QuizGroup Network

40lı dashboard kapalı kanalları atmışlar sanırım. Kesinleşmiş ödemeler vardı. Bir kaç gün kala yaptıkları işte. Bu insanlar gerçekten karaktersiz ve dolandırıcı niteliklerine toz kondurmuyorlar. Ödemeleri aldılar bb diyorlar. Adsense de son günde böyle patladı bir kaç tane. Anlamış değilim.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kesinleşip dashboarda geçen sonradan kanalı kapanan parasını aldımı arkadaslar ? yatırılıyor mu ?

Arkadaşlar dashboard'a gırınce soyle bır pencere acılıyor " Please select your priority profile " altta'da kapanmış ve açık olan kanalklara var seçılıyor altta'Da submit yazılıyor ne yapmam lazım acaba ?

Arkadaşlar dashboard'a gırınce soyle bır pencere acılıyor " Please select your priority profile " altta'da kapanmış ve açık olan kanalklara var seçılıyor altta'Da submit yazılıyor ne yapmam lazım acaba ?

saglam olan bir kanalı sec ve submit de. oncelikli kanalı belirle diyor dasboard icin

Dashboard'ın ana kanalı kapanmış. Açık olanlardan hangisini ana kanal olarak ayarlamak istiyorsanız onu seçeceksiniz.

odemeler durdu,bankalar kaldı pazartesıye,tabıı odenırse

odemeler dun gec basladı. biraz bekleyin insallah baslarlar birazdan ve herkes odemesini alır

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

secıyorum submit'e tıklamaya calısıyorum tıklayamıyorum neden acaba ?

bug filan olabilir. gecen gun bende de oyleydi sonradan duzelmisti

Dün ve bugün yaşanan banka giriş sorunları nedeni ile olabilir... Bankalarda sorun var.. Giremiyoruz..

1 ihtar almıştım kesinleşmeden sonra şimdi girdim baktım, kanalın para kazanma gitmiş
ve kanalı atmışlar panelede girilmiyor,bu şekilde olup ödeme alan varmı ?

Bankalar her zaman olduğu gibi 1700 sonrası düşmeye başlicak. Son 6 aydır bende böyle.

insallah dostum,allah hepımızın yardımcısı olsunda su kapanan kanallarımızı alalım,herkesın ıhtıyacı var,elin rusu yıcegıne hakkımızı,hak yerını bulsun ve alalım odemelerımızı,allahın izniyle mubarek gun hersey gonlumuzce olucak rahat olun

insallah dostum,allah hepımızın yardımcısı olsunda su kapanan kanallarımızı alalım,herkesın ıhtıyacı var,elin rusu yıcegıne hakkımızı,hak yerını bulsun ve alalım odemelerımızı,allahın izniyle mubarek gun hersey gonlumuzce olucak rahat olun

Amin hocam ama gerçekler acıda olsa yüzleşmek gerekiyor. Bana attıkları mailde açıkca atılan kanalları ödemiceklerini belirttiler. O yüzden ben beklentiyi sıfıra indirdim. Ödemicez diyip ödedikleri bir durum olmadı bugüne kadar.

Amin hocam ama gerçekler acıda olsa yüzleşmek gerekiyor. Bana attıkları mailde açıkca atılan kanalları ödemiceklerini belirttiler. O yüzden ben beklentiyi sıfıra indirdim. Ödemicez diyip ödedikleri bir durum olmadı bugüne kadar.

maili senmı cektın onlarmı yolladı dostum

Arkadaslar quizden atilmis kanallar yine quizde kaliyordu bir link vardi tamamen baglantiyi kesmek icin birisi onu atabilir mi?

arkadaslar aranizda kapatilan kanali kesinlestikden sonra dashboarda girince bu ayin kesinlesmesinin kayip oldugunu goren varmi ornek resimdeki gibi
suan dashboard a girdigim zaman gecen ayin kesinlesmesi var bu ayin ki yok ayni sorunu yasayan varmi

bu kesinlesme gecen ayin kesinlesmesi bu ayki kesinlesme yok oldu aniden
QZgqQy.png

arkadaslar aranizda kapatilan kanali kesinlestikden sonra dashboarda girince bu ayin kesinlesmesinin kayip oldugunu goren varmi ornek resimdeki gibi
suan dashboard a girdigim zaman gecen ayin kesinlesmesi var bu ayin ki yok ayni sorunu yasayan varmi

bu kesinlesme gecen ayin kesinlesmesi bu ayki kesinlesme yok oldu aniden
QZgqQy.png

bende hala duruyor,banka odemelerını 28ınde baslanılacak denılıyor,bu arada odeme yontemın neydı,webmoneyse gecmıs olsun dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri