QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Öğlen 12 gibi bozum için taft a gönderdim saat 5 te hala pata gelmemişti skyp ten yazdım yoğunluk falan var dediler ama bekleyecez bakalım yarına kadar inşaallah her ay böyle olmaz

Hocam bendede aynı durum oldu işbank için günlük limitleri bitmiş ki limitte oldukça büyük bir miktar.Paranızı alma konusunda sıkıntı olacağını hiç ama hiç zannetmem

İkili tartışmalar forum kuralları gereği yasaktır, devam ederseniz ceza alacaksınız bilginize..

4 haneli kontrat gönderdiler öğlen imzaladık gönderdik halen gelmedi beklemedeyiz.

Benim DashBoard Problemi vardıya arkadaşlar. Israrla mail attım ana mail bu olsun dedim, Onlarda sadece o maili açmışlar. Onla giriş yapabildim, 3 hane bir ödeme kesinleşmiş ama geri kalan 14 kanal hala yok. Ve bu kanalların hepsi aynı dashboarddaydı ödeme yöntemi Banka metodu dedim. Şimdi bunlar 1000 dolar altı olacak hepsi ayrı ayrı dashboard'sa ve dolayısıyla ödemem yapılmayacak. Eğer 1000 dolar altınada ödeme yapılıyorsa, Her birine ayrı ayrı 30 dolar işlem parası kesicek buda gereksiz yere çok kesinti demek..
Niye Dashboard'u ayırmışlar bunlar bütün kanallarımı dağıtmışlar ki ? Ne yapmaya çalışmışlar anlamadım...

Birde Kapanan 4 kanalımın akibeti nedir Onuda bilmiyorum ödeyeceklermi? ödemeyeceklermi? En azından bir şey söyleseler di keşke, Adamlara en profesyonel şekilde Rusça, ve ingilizce Mail attım cevap vermediler. . Şimdi Bütün kanallarımın linkini ve gmaillerimi yazdım, Ama bu maili Translate'den çevirip ingilizce yazdım. Belki böyle anlarlar..

Arkadaşlar '"Re signed contact'' hatası olan kanallarımdaki hata kalkmış sizde durumlar nasıl?

Kapanan kanalın paneline nasıl giriyorsun?

Quiz de login diyorsunuz oradan google giriş geliyor kanal mail ve şifresini giriyorsunuz tel onaylama çıkıyor illaki o gmaile ait tel olmak zorunda değil herhangi bir telefon no ile onaylıyorsunuz ve quiz panel açılıyor ben kapanan tüm kanalların id sini öğrenmek için girdim baktım bu yöntemle...

Arkadaşlar. Benim Dashboard birleşik durumda. Ama şimdiye dek sadece 1 ödeme aldım. 68 kanal bağlı paypala. Neden diğer Ödemeler gelmiyor?

dün webmoney ödemeleri çok hızlı sürüyordu herhalde onların ödemeleri bitmiştir paypala tekrar ne zmn başlıcaklar acaba

webmoney ödemeleri 1 gün içinde tamamlandı, şimdi parça parça ödememizi almak kaldı:D Allahtan PP gibi 4-5 gün bekleme derdi bloke gelecek mi derdi yok, bu ay aldığım parayı harcamaya bile başladım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri