Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar benim kesinleşmiş dashboardaki 3 haneli kazanç şuan sıfır olarak gözüküyor sitedemi sıkıntı var?
Arkadaşlar benim kesinleşmiş dashboardaki 3 haneli kazanç şuan sıfır olarak gözüküyor sitedemi sıkıntı var?
0 mi yaziyor yoksa bos mu? Bos ise duzelir, dashboarda girilmiyordu az once.
4 hane odeme almayan var mi hala
4 hane odeme almayan var mi hala
arkadaşlar dashbordda xxxx meblağ vardı kesinleşen şimdi girdim şimdi yok !!!!!!!!!! sizde bi bakamrısınız ....bu nedir yaaaaaa
Dashboard'da Kanalların yanında Signed ibaresi varken şimdi SignedSR gibi bişi var üstad sizde de böyle mi?
Bu arada benim artık Quiz'e güvenim kalmadı ödemeler gelsin tüm kanallardan cıkıs isteği göndericem.
arkadaşlar dashbordda xxxx meblağ vardı kesinleşen şimdi girdim şimdi yok !!!!!!!!!! sizde bi bakamrısınız ....bu nedir yaaaaaa
Hayir bende hala Signed yaziyor. Quiz'e karsi bi guvensizlik olusmasina gerek yok. Google politikalarinda degisiklik olmadigi surece bu vakte kadar nasil devam ettilerse ayni sekilde devam ederler. Ama google tutarda bu saatten sonra kapanan kanallara odeme yapmiyorum derse o zaman hic bi network sirketinin yapabilecegi bisey yok zaten. Birde cikis istegi gonderdiginde kabul edeceklerini sanmiyorum, yanlis hatirlamiyorsam sozlesmeler 1 yada 3 yillik.
---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------
Dashboardda biseylerle oynuyolar hocam herkeste ayni, panige gerek yok![]()
benimde 3 haneli beklediğim kanalda 0 gözüküyor şuan. uçtu paralar beyto hiç bekleme artık![]()
quizgroup ödeme tarihi 15 ile 27 si arasıdır arkadaşlar ya lütfen endişeye kapılmayın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.