QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

Kuveyt Türk Kullanan arkadaşlar bir bakabilir misiniz.
hesap no bölümünde
xxxxxxxxx45-101 şeklinde bir hesap numaram var
fakat quiz (-) bu işareti kabul etmiyor
nasıl giriyorsunuz acaba

birde banka ismine
Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. mi giriyorsunuz.
teşekkürler.

bende aynı durum var siz nasıl yazdınız ? hesap numarasını

guiz hala odeme yapmadı bana enpara beklıyorum,butun bılgıler dogru oldugu halde

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

bende aynı durum var siz nasıl yazdınız ? hesap numarasını

ibanın son 8 hanesı hesap nodur

Enpara bankaları gelen var mı 1 hafta oldu mailden sonra gelmedı hala

Arkadaşlar en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;

TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12

ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.

Beyler tam olarak enparaya sorna başka bankalara ödeme alanlar tam olarak bilgileri nasıl eksiksiz gireceğimi anlatabilir mi ? 1000 $ üstü sanırım banka mantıklı ve en az kesintili banka hangisi acaba ? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sen ne diyorsun sorum hakkında :D bi güzel cevap versen tadından yenmez :D

Son düzenleme:
webmoney'de kesinti daha az
hocam 1000 dolar üstü webmoneyde kesinti 3.8 falan denk gelior buda ortalam 38 dolar.lakin miktar 1k üstü.2 kda ise 75 dolar yaklaşık 200 tl gider.bankalarda daha az kesintiye alabileceğim birşey lazım.parayı yolda bulmuyoruz sonuçta :D

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

yanlış veya eksik cevap olmus

1k dolar üstü banka altı wm daha kârlı hocam
hocam sen bi akıl verde 2 farklı quize girmem lazım banka bilgisini tam olarak nasıl yapacağım ne yapayım hangi bankaya zamanın varsa yardımcı olurmusun

hocam 1000 dolar üstü webmoneyde kesinti 3.8 falan denk gelior buda ortalam 38 dolar.lakin miktar 1k üstü.2 kda ise 75 dolar yaklaşık 200 tl gider.bankalarda daha az kesintiye alabileceğim birşey lazım.parayı yolda bulmuyoruz sonuçta :D

hocam sen bi akıl verde 2 farklı quize girmem lazım banka bilgisini tam olarak nasıl yapacağım ne yapayım hangi bankaya zamanın varsa yardımcı olurmusun
1000 $ ödeme alacaksan quiz banka ödemesi için 30 $ keser, 15 TL'de en para keser. yani 36 $ gibi bi kesinti olur, 1000 $ ödeme için de webmoney 38 $ keser kesintiler aynı sayılır.

1000 $'ı aşıyorsan banka ödemesi al, tavsiyem enpara'dır. garanti'ye aldık 2 ayda 60 $ kestiler, yaklaşık 150-160 TL, biz de enpara'ya geçtik 1 ayda 15 TL ödedik.

1000 $ ödeme alacaksan quiz banka ödemesi için 30 $ keser, 15 TL'de en para keser. yani 36 $ gibi bi kesinti olur, 1000 $ ödeme için de webmoney 38 $ keser kesintiler aynı sayılır.

1000 $'ı aşıyorsan banka ödemesi al, tavsiyem enpara'dır. garanti'ye aldık 2 ayda 60 $ kestiler, yaklaşık 150-160 TL, biz de enpara'ya geçtik 1 ayda 15 TL ödedik.
hocam garantili +1 k üstü yani bariz fark var.2-3- gün gecikme önemli değil paramdan kesilmesin yeterli.enpara ayarını tam olarak anlatabilir misin ?

valla dostum inan cok isterim ama ufak bi sorun var

ben tüm ödemeleri wm den alıyorum ve banka ile ilgili bilgim yok :D

hocam garantili +1 k üstü yani bariz fark var.2-3- gün gecikme önemli değil paramdan kesilmesin yeterli.enpara ayarını tam olarak anlatabilir misin ?

banka adı: Finansbank Enpara
ülke: Turkey şehir:Istanbul/Gayrettepe
adres: Buyukdere Cad No129 34394 posta kodu: 34000

alt tarafa geçince de 3 kutucuk var, en üste iban onun altına hesap no, swift koduna da FNNBTRISXXX yazıyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri