QuizGroup Network

Bu bilgiyi nerden aldın acaba? Benim atılmış bir kanalım var içinde birikmiş paramda vardı bunun yüzde 50 ödenecek mi dedi quiz? yada sadece kapalı kanalara mı yüzde 50 ödenecek?

bide şöyle sorayım : Quiz yanlışlıkla attığını mı idda etti ( bide nerde yazdı )
Bide senin şahsi fikrini sorayim : sence önümüzde ki ay yine atarlar mi kanalari?

Bunlara cevap verirsen sevinirim

Bilgi rus forumundan, tum yazilanlar life&quiz yetkilisinden.
Kesinlesme olduktan sonra kapanan, partnerden atilan veya para kazanmasi kapatilan fark etmiyor. Cok sayida ozgun kanali olan ruslarda partnerden atilmis durumdaymis. Yetkilinin soyledigine gore ayin 30 una kadar odeme gelme orani %50 imis. Aynen kendi agzindan soyledigi bu, pek emin degilim ama odeme gelme orani %50-50 yazmis. Odeme gelmez ise bana yazin diyor.
Yani odeme 30 una kadar gelmez ise yinede bir umit quize ulasmaya calisin ve kontrol ettirin. Tabii ayin 30 nda muhattap olacak birilerini bulabilirseniz.
Sahsi fikrim, 2 gun once yt den baktigimda quizde yaklasik 104-105 bin kanal vardi, simdi baktim hemen hemen 100 bine dusmus. Tabii ki onumuzdeki ayda atabilirler, cunku rus forumunda okuduguma gore, quiz rusyadaki firma faailiyetini gecen ay zaten durdurmus. Artik mahkeme yoluylada kimse rusyada pek birsey yapamaz quize.

dashboard kanalı teliften kapanınca ne oluyordu beyler diğer kanalların akıbeti ?

Geçen aylarda benim banka ödemesi hep şöyle olurdu; Webmoney ödemesi başladığı günün hemen sonraki günü sabah 9-13 arası hesaba düşerdi para. Bakalım bu defa nasıl olacak? (Kanallar partnerden atıldı]

Geçen aylarda benim banka ödemesi hep şöyle olurdu; Webmoney ödemesi başladığı günün hemen sonraki günü sabah 9-13 arası hesaba düşerdi para. Bakalım bu defa nasıl olacak? (Kanallar partnerden atıldı]

Hocam benimde son 6 ayda 17 ile 1725 arası olmus ödemeler hep. Bakalım ne olcak ama bence atılan kanalların banka ödemeleri daha doğrusu hiçbir ödemesi yapılmayacak.

17-25 aralık sıfırlama haftasında Quiz de sıfırlama yaptı buda mı tesadüf :D

İnşallah kalan son bakiyelerimizide hayırlısıyla alırız bir sorun olmadan, zaten herkesi atmış kanal bırakmamış.

arkadaşlar atılmayan kanallar bundan sonraki aylar da ödeme alabileceklermi acaba?

17-25 aralık sıfırlama haftasında Quiz de sıfırlama yaptı buda mı tesadüf :D

İnşallah kalan son bakiyelerimizide hayırlısıyla alırız bir sorun olmadan, zaten herkesi atmış kanal bırakmamış.

İşte sorun orada, herkesi attığı için panelde kanal kalmadığı için son bakiyeleri alabilir miyiz? Orası mechul :)

arkadaşlar atılmayan kanallar bundan sonraki aylar da ödeme alabileceklermi acaba?
Bundan snraki ay toplu katliamlar olmazss niye odenmesin yt rahat furda quiz rahat durmuyor quiz rahat dursa yt rahat durmuyor. 2 si rahat dursa flocular rahat durmuyor flocu rahat dursa diger 2 si rahat durmuy oy oy oy stres hep ya allahtan yt baslamadan once saclar dokulmustu;)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atılmayan kanal wm ödemesi alamayan var mı benden başka? Herkes tüm ödemelerini aldı mı?

Bilgi rus forumundan, tum yazilanlar life&quiz yetkilisinden.
Kesinlesme olduktan sonra kapanan, partnerden atilan veya para kazanmasi kapatilan fark etmiyor. Cok sayida ozgun kanali olan ruslarda partnerden atilmis durumdaymis. Yetkilinin soyledigine gore ayin 30 una kadar odeme gelme orani %50 imis. Aynen kendi agzindan soyledigi bu, pek emin degilim ama odeme gelme orani %50-50 yazmis. Odeme gelmez ise bana yazin diyor.
Yani odeme 30 una kadar gelmez ise yinede bir umit quize ulasmaya calisin ve kontrol ettirin. Tabii ayin 30 nda muhattap olacak birilerini bulabilirseniz.
Sahsi fikrim, 2 gun once yt den baktigimda quizde yaklasik 104-105 bin kanal vardi, simdi baktim hemen hemen 100 bine dusmus. Tabii ki onumuzdeki ayda atabilirler, cunku rus forumunda okuduguma gore, quiz rusyadaki firma faailiyetini gecen ay zaten durdurmus. Artik mahkeme yoluylada kimse rusyada pek birsey yapamaz quize.

Şu an açık ve Dasboard una giriş yapamadığım atılan kanalıma Quiz in verdiği cevap:
Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

Kısaca ödeme yapmayacağız kanalınız kapanmış diyor ama kanal açık ve hiçbir uyarı yok.

Tabi yilbasi geliyor adamlar kafayi cekcek para lasim gecen yillar iyi kazaniyordular % 20 yetiyordu artik kanal kalmadi % 20 yetmiyor;)

kapanan kanallarımı bile panelden atmamışlar peki neden ödemeye gercekleştirmiyorlar?

Senin kapananları panelden atmamışlar benim reklam çıkan sapasağlam hiçbir ihtar,uyarı olmayan kanalları atmışlar ve dashboard una giremiyoruz.Bunlar bu ay ne yaptıklarını kesin bilmiyorlar.

Bnmde ayni 18 de kapandi dash da kirmizi olarak duruyor kesinleşen tutarda duruyor yerinde ama ödeme yok

Hocam benim kanallar 2ayadan fazladır kapalı olup panelde duruyordu.bu ay kalan bütün kanalların da kapanınca veya birileri tarafından kapatılınca hiç bir kanalın quizde kalmadi ama daha sistemde yani panelde gözüküyor kesinleşen para 200dolardi dediler 23_24te gönderecez hala gelecek hala gelecek.sadece diğer quizlerden 2$ 6$ve42$ geldi.baska da yok

---------- Spam Engelliyici 10:11 ---------- Önceki Mesaj 10:08 ----------

Bnmde ayni 18 de kapandi dash da kirmizi olarak duruyor kesinleşen tutarda duruyor yerinde ama ödeme yok

Hiç sormayın hocam aynı durumdayiz.geçen ay quizde 60kanal adsensede ise 60-70 yakın kanalın vardı bu ay 0kanalim kaldı o yetmemiş gibi kesinleşen quiz parayı quiz ödemiyor adsensede toplu kapanma yaşadım ödeme günü hesapların hepsini banladilar.şu cepten parayı yiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri