Quiz sonrası MN ile çalışmayı düşünen arkadaşları bekliyoruz! %85 veriyoruz!

Açıkçası hiçbir fikrim yok :) Ben spam'ı bırakmadan önce böyle olaylar vardı, 3 aydır fena değil diyorlar. Şuanki durum hakkında bir bilgim yok.

Neyse 3-5 kazançli kanal geçişi yapip deneme yanılma yöntemi yapayim ben ona göre konu altına İleti düşerim. sagolun iyi forumlar diliyorum :)

Hırsızlarla is birligi yapmam.o kadar insanin parasi kaldi o kadar paranin ustune yatti versinler o emeklerin karsiligini gecelik 4k dolar cope gitti mn yatti ustune

eylülden sonra partner belirlemek daha doğru 2 hafta tatile gidicem zaten o zamana kadar illa bişeyler çıkar

Tavsiyem 1 eylule kadar adsense calisin. 1 eylulden sonra gorecez bakalim ne olacak

Arkadaşlar öncelikle özür dilerim konunun yerı burası değil ama Bu ay hiç bir yerden para alamıyorum tek mn den alacaktım onda da banka swit kodunu arkadaşlarımızın yazdığını değilde diğerini yazmısım banka ödemesi gelmedi Acaba bu ay mn den banka ödemesi alan arkadaşlarımız varmı Ben yanlışlık yaptığım içinmi alamadım yoksa banka ödemesi daha yapılmadımı Kusura bakmayın konuya ilgisiz mesaj yazdığım için

6 aydır sorunsuz olarak mn den ödeme almaktayım özgün kanal tabi :)

Herkese gönderildi özel mesajlara yanıtlar, REC hesapları %15 kesintili ;)

O kadar laf edilen Quiz'in yaptıklarını aylardır hatta yıllardır yapan partnere mi geçeceksiniz yani :D

bu partnerden yüksek miktar aynı ödeme yöntemine alan oldu mu? miktar artınca ödemediği oluyor mu yani güvenemiyorum da samsung açan çocuk gibi olmayalım.

MN de davetiye gönderimi otomatik mi ellemi yapılıyor bi de davetiye ne zaman geliyor ?

Üye "CAN" derdinde, Yönetim "ET" derdinde.!!

yönetim her zaman et derdinde oldu yeni olan bişeymi bu aylarca spam öğretildi destek verildi sonra partner açıp türk yapımcılara tek tek haber veren benim amcamınoğulları değil her halde

Merhaba arkadaşlar, Quiz Network problemleri sonrasında Music Nations ile çalışmayı bekleyen tüm arkadaşları network'e bekleriz. http://networks.musicnationsnetwork...=35&refer=2A347CF6-845E-4A09-AA40AB0C7973465A adresinden başvuru yapabilirsiniz. Neden Music Nations? Sorusuna mantıklı bir cevabım yok, ama yine de çalışmak isteyenler mevcut, bekleriz :)

Tekrar şunu yazayım da :) Music Nations çalışın demiyorum. Çalışacaksanız 70 almak yerine bizle çalışın 85 alın diyorum. Göz*ünüzden anlayacaksanız başka forumda anlayın hadi.

yönetim her zaman et derdinde oldu yeni olan bişeymi bu aylarca spam öğretildi destek verildi sonra partner açıp türk yapımcılara tek tek haber veren benim amcamınoğulları değil her halde
Üye "CAN" derdinde, Yönetim "ET" derdinde.!!

Bu size değil genel olarak yazıyorum.

Buradaki eski ve yeni yönetime bir çok insanın teşekkür borcu var. Forumu kurdular.Hiç bir şey bilmeyen %95 lik kesim buradan bir şeyler öğrenerek ekmeğini,okul harçlığını,aile geçimini ..vb sağladı. Hala bunları göz önünde bulundurmayıp laf söylüyorsunuz ayıp !!

Herhalde herkes burada kendini düşünecek. burası hayır kurumu mu ? Buradaki bulunan insanların %99 para kazanma peşinde doğal olarak.

Bir çok insan fırsat buldukça yönetime laf söyleme peşinde. Bunun için yazdım bunları.Eleştiri normaldir yapılabilir.Benim bile eleştirdiğim davranışları oluyor.Ama bu eleştiriler hakaret şeklinde olmamalı.Karşınızdaki insanların kırılıp kırılmayacağını düşünmelisiniz.

( hiç kimsenin yalakası değilim.)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri