Bu bilgiyi nerden aldın acaba? Benim atılmış bir kanalım var içinde birikmiş paramda vardı bunun yüzde 50 ödenecek mi dedi quiz? yada sadece kapalı kanalara mı yüzde 50 ödenecek?
bide şöyle sorayım : Quiz yanlışlıkla attığını mı idda etti ( bide nerde yazdı )
Bide senin şahsi fikrini sorayim : sence önümüzde ki ay yine atarlar mi kanalari?
Bunlara cevap verirsen sevinirim
Bilgi rus forumundan, tum yazilanlar life&quiz yetkilisinden.
Kesinlesme olduktan sonra kapanan, partnerden atilan veya para kazanmasi kapatilan fark etmiyor. Cok sayida ozgun kanali olan ruslarda partnerden atilmis durumdaymis. Yetkilinin soyledigine gore ayin 30 una kadar odeme gelme orani %50 imis. Aynen kendi agzindan soyledigi bu, pek emin degilim ama odeme gelme orani %50-50 yazmis. Odeme gelmez ise bana yazin diyor.
Yani odeme 30 una kadar gelmez ise yinede bir umit quize ulasmaya calisin ve kontrol ettirin. Tabii ayin 30 nda muhattap olacak birilerini bulabilirseniz.
Sahsi fikrim, 2 gun once yt den baktigimda quizde yaklasik 104-105 bin kanal vardi, simdi baktim hemen hemen 100 bine dusmus. Tabii ki onumuzdeki ayda atabilirler, cunku rus forumunda okuduguma gore, quiz rusyadaki firma faailiyetini gecen ay zaten durdurmus. Artik mahkeme yoluylada kimse rusyada pek birsey yapamaz quize.