QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
bu konuda attığın son 10 posta bir bakar mısın? ironi.. panayıra çevirdiniz konuyu sürekli upluyorsunuz bizde bekliyoruz ödeme ne kadar alındı diye ama hep boş postlar.. bu uyarıyı yapacak en son kişisin.. hiç ödeme almadığın halde 20 postun var bu konuda

Beyler ödeme gelmeden yorum yapmayın lütfen.

$25,41 USD geldi biraz önce

Tarih:
18.01.2015
Saat:
13:58:18 EET
Durum:
Tamamlandı

bu konuda attığın son 10 posta bir bakar mısın? ironi.. panayıra çevirdiniz konuyu sürekli upluyorsunuz bizde bekliyoruz ödeme ne kadar alındı diye ama hep boş postlar.. bu uyarıyı yapacak en son kişisin.. hiç ödeme almadığın halde 20 postun var bu konuda

Beğeni Peşinde koşma , benim yorumlarıma da cevap verme.
Attığım yorumlara bak biri ödeme aldığında ya onu tebrik ettim ya da kac dolar yattığını sordum.

Ödeme alan olmadığı zaman yorum yapmadım.

Yeter da up up up ! Harbi yettiniz , bu ne sabırsızlıktır, 25'ine kadar bekleyin bi arkadaş.

3 dakıka oldu daha @Katip hocam :)

Toplam tutar:

$26,45 USDÜcret Tutarı:
-$1,46 USDNet tutar:
$24,99 USD

Tarih: 18.01.2015
Saat: 14:51:21 GMT+02:00

Durum:
Tamamlandı

isteyen istediği konuyu uplar arkadas üyeler bile kalkıp burdan konuyu uplamayın demesin ya ödemeyle ilgili sohbet etmek isteyende eder ozaman adminlerden biri gelsin kapasın konuyu kapatamayan görevlilierde boş yere millletin huzurunu kaçırmasın

aralık ayında bu partnerde aynı dashboard üzerinden bağlı iki kanalım vardı.. bi kanalım 6 dolar bırakmıştı diğeri hatrı sayılır 3 haneli.. dün gece 14 dolarlık bi ödeme geldi bana.. bu ne alaka olabilir?

2 saat önce 23-24$ gibi bişey gelmişti.fakat eskisi gibi hangi ödeme hangi kanalın oldugunu artık belirtmiyorlar,bunlarda id kullanmaya başladı.ne güzeldi eskiden :)

Nasıl belirtmiyorlar hocam. Hani ID verdiklerinde başına bir şey ekleyip kanal url buluyorduk. Öyle değil mi?

Nasıl belirtmiyorlar hocam. Hani ID verdiklerinde başına bir şey ekleyip kanal url buluyorduk. Öyle değil mi?

yok id dashborda gözüküyo tek tek bakmak lazım benim bildigim

---------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

aralık ayında bu partnerde aynı dashboard üzerinden bağlı iki kanalım vardı.. bi kanalım 6 dolar bırakmıştı diğeri hatrı sayılır 3 haneli.. dün gece 14 dolarlık bi ödeme geldi bana.. bu ne alaka olabilir?

quizde baska kanalın yok mu hocam ?

yok id dashborda gözüküyo tek tek bakmak lazım benim bildigim

---------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

quizde baska kanalın yok mu hocam ?

hocam varsada unutmuşum muhtemelen çokta takip edemiyorum açıkcası ama bunlar aynı paypal adresine sahip tüm kanalları tek dashboard altında birleştirmemişler miydi :confused:

Konunun uplanmasından rahatsız olan arkadaşlar paypal hesabınızı açıp arada refresh yapabilirsiniz. Banka hesaplarınıza arada bakabilirsiniz. Webmoney refsleyebilirsiniz. Burada sürekli insanların sorunları oluyor forum oldugu içinde yazıp sormak zorundalar.

Boşa sohbet etmedikten sonra ödeme ile ilgili yazılan mesajlarda herhangi bir sorun yok.

OCA
18
2015
Quiz Group International Inc.
Ödeme alındı
+ 24,67 $
USD
Quiz Group International Inc.
Ödeme alındı
şimdi ödendi 3 haneler salı gibi sanırım

quiz aralik.jpg

Kesinlesme olmadan once usteki kisim goruluyordu; Kesinlesmeden sonra alttaki kanal adlariyla birlikte olan kisim geldi;

Rakkamlarda ciddi bir fark var gibi; Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi ?

Son düzenleme:
madem sikayet var konun uste cikmadisundan 150 dollar ve ustu olanlar sali gunune kadar konuya gelmesin :)) 1000 dollar ve ustu de cumaya kadar konuya gelmesin .. 2000 dollar ve ustu ayin 27 kadar konuya gelmesin tamamdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri