QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

evet kesinleşme var 1 kanala baktım. digerleri zamanla bakarım.

Bura ne la böyle 71 üye 25 misafir var konuda adsense geçecek he :D :D

3 uyarılı kanalda kesinleşme yok. sanırım yeni politika devrede.

hepsi kesinleşmiş 4 addet var dı bu parayı alırım demi

evet arkadaşlar 2 flag 1 telifli kanalımın 5 haneli ödemesi kesinleşmiş.

yine aynı şekildeki başka bir kanalımın kesinleşmemiş.

en büyük korkum flaglanan ve telifli kanallarımdı çok şükür kesinleşmiş :D

Yok mu arrttıran :D

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 100 (76 üye ve 24 misafir)

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 107 (84 üye ve 23 misafir)

:D

Kapanan kanallarin odemesine bakma imkanimiz var mi ? Maile gelen dashboard bilgilerini ayri sekilde not almadim.

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 107 (84 üye ve 23 misafir)

:D

Kapanan kanallarin odemesine bakma imkanimiz var mi ? Maile gelen dashboard bilgilerini ayri sekilde not almadim.

dashboarda kanalın gmailiyle giriş yapabilirsin sadece.. yada aynı dashboardda farklı kanal ekliyse ondan giriş yapıp hepsini görebilirsin. kanal kapandıysa veya başka kanal ekli degilse bakamazsın.

dipnot: suan konuyu okuyan herkez dashboard kontrolü yapıyor 15 dakikaya kalmaz konu 40 sayfa olur:)

bir kanalımda topluluktan ihtara kadar her halt var, kapanmasına 5 kalmış ama dashboardda kesinleşmiş.

yarın uyandığımda yatmış olur umarım, tamda param bitmişti iyi oldu bu :)

Beyler 1 tane kapanan kanalım kesinleşmiş bunun ödemesi öbür ay'amı kaldı ?

2 güne kadar günlük 4 haneli kanallarım var bağlayacam inş yamuk yapmaz , bu ne böyle ya kesinleşme fln bildiğin adsense :D

dashboarda kanalın gmailiyle giriş yapabilirsin sadece.. yada aynı dashboardda farklı kanal ekliyse ondan giriş yapıp hepsini görebilirsin. kanal kapandıysa veya başka kanal ekli degilse bakamazsın.

Öyle bişiy yok :)

Kanal kapanmış olsa bile, gmail bilgileri ile deashboard a login olabilir, kazancına bakabilirsin...

Yanlış yönlendirmeyelim ;)

Anladim. O zaman quiz para gonderirse diye bekleyecegim. Tesekkur ederim

şuna bak, bizim adsense kazançlarımız kesinleştiği halde alıp alamayacağımız konusunda tereddütte kalırken, adamlar quizde kesinleşen kazancın yatacağından ne kadar emin. yaktın kül ettin bizi adsense.

Şimdi bu partnerde ilk oldugum için sormak istiyorum kesinleştikten kaç gün sonra yatıyor? Tahmini.

Kapanan kanallarımın hiçbiri kesinleşmemiş arkadaşlar. Daha sonra mı kesinleşiyor bilgisi olan var mı bu konuda?

Öyle bişiy yok :)

Kanal kapanmış olsa bile, gmail bilgileri ile deashboard a login olabilir, kazancına bakabilirsin...

Yanlış yönlendirmeyelim ;)

hocam kapanmayla spama düşme arasında çelişki yaşadım. anlatmak istedigim gmaile giriş yapılamıyorsa , dashboardada giriş yapılamaz dı:)
[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION]; hocam gmaile felan girebiliyorsan dashboard girebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri