---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------
ben açtım diyemi ödenmedi![]()
Maşallah Dediğin 2 Gün Yaşıyor mu Kardeş?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------
ben açtım diyemi ödenmedi![]()
Şimdiden açarsan hocam şubat ödemelerini 15 inde alırız değil mi![]()
![]()
bankayı arada kontrol ediyorum ödeme geldiğinde yazıcam burdan
sonrasında da hemen açılacak olan Ocak kazançları Şubat ödemeleri konusuna akıcamgeç kalındı açılması lazım
![]()
Açık olan kanalların banka ödemelerine henüz başlanmadı değil mi hocam ? Enpara hesabı ekli bir kanal ödemesi bekliyorum kanal açık henüz ödemesi gelmedi sizde de durum aynı mı ?
ya kardeşim izlenim almayanların suçu ne kurunun yanında yaşda yanıyor ben ne izlenim aldım ne birşey yaptım kanalıda kımseden almadım sahte izlenimlede partnere sokmadım , 27-31 arası deniliyor 31 i oluncada başka tarih vericekler bakın görün
Sahte izlenim ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum bende. Ama sahte tık yapılmış olabilir. Quiz nasıl olsa herşeyi ödüyor diye bazı akıllılar bir taktik ile sahte tık kasmış olabilir.
2. olarak muhabbet yine adsense işleme girmeme olayına geliyor. Google ödemedi paraları dediklerine göre bu işleme girmeme furyası partnerede geliyor olabilir.
Sadece bir tahmin.
açık kanalların daha paypal ödemeleri bile bitmedi hocam size daha var![]()
Açık olan kanalların banka ödemelerine henüz başlanmadı değil mi hocam ? Enpara hesabı ekli bir kanal ödemesi bekliyorum kanal açık henüz ödemesi gelmedi sizde de durum aynı mı ?
Sahte izlenim ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum bende. Ama sahte tık yapılmış olabilir. Quiz nasıl olsa herşeyi ödüyor diye bazı akıllılar bir taktik ile sahte tık kasmış olabilir.
2. olarak muhabbet yine adsense işleme girmeme olayına geliyor. Google ödemedi paraları dediklerine göre bu işleme girmeme furyası partnerede geliyor olabilir.
Sadece bir tahmin.
Arkadaşlar ödeme durumları nedir ? 4 haneliler pp bu tarihe hiç kalmazdı sorun mu var ? Ödeme alanlar var mı ? Bana anlatırsanız sevinirim..Hastane işlerine koşturuyorum zamanım yok konu okumaya kusuruma bakmayın.
bir tahminde benden sizlere gelsin
Aralık 14e kadar adseensede kalan kanalımı aralık 15de partnere geçirdim quiz yani ikisindede kazancım oldu Adsense işleme girmedi ban yedi quiz ödemiyor
sahte tık yok kurana el basarım bu konuda ama bence bu işin nedeni şu geçtigimiz aylardada çok işleme girmeyen kanallar hep quize tasındı genelde googleda olaya el attı artık benim parasını ödemediğim kanalı sen kimsin ödüyorsun diyeo yüzdden bu ödemeler bu kadar sıkıntı oldu bu ay
2 ay önce böyle adsense işleme girmeyen kanalları quiz geçirmiştim ve hepsinin ödemesini almıştım. Şimdi 1 ay içindemi değişti bunlar bilmiyorum.
valla zack ona bakarsan 8 aydır sorunsuz bu adamlar ödeme yapıordu adsenseden önce ödüyorlardı şimdi ne olduda lifenin bile gerisinde kaldılar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.