Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onun için çözümü soyluyorum.
Webmoney kullanarak her kanala farklı webmoney cüzdanı verirsen ortada oyle sorun kalmaz.Yani kurunun yanında yaşta yanmaz her kanal farklı bir odeme yontemi olur
evet hocam kapanan kanal için bu. ocak 4-5 gibi kapanmıştı. önümüzdeki ay ödeyeceğiz diye haber veriyorlar. mail gelince aha bu ay ödediler diye sevinmiştim.hocam bu kapanan kanal içinmi benim kanal açık bende üç haneli bekliyorumda yoksa tutar 3 hane diemi böle oldu![]()
haklısın ya öyle yapılcak yada paypal mail edklenicek yalnız birleşmiş paneller için yapılacak bişey yok
5x ödeme alındı sabah, daha 3 haneli geçiş yapamadılar sanırımEvet Maalesef böyle birşey var.Aslında konu açarak insanları bilgilendirmek lazım insanların parası gitmesin.
kapanan kanalımın ödemesi şubat 26 da yapılacakmış ona dair mail geldi, bana para değil ödeme tarihi gönderiyolar ayıp quiz![]()
hocam bana mail falan gelmedi acaba ödeyecekler mi benim parayı![]()
4 tane 3 haneli gelmistir ayrıca bu sefer kanal urlsi de yazmıslar
Ödemeler ne aralıklarda dostum
vay arkadaş bir ben miyim ödemeleri gelmeyen?
tek hane-iki hane hiç biri ortada yok.
12:43
12:49
13:06
13:14
bu saatlerde gelmis hocam hani kanal urlsini bi yere yazıp kanalı görüyoduk neydi o ya bilgisi olan var mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.