tek tek yapmak zor geliyorsa bir kaç mesaj önce bir arkadaş firefox eklentisi için kodları verdi o kod ile otomatik şekilde onaylama yapabilirsiniz.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, Quizgroup Dashboard'ına girdiğimde yenilikleri fark ettim sizlerle paylaşmak istedim.
![]()
Gördüğünüz gibi CPM ve Inbox kısımları eklenmiş.
Anladığım kadarıyla ve ilerleyen zamanlarda daha net şekilde göreceğimiz üzere, kazançlarımızı artık Youtube analytics üzerinden değilde kendi dashboard'umuzdan takip edebilmemiz için bir yazılım üzerinde çalışılıyor.
CPM Butonu panelinde gözükmeyen arkadaşlar sıkıntı etmesin, aylık 50.000 ve üzeri görüntülenme olan kanallarınızın raporlarını orada görebiliyorsunuz. Daha düşükse CPM butonu gözükmeyebilir.
İnbox kısmında : Ödeme bildirimleri, bilgilendirme postaları, yenilikler ve haberler bu bölümden takip edilecek.
"There you will receive payment notifications, information mails and news from QuizGroup."
Bunlar hakkında tam olarak bir yorum yapamıyorum zamanla şekillendikten sonra netleştiririz..
Hocam yanlış bilgi verdiğimi söylediğiniz için, bir sakıncası yoksa kanal istatistiklerinizi ve dashboard panelinizi teamwiever la bağlanıp görebilirmiyim, yanlış birşey varsa konuyu kapatıp sileriz sıkıntı yok benim için.aylık 200 bin gösterimli kanalda dediğiniz bölüm gözükmüyor hocam yanlış bilgi vermeyiyn lütfen
Merhaba, Quizgroup Dashboard'ına girdiğimde yenilikleri fark ettim sizlerle paylaşmak istedim.
![]()
Gördüğünüz gibi CPM ve Inbox kısımları eklenmiş.
Anladığım kadarıyla ve ilerleyen zamanlarda daha net şekilde göreceğimiz üzere, kazançlarımızı artık Youtube analytics üzerinden değilde kendi dashboard'umuzdan takip edebilmemiz için bir yazılım üzerinde çalışılıyor.
CPM Butonu panelinde gözükmeyen arkadaşlar sıkıntı etmesin, aylık 50.000 ve üzeri görüntülenme olan kanallarınızın raporlarını orada görebiliyorsunuz. Daha düşükse CPM butonu gözükmeyebilir.
İnbox kısmında : Ödeme bildirimleri, bilgilendirme postaları, yenilikler ve haberler bu bölümden takip edilecek.
"There you will receive payment notifications, information mails and news from QuizGroup."
Bunlar hakkında tam olarak bir yorum yapamıyorum zamanla şekillendikten sonra netleştiririz..
Bu bahsedilen yenilikler bu ödemelerden sonramı işleme koyulacak acaba ?
benim quiz networkta 5-10 kanalım var. kaydolurken bu dashboard yoktu. iki aydır paypala para gelmiyor. paypal açık aktif. quiz mail atmış ödeme yönetminizi güncelleyin diye ama dashboarda hangi hesabın maili ile gireceğim bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana?
dashboardınıza bağlı olan kanallardan herhangi biriyle giriş yapıp ödeme şeklini değiştirebilirsiniz..
tekrar merhaba dashboarda bir kanal bilgisiyle girdim. ödeme yöntemi paypal ve paypal mailim görünüyor. paypalımda bir sorun yok. ama para gelmiyor. ikinci bir paypal hesabım var onu da dashboarddan giremiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? çok minnettar olurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.