Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2014 Yılına Tıkla ve Aylardan Dec Olanın İçerisine Bak...![]()
Girişte gösteriyor benim. İçeri girince göstermiyor ama. Sizdede öyle mi ?
2014 Yılına Tıkla ve Aylardan Dec Olanın İçerisine Bak...
sözde %20 kesinti yapıyordu açık kanaldan %50 ye yakın kesinti olmuş ne saçmalık. hepside terminated yazıyor.
Bendede delayed yazıyor yahu ne sorunu var
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaşlar hiç bir sorun yok ne bu paniğiniz geçen aylarda da yazıyordu delayed
Ama para gününde yatıyor korkmayın paranız kalmaz quizada (kapanan veya bloke hariç bu kanallara youtube öderse öderler)
arkadaşlar hiç bir sorun yok ne bu paniğiniz geçen aylarda da yazıyordu delayed
Ama para gününde yatıyor korkmayın paranız kalmaz quizada (kapanan veya bloke hariç bu kanallara youtube öderse öderler)
4 hane kazanan kanalımın ödemesi kesinlenmiş. Aralık sonunda banlanmıştı iş yerindeki herkese pide ısmarlıyorumCanını yedimin Quizi gene kurtardın bizi.
yalnız kapanan kanalın ödemesi kesinleşiyor fakat ödemesi diğer ay yatıyor. Sakın pideleri veresiye alma paranı bekleçünkü büyük ihtimal yatmayacak..Aynısı bana oldu geçen ay kapanan kanal kesinleşti fakat ödemesi yatmadı 57 gün sonra ödeneceğine dair mail aldım son olarak..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.