QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar var mı ses seda? EFT saati başladı 9 itibarıyla. Eğer dün bizim 4 haneli ödemeler yapıldıysa ve havuzda kaldıysa bu sabah almamız lazım dı banka ödemelerini. Bende Enpara ya 4 hane bekliyorum. Birkaç arkadaş daha vardı benim gibi aynı şekilde bekleyen. Sanırım sabah itibarıyla ödeme alan olmadı henüz. Zaten bugün aldık aldık. Alamadık bu paradan umudumu kesmeye başlıyorum ben. :confused: Kim bilir ne zaman yatar.

ben çoktan kestim :D var mı webmoney ödeme alan?

Simdi mail geldi
Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 1xxx has been made on 05.02.2015.

Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Simdi mail geldi
Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 1xxx has been made on 05.02.2015.

Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

hayırlı olsun hocam ne gelen giden mail var nede hesaplarda hareket var 4 haneli bekliorum mail atıoz cevap yok nasıl bir firma anlamadım gitti keşke life birleşmeseydi şunlarla en azından onlar müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar

arkadaşlar şimdi paypala gelecek olan ödmeeyi nasıl mail atıpta benım şu ıbana gönderin dicez

XJkj90E.jpg

Son ödememi de aldim. Sagol quiz!

arkadaşlar şimdi paypala gelecek olan ödmeeyi nasıl mail atıpta benım şu ıbana gönderin dicez
Geçenlerde mail gelmişti 3 şubata kadar panelden banka bilgilerini girip, mail olarak bildirin demişlerdi. Ben öyle yaptım geldi ödeme şuan kabul ederler mi bilmiyorum.

arkadaşlar banka 4 hane bekleyip mail ve ödeme almayan arkadaşlar varsa beğenebilirlermi?
sanırsam tek ben kaldım :(

Son düzenleme:
webmoney ödemesi alan oldu mu acaba ilk defa webmoneye geçtim bu ay gelecek ama sorunsuz geliyor mu diye merak ediyorum

Bende 4 hane Enpara banka ödemesi bekliyorum dostum ama gelen giden yok. Ne mail geliyor ne de hesaba ödeme. 15 dakika da bir herşeyi kontrol ediyorum ama malesef birşey yok. :confused:

alanlar çekildi sanırsam tek biz kaldık bu kadar kişiye ödemeler geldi bize gelmediyse eminim gönderilmemiştir... mail felan hikaye bu gün bi rus çevirmen ile aratmayı düşünüyorum bakalım

Bende ayin 3'unde bankaya cevirdim fakat gelen bisey yok . Mail geldimi bilmiyorum kanal maillerine girmiyorum. Aksama hersey belli olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri