QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri

Büyük kanallar kesinleşmeye başlamış. Dasborddaki kanalların %30u kesinleşti

Cok sukur Allaha 2 buyuk kanalimda kesinlesti darisi bekleyen arkadaslara

Sanırım 100 dolar üstü kanallar ilk kesinleşmeye başlamış.

146 tane videonun tamamına telif gelip 2 tane ihtar şeklinde görülen kanalım kesinleşti, içinde video kalmadı ne kapandı ne de attılar ve kesinleşti :)

bu gün keşinleşmeler biterse yarın ödemeler başlar ve geçen ay olduğu için yarın tüm ödemeler tamamlanabilir

Kesinleşmiş ama bugün kapanacak kanal çoğunluk alırsın parayı dedi ama kurtarma numarası ekleyip kanalı silme gibi bir şey de denicem. Bu sayede Atılmış değil de kendim silmiş olcam kanalı belki daha garanti olur.

ben bi kanalımı taa 2 hafta evel öyle yaptım denemekte fayda var
[MENTION=10033]fsever[/MENTION] kanal durumu terminated se dashborda adamlara supporttan yaz kanal açık olduğu halde terminated yazıyor de. kapanıp açıldığından filan bahsetme

1 Dasboard 9 kanal kanallar sorunsuz ve hepsi de kesinleşti darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma

bugün ödeme yapmaya başlarlar mı acaba? bugun olsa çok super olur hiç olmasa webmoneyden yarın hesabımıza geçiririz.

Kapanıp 4 gün önce itiraz sonucu açılan kanal hala kesinleşmemiş bu durumu yaşayan var mı daha önceden ?

Kesinleşme gününün sabahı itirazlarımla bir kanal açılmış ve kesinleşmemiş aynı durumu yaşamıştım. Sonrasında kırmızı terminated yazısı kalktı ve yeşil oldu panelde ama o ay o kanalın kazancını alamadım.

Sonra mailleştik felan bir daha ki ay alacağımın üstüne o kanalın kazancını da ekleyip gönderdiler. Şimdiden mail gönder onlara anlat durumu ödemeler başlamadan gönderebilirler ödemeni panelde kesinleşmeden bile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri