QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

+ olarak arkadaşın dediği gibi örn: quiz ödemesi enparaya alındı veya adsense akbank istanbul hesapta yazılsın ve merak eden arakadaşa pm atıp sorsun kaç hane aldın diye.. aksi taktirde ceza verilmeli..

651198741,xx hane ödeme alındı yazmak gereksiz :D

Şimdi bende aynisini yaziyordum kazanç hane paylaşmakla bir yerimiz eksik kalıyor mu hayır, bencede arkadaşın dediği gibi ceza olayı olsa,

Bunla kim ugraşçak derseniz ben uğraşırım sadece bu konuyla ilgilenen mod yetkisi verin. Ben sadece bunla uğraşırım aga bıktım artık flaglardan sahte teliflerden konuyu gören geliyo sanıyorki hemen kazanıcam, olmuyor bu sefer sağa sola saldırıyor ben kazanamadım oda kazanamin diye ne diyordun [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

Ben katılmıyorum, kazanç paylaşımı kadar doğal birşey yok. Kazanamayanlar hırslanır, bu işe girişmemişler girişir. Türkiyede ortalama 50.000 kişi bu işi yapıyor. 100.000 olsa ne olucak? Bu yaptığınız bana göre bencillik. Kaç kişi zor durumda, kaç kişi soğukla mücadele ediyor. Parasızlıkdan kaç kişi intihar ediyor. 50.000 kişi 100.000 kişi olunca en fazla değişen şey kazancınız %1 düşer. çünkü adsense türkiyeye ödediği toplam paranın %5 ini ödüyor. Youtube adsensesi ise %1 veya 2 dir.

Açık konuşmak gerekirse gönlüm herkesin kazanması ve bu işden daha çok türkün kazanmasından yanadır.

Nereden ve nasıl duyup geldiğinizi unutmayın! Başkası kazanmasın, başkası öğrenmesin... Flagcılar türüyor diye başladı bir nesil devam ediyor..

Bu neye benziyor biliyormusunuz? Yaşlı bir teyze evladım elimi tut beni yolun karşısına geçir dediğinde elinde mikrop olabilir düşüncesiyle duymamazlıkdan gelmeye benziyor.

kimseye sataştıüım yok, kimseye bir cevabım değildir. Birşeyleri soranlara karşı gizlemeyin veya yanıltıcı bilgi vermeyin. Herkesin durumu iyi olmayabilir. Ben yüzlerce kişi gördüm babasının borçları için youtubedan para kazanan. Belki siz araba için, telefon için çalışıyorsunuz bir çok kişi evini geçindirmek için çalışıyor.

Kimi yok kazanılmıyor diye konuşuyor, sonra o kişi mega holding gidip yalan bilgilerle paylaşıyor adamın 3 kuruşuda gidiyor.

Eğer forumda kazanç paylaşmak yasaksa kural kuraldır. Yasak değil ve yazan varsa bırakın yazılsın. Görenler gelsin. Sonuçra belli miktarda parayı bölüşmüyoruz paranın sonu yok, ve türkiyeye giriyor ekenomi can alıyor.

sonuna kadar katılıyorum hocam.Ben şahsen çevremde birçok insana öğrettim her biri 4 hane kazanmaya başladı 2,3 ay içinde hepsi sürekli bana duacı olduklarını hayatlarının benim sayemde bir nebze olsun rahatladıklarını söylüyorlar.O yüzden flag atan çoğalıyor diye bencillik yapmayalım.

Ben katılmıyorum, kazanç paylaşımı kadar doğal birşey yok. Kazanamayanlar hırslanır, bu işe girişmemişler girişir. Türkiyede ortalama 50.000 kişi bu işi yapıyor. 100.000 olsa ne olucak? Bu yaptığınız bana göre bencillik. Kaç kişi zor durumda, kaç kişi soğukla mücadele ediyor. Parasızlıkdan kaç kişi intihar ediyor. 50.000 kişi 100.000 kişi olunca en fazla değişen şey kazancınız %1 düşer. çünkü adsense türkiyeye ödediği toplam paranın %5 ini ödüyor. Youtube adsensesi ise %1 veya 2 dir.

Açık konuşmak gerekirse gönlüm herkesin kazanması ve bu işden daha çok türkün kazanmasından yanadır.

Nereden ve nasıl duyup geldiğinizi unutmayın! Başkası kazanmasın, başkası öğrenmesin... Flagcılar türüyor diye başladı bir nesil devam ediyor..

Bu neye benziyor biliyormusunuz? Yaşlı bir teyze evladım elimi tut beni yolun karşısına geçir dediğinde elinde mikrop olabilir düşüncesiyle duymamazlıkdan gelmeye benziyor.

kimseye sataştıüım yok, kimseye bir cevabım değildir. Birşeyleri soranlara karşı gizlemeyin veya yanıltıcı bilgi vermeyin. Herkesin durumu iyi olmayabilir. Ben yüzlerce kişi gördüm babasının borçları için youtubedan para kazanan. Belki siz araba için, telefon için çalışıyorsunuz bir çok kişi evini geçindirmek için çalışıyor.

Kimi yok kazanılmıyor diye konuşuyor, sonra o kişi mega holding gidip yalan bilgilerle paylaşıyor adamın 3 kuruşuda gidiyor.

Eğer forumda kazanç paylaşmak yasaksa kural kuraldır. Yasak değil ve yazan varsa bırakın yazılsın. Görenler gelsin. Sonuçra belli miktarda parayı bölüşmüyoruz paranın sonu yok, ve türkiyeye giriyor ekenomi can alıyor.
Doğru diyorsun Mehmet hocam da flag vs sonunda yine biz uğraşıyoruz, ama unutmayın ki bu forumda da flag için ofis açan insanlar vardı yani kendi aramızda, onaysız üyelerin bu konuyu okuması zaten çok gereksiz, o onaysız dediğiniz üyelerden bazıları mesela ben sen gibi insanlar ki çoğu zaman giriş yapmaya eriniyorum başlıklara göz atıp çıkıyorum forumdan.

Uzun lafın kısası yeni başlayan birisi kazanç konusunu neden okusun. Diyelim okudu, iğneyi her zamanda dediğim gibi kendimize batırmamız gerekir diye düşünüyorum, ki gün geçmesin biri şundan şikayetciyim dolandırıldım bundan şikayetciyim flaglandım demesin.. Sağlıcakla, iyi forumlar herkese.

Not : niyetim kimseye kötü bir şey söylemek şevkini kırmak değil, dediklerim umarım anlaşılmıştır arkadaşlar...

Ben zaten eskiden beri söylüyorum quizin ödeme başlıkları genele kapatılsın diye hatta [MENTION=9224]mNote[/MENTION] da bazı bölümlerin onaysızlara ve dışarıya kapatılacağı yönünde çalışma var diyordu.

Hocam keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa,bizim insanımız daha çok kazansa ama sahte telif atan kanallar hep türk çıkıyor sayfa kaynağından keywordlere bakınca.

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] forum kapansın demiyoruz sadece kazanç paylaşılmasın diyoruz çok doğal değilmi herkes öğrensin. Sadece kazanç paylaşma bunu gören bir m****liyecide olabilir hersey olsbilir.ama yok anlatamıouorum ben size neyee kapansın konu ne diyim artık

Bencil acgozlu insanlar var malesef .
Flag yiyorsan kategorini degistir ozgun calis kimse seni zorlamiyor o kategorinin videosunu at dıye.
Ayrica sende bilmiyordun bi zamanlar .
Simdi senin cop etmedigin ne malum

Siz işin flag tarafina bakmişsiniz .. Ben işin şuan onayli üyeler tarafina bakiyorum .. Burada haftalarca aylarca ugrasip 3 haneyi kazanamayan insanlar var .. siz bu parayı kazanamayan insanlara 9xxx hesapta derseniz bu ters teper yani hirslandirmaz. yukarida yazdim en azindan cogunluk bu durumdan rahatsiz olacaktir. Kimisini bu isten sogutadabilir. Gerçi benim dediklerimi yine kabul etmeyeceksiniz biliyorum ama ben yine de kendi düsüncelerimi yazdim. Buda bu konu da ki son mesajim olsun cunku insanlar her yeni mesajda PayPal yada Banka Ödemesi gelmis mi dye kontrol ediyor

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] tamam kardesim paylas istedigini paylas ama 22xxx,37 gibi paylasma cok komik oluyorsun , neyse onu paylas istedigin gibi sana serbest

Bazı yönetici arkadaşlar! Bu konuya kazanç dışı yazılınca ban, ceza veya uyarı veriyordunuz aynı hassasiyeti bekliyoruz.

Quiz odeme yapti.

Paypal - 14:15 - xx haneli

Darisi sizlere :)

Quiz soru ve sorunlarınızı Quiz konusunda tartışabilir, sorabilirsiniz. Bu konu sadece gelen ödemeleri bildirmek için açılmıştır, daha önce uyarmıştım şimdi buradan devam edebiliriz.

İş bankası geldi fakat ödemeyi alamadık 1 gün önceden bankaya haber verecekmişiz.

Quiz ile life aynı anda ödeniyor ise life'den xxx 3 haneli gelmiş saat 5'de.
Mail atmıştım dün life'a quiz ile aynı anda mı ödeniyor diye evet demişlerdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri