Benim kapanan bir kanal kesinleşmemiş 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İtirazla açtırdım ben hocam haksız yere kapanmıştı kanal. Sende itiraz et dene şansını istiyorsan.
İtirazla açtırdım ben hocam haksız yere kapanmıştı kanal. Sende itiraz et dene şansını istiyorsan.
Hocam spam mıydı kanal?
Spam kanaldı ama aşırı çöp spam şeklinde değildi.
Hocam aynı şekilde benimde kanallarım var o kadar itiraz ettim ama fayda etmedi...
Örnek bir itiraz yazınız var mı acaba...?
BOL KAZANÇLAR...
Hocam bu olay çoğunlukla şans faktörüne bağlı. Metnini inceleyen çalışanların beyin yapıları o an hissetikleri duygular hepsi etkiliyor. Çünkü bugün red aldığın metini 3 gün sonra yine kopyalayıp itiraz ediyorsun açabiliyorlar.
Kesinleşme Tarihi : 12 Kasım
Ödeme Başlangıc Tarihi : 15-16-17 Kasım
Ödeme Aracı : ( Webmoney - Banka )
Ödeme Saati :
Kanal Durumu : ( Telifli Açık - Telifli Kapalı - Sorunsuz - Kapalı - Flagdan Kapalı )
WMZ İlk 3 Kod :
Şablona Uymak Zorunlu Değil Fakat Böyle Olursa Çok Daha Temiz Çok Daha Düzenli Olur
Kurallar :
Ödeme Gelmeden Konuya Yazmak
Ödeme Harici Quiz Kuralları Vs Gibi Durumları Konuşmak
Kazandığı Para İle Ego Yapıp Kendini Bişi Sanarak Gösteriş Yapmak
; 1 Gün Uzaklaştırma Sebebidir .
Herkese Bol Hayırlı Kazançlar .
1- [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ' nin Öncülügünde Yapılan Fransa'daki Camii'ye Destek
2- LÖSEV Bağışı
3- Mehmetçik Vakfı
Merka ettigim biraz atarlı bi yazı yazsak misal "saçmalamayın ,açın artık,haksızlık yapıyosunuz,adam mısınız" gibi acaba etkili olur mu![]()
eskiden buralar hep doluydu![]()
Arkadaşlar bu konu ödeme konusu daha fazla itirazlar ile işgal etmeyelim isterseniz Quizgroup Network adlı ana konudan konuşulabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.