Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açıkçası hiçbir fikrim yokBen spam'ı bırakmadan önce böyle olaylar vardı, 3 aydır fena değil diyorlar. Şuanki durum hakkında bir bilgim yok.
webmoney ile para yatırmaya geçerlerse neden olmasın.
Üye "CAN" derdinde, Yönetim "ET" derdinde.!!
Merhaba arkadaşlar, Quiz Network problemleri sonrasında Music Nations ile çalışmayı bekleyen tüm arkadaşları network'e bekleriz. http://networks.musicnationsnetwork...=35&refer=2A347CF6-845E-4A09-AA40AB0C7973465A adresinden başvuru yapabilirsiniz. Neden Music Nations? Sorusuna mantıklı bir cevabım yok, ama yine de çalışmak isteyenler mevcut, bekleriz![]()
Tekrar şunu yazayım daMusic Nations çalışın demiyorum. Çalışacaksanız 70 almak yerine bizle çalışın 85 alın diyorum. Göz*ünüzden anlayacaksanız başka forumda anlayın hadi.
yönetim her zaman et derdinde oldu yeni olan bişeymi bu aylarca spam öğretildi destek verildi sonra partner açıp türk yapımcılara tek tek haber veren benim amcamınoğulları değil her halde
Üye "CAN" derdinde, Yönetim "ET" derdinde.!!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.