QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
quiz kaçtı mı acaba daha ödememi yapmadı :p f.gülen bedduaları ne zaman başlıyacak acaba paso konuyu takip ediyorum :)

Yaw bu kapanan kanalların paneline nasıl gireceğiz, 6-7-9 Ocakta kapanmışlardı bu ay kesinleşip ödenir mi acaba banka ödemesi yapmıştım.Diğer banka ödemesi yaptığım kanalın paneline de eklenmemiş :( :(

banka ödemeleri kesinleşen var mı aranızda 4 5 haneli ?

hocam onu nerden görüyosunuz benim kanallar hepsi ayrı ayrı kapanan kanallarda kesinlesmis ama dediginiz gibi öyle 27 ocak falan gibi tarih göremedim

Hocam şimdi tek tek elimdeki kanalları kontrol ediyorum bende de bir çok kanal ayrı ayrı ama bazıları tek dashboarda yansımış. Tarih kısımı da delayed kısımının yanında terminated yazısınında soru işaretine gelince yazıyor. Samsung arkadaşımız bir kaç sayfa geride bir ekran görüntüsü paylaştı oradaki gibi.

çok şükür sorunsuz kesinleşmiş benimle az önce bakdım

banka ödemeleri kesinleşen var mı aranızda 4 5 haneli ?

benim bütün ödemelerim banka adına, 5 olanda kesinleşmiş 15bin olanda kesinleşmiş bir sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

Arkadaşlar Screenshot by Lightshot bu kısımda ödemem
gözüküyor fakat; kazanç kesinleşmemiş maalesef?

Screenshot by Lightshot

ilk resimdeki zaten sizin kesinleşen kazancınız, 2. resime gerek yok.

benim bütün ödemelerim banka adına, 5 olanda kesinleşmiş 15bin olanda kesinleşmiş bir sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

ilk resimdeki zaten sizin kesinleşen kazancınız, 2. resime gerek yok.

Hocam banka hesabının dolar olması gerekiyor değil mi ?

Hocam banka hesabının dolar olması gerekiyor değil mi ?

ben geçen ay tl hesap bilgilerimi yazarak talep ettim, geldi para fakat bankada beklemiş haberde vermemişler geri gitmiş, sonra tekrar göndermişler, personel yıl sonu kapanışları yaparken gözüne çarpmış bu parayı almıyacakmısınız geri dönecek tekrar diye aradı bilgi verdi, bende dolar hesabı açacağım oraya gelmesem hesaba geçermisin dedim yaptı saolsun. ama kesinlikle tl hesabınızı yazmayın dolar hesabı açmanızı öneriyorum.para gitgel yapıyor boş yere, haberinizde olmuyor tl olunca.

Arkadaşlar benim bütün kanallarım kapandı, giriş yapamıyorum. Nasıl bakıcam acaba kesinleşimş kazanca?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri