Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar dashboarda girmek için kanala giriş yapmak zorundamıyız,dashboardı kontrol etmek istiyorum ama sürekli giriş yapmaktan korkuyorum
hocam bence sen istisnasın,ben 1 kanala 2-3 kere farklı ipden girsem uçuyor hemen ayrıca elimde vds yok,mecbur farklı ipden giriyorumBen 100 üstü kanala vds aynı ip ile giriş yapıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
hocam bence sen istisnasın,ben 1 kanala 2-3 kere farklı ipden girsem uçuyor hemen ayrıca elimde vds yok,mecbur farklı ipden giriyorum
benim hiç bir kanalda ödeme gelmedi paypal hesaplarına girdim limit sıkıntımda yok geçen ay 22 geldi ben mi acele ediyorum yoksa
Bana da gelmedi dostum..
Napsak birbirimize sarılıp ağlasak mı, geçer mi?
Bana mailde ödeme gönderilen kanalların listesini yapmışlar fakat ödemesi gelmeyen kanallar mevcut? Bu durumu yaşıyan varmı acaba?
evet bendede aynı durum geçerli. 13 kanal ismi yazmışlar ama küçük bir rakam göndermişler.
Ortamı germeye çalışmıyorum. Mailde ödemesi yapılan kanalları bildirmişler yarısı ödemesi yapılmayan kanal. Sorun varsa mail atın demişler bende geri dönüş yaptım. Ortamı germek nerede burada ? Soru soramayacaksak kapatıp gidelim forumu.![]()

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.