Ben katılmıyorum, kazanç paylaşımı kadar doğal birşey yok. Kazanamayanlar hırslanır, bu işe girişmemişler girişir. Türkiyede ortalama 50.000 kişi bu işi yapıyor. 100.000 olsa ne olucak? Bu yaptığınız bana göre bencillik. Kaç kişi zor durumda, kaç kişi soğukla mücadele ediyor. Parasızlıkdan kaç kişi intihar ediyor. 50.000 kişi 100.000 kişi olunca en fazla değişen şey kazancınız %1 düşer. çünkü adsense türkiyeye ödediği toplam paranın %5 ini ödüyor. Youtube adsensesi ise %1 veya 2 dir.
Açık konuşmak gerekirse gönlüm herkesin kazanması ve bu işden daha çok türkün kazanmasından yanadır.
Nereden ve nasıl duyup geldiğinizi unutmayın! Başkası kazanmasın, başkası öğrenmesin... Flagcılar türüyor diye başladı bir nesil devam ediyor..
Bu neye benziyor biliyormusunuz? Yaşlı bir teyze evladım elimi tut beni yolun karşısına geçir dediğinde elinde mikrop olabilir düşüncesiyle duymamazlıkdan gelmeye benziyor.
kimseye sataştıüım yok, kimseye bir cevabım değildir. Birşeyleri soranlara karşı gizlemeyin veya yanıltıcı bilgi vermeyin. Herkesin durumu iyi olmayabilir. Ben yüzlerce kişi gördüm babasının borçları için youtubedan para kazanan. Belki siz araba için, telefon için çalışıyorsunuz bir çok kişi evini geçindirmek için çalışıyor.
Kimi yok kazanılmıyor diye konuşuyor, sonra o kişi mega holding gidip yalan bilgilerle paylaşıyor adamın 3 kuruşuda gidiyor.
Eğer forumda kazanç paylaşmak yasaksa kural kuraldır. Yasak değil ve yazan varsa bırakın yazılsın. Görenler gelsin. Sonuçra belli miktarda parayı bölüşmüyoruz paranın sonu yok, ve türkiyeye giriyor ekenomi can alıyor.