QuizGroup Dashboard Yenilikleri

tek tek yapmak zor geliyorsa bir kaç mesaj önce bir arkadaş firefox eklentisi için kodları verdi o kod ile otomatik şekilde onaylama yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar kanal baglayabılen varmı acaba ? ben yeni kanal baglamaya calısıyoru ama bır turlu bırsey olmuyor add new channel dıyorum yes dıyorum kodu gırıyorum google oturum acma ekranı gelıyor oturum ac dıyorum sayfa yuklenıyor tekrar quiz dashboard sayfası gelıyor logın olıyoru quiz dashboard ana sayfası gelıyor nedenn boyle oluyor acaba nasıl kanal baglıcam acaba ?

Merhaba, Quizgroup Dashboard'ına girdiğimde yenilikleri fark ettim sizlerle paylaşmak istedim.

cz1fyu5jsozrl57ls.jpg

Gördüğünüz gibi CPM ve Inbox kısımları eklenmiş.

Anladığım kadarıyla ve ilerleyen zamanlarda daha net şekilde göreceğimiz üzere, kazançlarımızı artık Youtube analytics üzerinden değilde kendi dashboard'umuzdan takip edebilmemiz için bir yazılım üzerinde çalışılıyor.

CPM Butonu panelinde gözükmeyen arkadaşlar sıkıntı etmesin, aylık 50.000 ve üzeri görüntülenme olan kanallarınızın raporlarını orada görebiliyorsunuz. Daha düşükse CPM butonu gözükmeyebilir.

İnbox kısmında : Ödeme bildirimleri, bilgilendirme postaları, yenilikler ve haberler bu bölümden takip edilecek.

"There you will receive payment notifications, information mails and news from QuizGroup."

Bunlar hakkında tam olarak bir yorum yapamıyorum zamanla şekillendikten sonra netleştiririz..

aylık 200 bin gösterimli kanalda dediğiniz bölüm gözükmüyor hocam yanlış bilgi vermeyiyn lütfen

aylık 200 bin gösterimli kanalda dediğiniz bölüm gözükmüyor hocam yanlış bilgi vermeyiyn lütfen
Hocam yanlış bilgi verdiğimi söylediğiniz için, bir sakıncası yoksa kanal istatistiklerinizi ve dashboard panelinizi teamwiever la bağlanıp görebilirmiyim, yanlış birşey varsa konuyu kapatıp sileriz sıkıntı yok benim için.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar biz şimsi her kanalda bu sözleimeyi onaylamazsak ödemelerde sıkıntı mı olacak? Konuyu tam okudum ama çıkartamadım sonucu hala

biçok arkadaş quize kanal baglandıgında sözleşme gelmediginden bahsediyordu forumda uzun zamandır.bilindigi üzere ben tam aksine bagladıgım kanalların hemen hemen tamamında sözleşme imzalıyordum,her kanalın paneli ayrı oldugu için.dün 2 kanalın quiz paneline girdim,birisinde girişde bahsettiginiz sözleşme çıktı karşıma.onayladım ama sonra panele tekrar giremedim o an denedigimde,sözleşme onayladınız zaten diyip durdu.bu kanalı quize 2 hafta önce bagladım ama sözleşme gelmedi diye not düşmüşüm,dün onu imzaladım.fakat diger kanalın sözleşmesini daha önce imzalamıştım,panele eskisi gibi normal bi şekilde girdim.paneldeki bu bahsedilen sorun anlaşılan sözleşme ile alakalı sadece.daha önce sözleşme imzaladıysan direk giriyorsun yoksa sözleşme çıkıyor karşına.imzaladıkdan sonra tekrar panele normal girmek için süre geçmesi mi gerekiyor,ne kadar bekliyoruz orasını bilemiyorum şuan tabi ama o an denedim giremedim ben.

Merhaba, Quizgroup Dashboard'ına girdiğimde yenilikleri fark ettim sizlerle paylaşmak istedim.

cz1fyu5jsozrl57ls.jpg

Gördüğünüz gibi CPM ve Inbox kısımları eklenmiş.

Anladığım kadarıyla ve ilerleyen zamanlarda daha net şekilde göreceğimiz üzere, kazançlarımızı artık Youtube analytics üzerinden değilde kendi dashboard'umuzdan takip edebilmemiz için bir yazılım üzerinde çalışılıyor.

CPM Butonu panelinde gözükmeyen arkadaşlar sıkıntı etmesin, aylık 50.000 ve üzeri görüntülenme olan kanallarınızın raporlarını orada görebiliyorsunuz. Daha düşükse CPM butonu gözükmeyebilir.

İnbox kısmında : Ödeme bildirimleri, bilgilendirme postaları, yenilikler ve haberler bu bölümden takip edilecek.

"There you will receive payment notifications, information mails and news from QuizGroup."

Bunlar hakkında tam olarak bir yorum yapamıyorum zamanla şekillendikten sonra netleştiririz..

Bu bahsedilen yenilikler bu ödemelerden sonramı işleme koyulacak acaba ?

Arkadaşlar Quiz Dashboard da Claims deki tikleri kaldırmamız kanalda düşüşe neden olabilirme sanırım Quiz otomatik güncellemeleri bu şekilde yapabiliyor

benim quiz networkta 5-10 kanalım var. kaydolurken bu dashboard yoktu. iki aydır paypala para gelmiyor. paypal açık aktif. quiz mail atmış ödeme yönetminizi güncelleyin diye ama dashboarda hangi hesabın maili ile gireceğim bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana?

benim quiz networkta 5-10 kanalım var. kaydolurken bu dashboard yoktu. iki aydır paypala para gelmiyor. paypal açık aktif. quiz mail atmış ödeme yönetminizi güncelleyin diye ama dashboarda hangi hesabın maili ile gireceğim bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana?

dashboardınıza bağlı olan kanallardan herhangi biriyle giriş yapıp ödeme şeklini değiştirebilirsiniz..

tekrar merhaba dashboarda bir kanal bilgisiyle girdim. ödeme yöntemi paypal ve paypal mailim görünüyor. paypalımda bir sorun yok. ama para gelmiyor. ikinci bir paypal hesabım var onu da dashboarddan giremiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? çok minnettar olurum.

tekrar merhaba dashboarda bir kanal bilgisiyle girdim. ödeme yöntemi paypal ve paypal mailim görünüyor. paypalımda bir sorun yok. ama para gelmiyor. ikinci bir paypal hesabım var onu da dashboarddan giremiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? çok minnettar olurum.

Dostum forumu biraz incelersen Quize ödeme yöntemi olarak artık paypal girilmediğini. Sadece banka hesabı ve WM kabul ettiğini okuyacaksın.
Ben yinede yazmış olayım buraya maksat yardımcı olayım ..

MErhaba arkadaşlar. Bayadır ilgilenmiyordum şimdi bir bakayım dedim quiz e bağlı kanalımda video arası reklam ekleyemiyorum. Aktif edilmesi gereken bir yer başka bir seçenek mi koydular yoksa tamammen kaldırıldı mı. Konulara baktım ama bununla ilgili bişey bulamadım.
Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri