QuizGroup Dashboard Yenilikleri

dashborda girdim sözleşmeyi onaylıyorum arkasından tekrar sözleşme geliyor,normal mi bu durum ?

Bi yapamıyoruz ki site gidip gidip duruyor sürekli. İşin yoksa bir ton kanalı onayla şimdi..
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Dashboardda olan kanal sayın kadar onaylaman gerekiyor.

Bi yapamıyoruz ki site gidip gidip duruyor sürekli. İşin yoksa bir ton kanalı onayla şimdi..
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Dashboardda olan kanal sayın kadar onaylaman gerekiyor.

yandık o zaman valla :)

peki ödemeleri etkilermi imzalamasak :

ingilizce sağlam olanlar tercüme etsin,sanırım etkilemez demiş :

Greetings!

The contract is available at join.quizgroup.com. Please go to the join.quizgroup.com and accept the contract.

The accepted contract will be stored in our registry.

Note: Though you see non-signed by you contract in the QuizGroup personal dashboard, that will not affect your payments. The payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more.

--
The QuizGroup Team

Bu ay sonu ödenecek kapanan kanalların ödemesinde sıkıntı cıkmaz inşallah

Kapanan kanallarla ilgili şeyler hep aynı yine. 1 ay geç ödenecek. İmzalanmayan sözleşmelerde ödemeleri etkilemeyecek yazıyor. Sıkıntı yok gibi.

Bi rahat dur quiz ya bir rahat dur ya.. Yeni yeni icatlar çıkartıryorlar başımıza yine..

Bütün kanallar ayrı dashboardlarda tek tek ugrasmak çok zor olur.bekleyelim ödeme yapılmazsa artık mecbur hepsini onaylarım.

sözleşmeleri yenilemişler yeni olan nedir bilgisi olan varmı acaba

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

Bende Çıkmıyor 50000 nin Üstünde Ama

Okudum ben pek farklı bişey yazmıyor ,, başımıza ekstra iş çıktı ya onayla babam onayla

Would you like to connect this dashboard to your main dashboard?
Please note after uniting your payment method Surhay Saydam will be changed to Surhay Saydam.

bende sözleşmeleri onayladım sonra böyle birşey çıktı ne demek istiyor?

[MENTION=28220]surhaysaydam[/MENTION] onun sözleşmeyle alakası yok hocam, aynı ödeme yöntemiyle birden fazla dashboard olunca çıkıyor. çarpıya basın geçin, önemli bir şey değil. dashboardları birleştirmek istermisiniz diye soruyor, ödeme yöntemini de aynı yapar iki dashboard için de.

[MENTION=28220]surhaysaydam[/MENTION] onun sözleşmeyle alakası yok hocam, aynı ödeme yöntemiyle birden fazla dashboard olunca çıkıyor. çarpıya basın geçin, önemli bir şey değil. dashboardları birleştirmek istermisiniz diye soruyor, ödeme yöntemini de aynı yapar iki dashboard için de.

sorunda bu hocam tek dashboard çalışıyorum.

benim başıma aynı şey iki farklı kanala ayrı iki dashboard açıp aynı paypal adresini yazınca gelmişdi. bendeki hata mesajında "Please note after uniting your payment method [email protected] will be changed to [email protected]" şeklinde paypal adresi yazıyor. ikisi de aynıydı. sizde de aynı banka bilgileri yazılı sanırım. yine de çarpıya basın geçin derim, sorun olacağını sanmıyorum. [MENTION=28220]surhaysaydam[/MENTION]

dashboard yenileyeceklerine milletin ödemesini yapsınlar. ondan sonra böyle şeylerle uğraşsınlar

benim başıma aynı şey iki farklı kanala ayrı iki dashboard açıp aynı paypal adresini yazınca gelmişdi. bendeki hata mesajında "Please note after uniting your payment method [email protected] will be changed to [email protected]" şeklinde paypal adresi yazıyor. ikisi de aynıydı. sizde de aynı banka bilgileri yazılı sanırım. yine de çarpıya basın geçin derim, sorun olacağını sanmıyorum. [MENTION=28220]surhaysaydam[/MENTION]

Bende de aynı şey oldu ama birleşme olmadı ben birleşmesini istiyorum ama birleşmiyor ayar oluyorum :) Mail falanda gelmedi

onayla onayla sıkıldım yahu,hepsini bir yapamamışlar mı arkadaş bu nedir quizden çektiğimiz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri