diger partnerler için de geçerli bu,kanal partner olursa +15dk si açılır hocam tüm partnerlerde böyle yani.
Bugun bi kanal bagladm +15 i acilmadi ? degisti mi artik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
diger partnerler için de geçerli bu,kanal partner olursa +15dk si açılır hocam tüm partnerlerde böyle yani.
digerlerine dikkat etmedim ama büyük ihtimal hepsinde aynıdır,quizde artık açılmıyor.
fatıh dostum bu quiz banka odemesı yapmadı acaba ibanda bı yanlıslıkmı yaptım,maıllerı kontrol ettım odeme yapıldı falanda yazmıyor,sence nedendir
Aynen dostum onu bende farkettim boşuna uğraştırıyor.Arkadaşlar direkt banka ile yenı kanal sokmak ıstersek Quıze gırmıyor hata verıyor , önce sahte bir paypal girip daha sonra düzeltme yaparak , ödeme şeklini degıstırerek banka yapabılıyorum ...
Herkezde durum böyle degıl mı?
Direkt banka tanımlayabılen var mı?
Hello
What is the news, guys; ) ?
Hello master..
When coming Turkish language?
Hello
What is the news, guys; ) ?
How are you, my love![]()
![]()
![]()
Sunny day in Moscow)
everything is so beautiful, you don't even have anyone question
We're thinking of spending the money in Russia this summer
We love Quiz And Life.. thnx again
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.