QuizGroup Dashboard Yenilikleri

Arkadaşlar Dashboarda girdiğiniz zaman karşınıza sözleşme pdfleriniz çıkacaktır. Dashboardınızda olan tüm kanallar için tek tek karşınıza gelecek ve alt kısımda "I accept the agreement and confirm my personal data." kısmını işaretleyerek SUBMİT yapmanızı isteyecektir.

d0qe22g89op69hbr4.jpg

Sözleşme onaylaması için macro kodu kanal sayınızı repeat macro kısmına yazıp play loop diyin sizin yerinize sözleşmeleri onaylar.

Kod:
VERSION BUILD=8920312 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:accept_form ATTR=ID:accept CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:BUTTON FORM=ID:accept_form ATTR=NAME:do

Sözleşme onaylaması için macro kodu kanal sayınızı repeat macro kısmına yazıp play loop diyin sizin yerinize sözleşmeleri onaylar.

Kod:
VERSION BUILD=8920312 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:accept_form ATTR=ID:accept CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:BUTTON FORM=ID:accept_form ATTR=NAME:do

hocam 100 kanalımın 100üde ayrı panelde. tek tek girip onaylamam mumkun değil. onaylamasak da ödeme alabiliyoruz değil mi?

Aynı paneldeki kanallar için ayarlandı. Sorunuzun cevabını bende bilmiyorum onaylamasak da ödeme gelir mi gelmez mi ödeme günü netlik kazanır.

sözleşmeyi boşu boşuna verdiklerini sanmıyorum büyük ihtimal ödeme yapılmaz sözleşme onaylanmayanlara tabi net bi cevap için 20 gün daha bekliycez

Aynı paneldeki kanallar için ayarlandı. Sorunuzun cevabını bende bilmiyorum onaylamasak da ödeme gelir mi gelmez mi ödeme günü netlik kazanır.

bende 300 küsür kanal var 1 partnerde bu kod ilaç gibi gelecek hocam bana ama ilk bunların nasıl kullanıldığını araştırayım :)

hocam daha önce de sözleşme olayı vardı kaldırıldı tekrar geldi sanırım. İnşallah ödemesini yapıyolardır. bana ödemne gelmedi paypala beklıyorum hala acaba onayı yapmadım diyemi gelmedi

kapalı kanalları temizlemek için olabilir

ingilizce bilen arkadaşlar sözleşmeyi bi okuyabilirmi ? bakalım bişey değiştirmişlermi altından bişy çıkmasın

Arkadaşlar Dashboarda girdiğiniz zaman karşınıza sözleşme pdfleriniz çıkacaktır. Dashboardınızda olan tüm kanallar için tek tek karşınıza gelecek ve alt kısımda "I accept the agreement and confirm my personal data." kısmını işaretleyerek SUBMİT yapmanızı isteyecektir.

d0qe22g89op69hbr4.jpg

amaç nedir peki bunu imzaladığımızda ne olcak

amaç nedir peki bunu imzaladığımızda ne olcak

daha önceden ıslak imza gibi elektronik ortamda imzalatıyorlardı sözleşmeleri, son zamanlarda bu sistem durdurulmuştu şimdi tekrar kendi siteleri üzerinden imzalamaya benzer bir onaylama sistemi oluşturdular. yani önceden sözleşme imzaladığınızda ne olduysa bundan sonrada aynı şekilde olmaya devam edecek...

daha önceden ıslak imza gibi elektronik ortamda imzalatıyorlardı sözleşmeleri, son zamanlarda bu sistem durdurulmuştu şimdi tekrar kendi siteleri üzerinden imzalamaya benzer bir onaylama sistemi oluşturdular. yani önceden sözleşme imzaladığınızda ne olduysa bundan sonrada aynı şekilde olmaya devam edecek...

dostum bende yazı çıkmıyor karşıma direk indirmek için pdf çıkıyor ve clikği koyup devam etcem ama sürekli bu ekranda kalıyor neden acaba biliyormusun ??

EDİTT: ARKADAŞLAR DASHBORDDA KAÇ KANAL VARSA O KADAR O SÖZLEŞMEYE CLİK KOYUP ONAYLAMAMZI GEREKİYOR.10 KANAL OLAN DAHSBORDDA 10 DEFA CLİK KOYDUM TAMAM DEDİM 11.DE AÇILDI DAHBORD...BİLGİNİZE

dostum bende yazı çıkmıyor karşıma direk indirmek için pdf çıkıyor ve clikği koyup devam etcem ama sürekli bu ekranda kalıyor neden acaba biliyormusun ??

EDİTT: ARKADAŞLAR DASHBORDDA KAÇ KANAL VARSA O KADAR O SÖZLEŞMEYE CLİK KOYUP ONAYLAMAMZI GEREKİYOR.10 KANAL OLAN DAHSBORDDA 10 DEFA CLİK KOYDUM TAMAM DEDİM 11.DE AÇILDI DAHBORD...BİLGİNİZE

aynen beyto tek tek bütün kanallar için karşınıza çıkacak ve onaylamanız gerekli :)

peki sözleşmeyi okudunuzmu yeni sözleşmede kapanan kanallar ödenmeyecek gibi bir ibare olmasın ?

4 kanalim vardi benimde 4 kere onayladim o sözleşmeyu dasboarda girdim sonradan sanki kanal birleştirme yapmışım gibi bir uyari verdi benim ödeme yöntemim yaziyordu yes dedim sonra mail gönderdik diye yazi çıktı ne yapmam gerek kanallarimdab 2 si kapali hatta birinin ödemesi 30 unda gelecekti bi sıkıntı olmaz dimi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri