QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
arkadaşlar bir tane kanılım youtube 100 dolar görünüyor fakat quiz de 45 dolar kesinleşmiş bir sorunmu var

zb9RrJO.jpg

Girişte gösteriyor benim. İçeri girince göstermiyor ama. Sizdede öyle mi ?

sözde %20 kesinti yapıyordu açık kanaldan %50 ye yakın kesinti olmuş ne saçmalık. hepside terminated yazıyor.

sözde %20 kesinti yapıyordu açık kanaldan %50 ye yakın kesinti olmuş ne saçmalık. hepside terminated yazıyor.

benim kesinleşmede aynı şekilde olmuş excel dosyasını açtım orada yazan rakam youtubede yazan rakamın yarısı kadar

"The transfer to your acoount will be made on 2015/01/27 because your channel has been terminated."

Kanal hala quiz grupta. Kesintisiz keşinleşmiş. Acaba neden terminated yazıyor...

Bendede delayed yazıyor yahu ne sorunu var

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 hane kazanan kanalımın ödemesi kesinlenmiş. Aralık sonunda banlanmıştı iş yerindeki herkese pide ısmarlıyorum :D Canını yedimin Quizi gene kurtardın bizi.

Delayedler düzeldi bende kontrol edin

Bendede delayed yazıyor yahu ne sorunu var

arkadaşlar hiç bir sorun yok ne bu paniğiniz geçen aylarda da yazıyordu delayed
Ama para gününde yatıyor korkmayın paranız kalmaz quizada (kapanan veya bloke hariç bu kanallara youtube öderse öderler)

Ama para gününde yatıyor korkmayın paranız kalmaz quizada (kapanan veya bloke hariç bu kanallara youtube öderse öderler)

Düzeldi delayed

O yüzden ki bence googleden ödemeleri alınca yapacaklar o kapanan ödemeleri ay sonuna doğru

4 hane kazanan kanalımın ödemesi kesinlenmiş. Aralık sonunda banlanmıştı iş yerindeki herkese pide ısmarlıyorum :D Canını yedimin Quizi gene kurtardın bizi.

yalnız kapanan kanalın ödemesi kesinleşiyor fakat ödemesi diğer ay yatıyor. Sakın pideleri veresiye alma paranı bekle :) çünkü büyük ihtimal yatmayacak..Aynısı bana oldu geçen ay kapanan kanal kesinleşti fakat ödemesi yatmadı 57 gün sonra ödeneceğine dair mail aldım son olarak..

yalnız kapanan kanalın ödemesi kesinleşiyor fakat ödemesi diğer ay yatıyor. Sakın pideleri veresiye alma paranı bekle :) çünkü büyük ihtimal yatmayacak..Aynısı bana oldu geçen ay kapanan kanal kesinleşti fakat ödemesi yatmadı 57 gün sonra ödeneceğine dair mail aldım son olarak..

hocam orda yazıyorsa ödüyorlar ister 57 ister 97 olsun gelsin de o paralar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri