyecek dediniz her defasında adamlar yuzunuzu kızarttı, geçen ayda ödemeleri yapmıyoruz diyebilirlerdi benim tanıdığım 1 arkadaş 6 haneli ödemesini aldı geçen ay, Adamlarda demek ki gerçektende bir sıkıntı var, Adım gibi hatırlıyorum Life nin bana yazdığını 1 sene önce Google bize sorun çıkarmadığı sürece ödemelerinizi yaparız dediler ve yaptılarda. Ben bugun adamlara neden son 2.3 aylık kazancımı vermiyorlar diye Beddua etmiyorum bugune kadar ödedikleri paralar için şükrediyorum. 1 Yıl önce adsense banlanlarında quiz olmasaydı forumda şuan Isyan edenelrden %40 yoktu bile!!

Bundan sonra ne mi olacak onuda size yazayım, Aşırı spamcılar günlük 100 Kanal yapan spamcılar bu işten artık biraz zor ekmek yiyecek, Her partner kendince şartları zorlaştıracak, Adsense bağlanan beli kanal sayısından sonra olurda 2*3 artık kaç taneyse kapandığında Adsenseyi çöp adsenseye çevirecek,

evet dostum orası oyle,keske onceden sonucları bıze bıldırselerdı bu aydan sonra boyle boyle olucak hesabı

Sanki herkesin yüzlerce özgün kanalı var ve adamlar özgün kanalları atıp parayı ödemem diyormuş gibi konuşuyor herkes şaşırıyorum. Valla benim de özgün kanalım yok ve her an para gelmesi kesilebilir diye bekliyorum, sonuçta özgün değil youtube'ta bu yasak ve yasağı çiğnememize izin veren bir partner artık yeter dediği için mi kötü oluyor? İlginç bir mantık.

1 dashboard da 3 kanal bağlıydı

13 -15 Ağustos arası 2 kanalın kesinleşmiş rakamları gözüküyor du.

Şu an girmek istediğim de ise dashboarda;

giriş yapılmıyor. Bu durumda kanallar quizden atılmış mı oluyor.

Eğer şayet öyle ise hiç bir kanalımda telif vs hiç bir şey yok.

Ya da kanal atılması nasıl oluyor biraz açıklarmısınız?

Hocam dediklerinize kısmen hak veriyorum, ihtiyaçlarını karşılayanlar tabikide buzamana kadar şükreden kişilerdir. Ama ben burdan elde ettiğim gelirle hayatımı geçindiriyorsam, güvenip borca girmişsem vs. tamda ödemelerin yapılacağı tarih kanalları silip size para mara yok denildiğinde ne yapsın insanlar, bu ayın borçlarını kiralarını ihtiyaçlarını geçen 10 ay aldıkları gelirleremi saysınlar, ne küfür etmesi helali hoş olsun mu desinler. Konuya bu gözle bakanların zaten durumları ortada ve rahatlıklarıyla zor durumda olanları rahatsız etmeye devam ediyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri