Quizden Atılan Kanal Para Devre Dışı

dkkobalt

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Çok önemli kanalım bugün quizden sebepsiz atıldı ve para kazanma ışığı kırmızı oldu.

Bu hesaptaki para kazanma özelliği, AdSense politika ihlalleri nedeniyle devre dışı bırakıldı. yazıyor. İlelebet bu kanaldan para kazanamayacak mıyım?

Başka bir partnere girme imanım var mı bu kırmızı ışıkla?

Spam olmayan kanal da atılmış para kazanması kapalı bu nedir ya?Quiz'i bitirmişler.

Son düzenleme:
kazancli bi kanal degildi telif topl. filan yoktu ve 1 saat önce sebepsiz yere partnerden atilip p. kazanma devre disi kalmis benimde.. telif topl. olmadan nasil p.kazanma devredisi birakilir artik bunlarda ne kural ne hukuk ne baska bisey kalmis. eceli gelen köpek cami duvarına işer misali yt de quizde iyice sapittilar Allah cezalarini versin millete pusu kurup çelme takmaktan baska bildikleri bise yok hain ser.fsizlerin emek hirsizlari

quiz e bağlamadan önce adsenseye bağlıymış.atılınca banlanan adsenseye geri dönmüş.o yüzden kırmızı ve çözümü yok

Yav arkadaş bu kanal için 6 aydır uğraşıyorum yok mu mail atılcak bir yer falan?

Merhaba,

Çok önemli kanalım bugün quizden sebepsiz atıldı ve para kazanma ışığı kırmızı oldu.

Bu hesaptaki para kazanma özelliği, AdSense politika ihlalleri nedeniyle devre dışı bırakıldı. yazıyor. İlelebet bu kanaldan para kazanamayacak mıyım?

Başka bir partnere girme imanım var mı bu kırmızı ışıkla?

özgün kanalımı aynen bu şekilde kaybettim ama benim ki direk partnere bağlandı adsenseye değil aynı seninki gibi oldu bende itiraz ettim , sonra 1 gün içinde kanalı kapadılar , şimdi açtırmaya uğraşıyorum.

Az önce girdim dashboarda?
Hala kesinleşmiş kazanç hala gözüküyor dashboardda!

Bu durumda kanalımıZı sokabileceğimiz partner var mıdır ?

aynı durum benimde başıma geldi, hiçmi çaresi yok, lütfen yardımcı olun, kanalda ihtar,telif, vb hiç bişey yokken nasıl oluyor anlamıyorum

Ya ne yaptıysam kanalımı quizden çıkaramadım 4 aydır. Bir ton mail attım , bin defa çıkış isteği gönderdim hala çıkarmıyorlar quizden beni. Adsensede çok mutluydum nerden geldim girdim şu quize... İnşallah benide atarlar. Zaten hiçbir faydası yok.

bende de aynı durum var 2 kanal quiz dashboardda yeşil gözüküo ama para kazanmaları dün devre dısı kaldı. youtube sayfasında ise quiz group bağlantısı yok . nası bişi anlamadım hem atılıom hem yeşil yanıo hem para kazanma gidio

Şuanda internetimde sorun olduğu için deneyemiyorum. Aklıma şöyle bir çözüm geliyor. Youtubeye yeni bir yönetici atayıp bir gün sonra o yöneticiyi sahip yaptıktan sonra eski sahibi silsek ve @darall para kazanmaya açma taktiğini uygulasak işe yaramaz mı?

Şuanda internetimde sorun olduğu için deneyemiyorum. Aklıma şöyle bir çözüm geliyor. Youtubeye yeni bir yönetici atayıp bir gün sonra o yöneticiyi sahip yaptıktan sonra eski sahibi silsek ve @darall para kazanmaya açma taktiğini uygulasak işe yaramaz mı?
Tek çözümü bağlı olan adsenseyi devre dışı bırakmak ama o adsense banlandığı için girilmiyor.Çözüm yok gibi.

Aynisi bana da oldu. 2 tane 1,5-2 yillik kanalim vardi. Once onlari attilar ve para kazanmalari kapandi. Sonra da 2'si de ucuruldu. Bu da yetmiyormus gibi binlerce dolarin uzrine kondu adi srefsizler !!

benimde atılmıs 2 3 tanesınde reklam cıkmıyor gırıp bakmadım kanallara videoyapda kazanca baglanamıs yazıyor 1 tanesınde reklam cıkıyor onda hala quiz yazıyor .

Quiz mail göndermis. "Dashboardinizdaki kanallar atildi ama kanallariniz kapanmadigi icin aralik ödemesi alacaksiniz" yazmislar. Tamamda atip bana kasim ödemesi yapmayan Quiz aralik ödemesi yapilacaktir yazmis. Anlamakta güclük cekiyorum bunlari :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri