QuizGroup Network

Dün gece 2 kanalım kapandı 45000 abone 23000 abone açtırabilecekmiyim bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben olsam ikisine de atardım. Life yetkilisi quiz kanallarlada ilgileniyor fakat işine gelmeyen bir durum olduğunda quize sor diyor.

attım bakalım hayırlısı olsun.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Dün gece 2 kanalım kapandı 45000 abone 23000 abone açtırabilecekmiyim bakalım

geçmiş olsun neden kapandı fazla açıklama ve başlık kullanıyor muydun? hoş kullansan bu kadar durmazdı.

geçmiş olsun özgünmüydü kanallarınız?

Sağol evet yarı özgündü kanallar 2 yıldır açık olan kanallar topluluk dan kapatmışlar

---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

attım bakalım hayırlısı olsun.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

geçmiş olsun neden kapandı fazla açıklama ve başlık kullanıyor muydun? hoş kullansan bu kadar durmazdı.

23 de Quiz attı kanalları Adsense bağlanmış Adsense de temizdi dün kapatmışlar gayet temiz kanallardı

Sağol evet yarı özgündü kanallar 2 yıldır açık olan kanallar topluluk dan kapatmışlar

Evet gecen aylarda benimde olmustu. Yari özgün cok aboneli kanallarim kapanmisti. Isin garip yani sadece Quizde olanlar degil Adsense de olanlarda kapanmisti. Yani Quizin kapattigini düsünmüyorum. Youtube kendisi farkettiginde kapatiyor.

Evet gecen aylarda benimde olmustu. Yari özgün cok aboneli kanallarim kapanmisti. Isin garip yani sadece Quizde olanlar degil Adsense de olanlarda kapanmisti. Yani Quizin kapattigini düsünmüyorum. Youtube kendisi farkettiginde kapatiyor.

Bencede adamlar sistemi kurmuş ufacık birşeyde hemen kapatıyorlar kanalları saçma birşey

Quize mail yolladim neden yari özgün kanalimi attiklarini sordum. Sonucta dizi, film gibi spam sayilmaz ve bu sekildeki calismayi neredeyse tüm partnerler kabul ediyor. Neden Quiz kendi kazancini engelliyor bu sekilde diye mail yolladim. Kanal url istediler. Cevap bekliyorum.

Quize mail yolladim neden yari özgün kanalimi attiklarini sordum. Sonucta dizi, film gibi spam sayilmaz ve bu sekildeki calismayi neredeyse tüm partnerler kabul ediyor. Neden Quiz kendi kazancini engelliyor bu sekilde diye mail yolladim. Kanal url istediler. Cevap bekliyorum.

Geçmiş olsun kanal açık ise bağla başka bir partnere

takip. Benimde benzer kanalımı attılar bide üstüne özgün kanal vardı onuda attılar.

Panelde açıklama paylaşmışlar..
Dear Partners,

You have probably noticed, we had released many channels. We invest much efforts to stay in a full compliance with all last adjustments YouTube is making to keep the platform clean. We are the only network that granted our partners the longest period to bring all their channels into the full compliance with all YouTube rules, regulations and recommendations.

Please, take into account the following points:

- if you have a third party claim and had not started a dispute, it's a sign you use infringing content. YouTube may either suspend monetization of your channel or even terminate it without any special notice. We suggest you to start a dispute immediately if you're sure the rights are in your hands;

- if you have more than one strike, and it doesn't matter what type of strikes you deal with, copyright or TOU, your channel may be terminated by YouTube. YouTube may suspend your channel monetization as well;

- we face the cases when YouTube terminates channels having even one strike. The most cases are about having one copyright strike unsolved.

Please do your best to clean up your channels and get sure you meet all recent YouTube adjustments. We shall keep scanning our network looking for the channels impacting our YouTube statistics in a negative way. We hope for your understanding and cooperation.

We do our analysis across partners' accounts. If a partner has both clean and risky channels, we release ALL channels, not just the risky ones. YouTube does an analysis in the same way. Remember, risky channels ALWAYS cause a problem with your clean channels. It's just a matter of time. That is why we release ALL channels if we have noticed a problem with a partner.

The partners who do not use infringing content and fully obey the rules have no risks to get their channels terminated or face monetization suspended. They shall stay with us in the coming 2016 making even more money on YouTube.

You may notice many gossips about QuizGroup in the social networks because of the many channels we have just released. Let us assure you, we have an effective contract with Google and all our operation activities are going well.

We have finished payments to our partners for November and shall provide payments for December in a regular way.

We wish you to enjoy a festivity season!

Best regards,
The QuizGroup Team

Sayın Ortaklarımız,

Muhtemelen, fark etmiş birçok kanal serbest bırakmışlardı. Biz temiz bir platform tutmak için yapıyor YouTube tüm son ayarlamaları ile tam bir uyum içinde kalmak için çok çaba yatırım. Ortaklarımızın tüm YouTube kuralları, yönetmelik ve önerileri ile tam uyumlu hale tüm kanallarını getirmek için uzun süre verilir yalnızca ağ vardır.

Aşağıdaki noktaları dikkate alınız:

- Eğer bir üçüncü taraf hak sahibi ve bir anlaşmazlık başladı olmasaydı, bu içerik ihlal kullanın bir işarettir. YouTube ya da kanalın para kazanma askıya alabilir veya hatta herhangi bir özel bildirimde bulunmaksızın feshedebilir. Biz hakları elinizde olduğundan emin iseniz, hemen bir anlaşmazlık başlatmak için öneririz;

- Birden fazla grev var ve o kanal YouTube tarafından feshedilebilir Eğer telif hakkı veya TOU ile anlaşma grev ne tür önemli değil eğer. YouTube yanı sıra kanal para kazanma askıya alabilir;

- YouTube hatta bir grev sahip kanalları sonlandırıldığında biz vakaları karşı karşıya. Çoğu durumda, bir telif hakkı ihtarı çözülmemiş olması ile ilgilidir.

Senin kanalları temizlemek ve tüm yeni YouTube ayarlamaları karşıladığından emin almak için en iyi yapın. Biz olumsuz yönde YouTube istatistiklerini etkileyen kanallar arıyor ağımızı taramaya devam edecektir. Anlayışınız ve işbirliğiniz için umut.

Biz Ortakların hesaplar arasında bizim analiz yapmak. Ortak temiz ve riskli hem de kanal varsa, biz TÜM kanalları değil, sadece riskli olanları bırakın. YouTube aynı şekilde bir analiz yapar. Riskli kanallar DAİMA senin temiz kanallı bir sorun neden, unutmayın. An meselesi. Biz ortak bir sorun fark varsa biz tüm kanalları serbest nedeni budur.

Ihlal içeriğini kullanmak ve tam kurallarına uymayan ortaklar kanal sonlandırıldı veya yüz para kazanma askıya almak için hiçbir risk yok. Onlar YouTube'da daha fazla para kazanmak önümüzdeki 2016 yılında bizimle birlikte kalmak.

Sen çünkü biz sadece yayımlandı birçok kanal sosyal ağlarda QuizGroup hakkında birçok dedikodu fark edebilirsiniz. Google ve tüm operasyon faaliyetlerinin iyi gidiyor etkili bir sözleşme var, bize sizi temin ederim edelim.

Biz Kasım ortaklarımızdan bitmiş ödemeleri olan ve düzenli bir şekilde Aralık ayı ödemeler sağlayacaktır.

Biz bir şenlik sezonu keyfini diliyorum!
*
Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

artık eşleşenli kanallarda mı bildirim gelmeden kapatılabilir yazıyo? Yoksa bunlar salladı mı? Çünkü benim kanalda baya bi eşleşen vardı ondan atmış olabilirler ve aynı dashboarddaki diğer kanallarıda atmışlar.

Şaka maka paralara çöktüler inşallah öderler bakalım. 1 ay geç ödesinlerde ödesinler.

Hocam sunlarin mail adresini banada verirmisin ? Pm

yarın sabah buyuk gun arkadaslar ınsallah 2015in son odemesını kazasız belasız alırız,
kesınlesıpte kapananlar odenır ınsallah

yarın sabah buyuk gun arkadaslar ınsallah 2015in son odemesını kazasız belasız alırız,
kesınlesıpte kapananlar odenır ınsallah

Yarın %5 ihtimalle kapananları ödeme de yapsa ben bu quiz bir daha çalışmıycam her türlü kanalımı attılar.Kaç tane panel gitti bazı panellerde tertemizdi kanallar kaç aylık eşleşen yoktu attılar sonra kapattılar.Bu firma bir daha kesinlikle çalışmıycam.Tavsiyem şudur yüzlerce network bilmediğimiz araştırıp bulmak ve ödeme aldıklarımızı değerlendirmek bu arada yerli network denemek.Quiz görünce sinir oluyorum.Youtube da bizim ödemelerimizi almalarına rağmen quiz ödemiyor.Quiz kanal 40-50 almayı geçtim inanın bedava olsa zor alırım alıcam kanal yapıcam atıcak beni boşuna emek.Şahsen forumu düşünerekte quiz kanal almayı tavsiye etmiyorum forumun menfaati adına.

Quiz kanal çalışan arkadaşlara başarılar.:)

Yarın %5 ihtimalle kapananları ödeme de yapsa ben bu quiz bir daha çalışmıycam her türlü kanalımı attılar.Kaç tane panel gitti bazı panellerde tertemizdi kanallar kaç aylık eşleşen yoktu attılar sonra kapattılar.Bu firma bir daha kesinlikle çalışmıycam.Tavsiyem şudur yüzlerce network bilmediğimiz araştırıp bulmak ve ödeme aldıklarımızı değerlendirmek bu arada yerli network denemek.Quiz görünce sinir oluyorum.Youtube da bizim ödemelerimizi almalarına rağmen quiz ödemiyor.Quiz kanal 40-50 almayı geçtim inanın bedava olsa zor alırım alıcam kanal yapıcam atıcak beni boşuna emek.Şahsen forumu düşünerekte quiz kanal almayı tavsiye etmiyorum forumun menfaati adına.

Quiz kanal çalışan arkadaşlara başarılar.:)

ben zaten artık quiz calısamam sonucta spam calısıyorum,spam alsa bıle calısmam,kapananları odemeyenle hıc calısmam,eger kapananları odeyen
partner arayan arkadaslar varsa dırek adsense calıssınlar,
adsenseye agırlık vererek,kalan bosta zaman ıcın hobi olarak partner derım,
zaten quiz kanal alan arkadaslara hıc anlam veremıyorum,neyse onlarında vardır bı bıldıgı

artık sinirden takip etmiyorum ümit de 0, kesinleştikten sonra atılanları ödemiyorlar değil mi arkadaşlar bunlar? 4 haneye yakın beklerken tek hane gelmişti devamı gelmeyecek değil mi bunların?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri