QuizGroup Network

Arkadaşlar quiz banka havalesi yerine TL hesap girmişim, bugün dolar ile değiştim ödeme ne olacak şimdi hazirana mı devretti?

fatıh dostum bu quiz banka odemesı yapmadı acaba ibanda bı yanlıslıkmı yaptım,maıllerı kontrol ettım odeme yapıldı falanda yazmıyor,sence nedendir

panele girip kontrol et ibanı,sonuçda orada duruyor biyere gitmez :) ayrıca henüz telaşlanmak için erken,hala yapılabilir.ayrıca para hesabı gelmiş ama banka tarafından bekletiliyor olabilir.bankayla degil,şubeyle konuşman gerek bunu anlamak için çünkü biçok kez şahit oldum gelen paranın şubede bekletildigine.ayrıca tl hesabı verdiysen geri gitmiş olabilir :D

Arkadaşlar direkt banka ile yenı kanal sokmak ıstersek Quıze gırmıyor hata verıyor , önce sahte bir paypal girip daha sonra düzeltme yaparak , ödeme şeklini degıstırerek banka yapabılıyorum ...
Herkezde durum böyle degıl mı?
Direkt banka tanımlayabılen var mı?

Arkadaşlar kimi webmoney kim paypal kimi banka ödemesi alıyor neye göre bunları seçiyorsunuz lütfen yardım edin kafam karıştı :(

Arkadaşlar direkt banka ile yenı kanal sokmak ıstersek Quıze gırmıyor hata verıyor , önce sahte bir paypal girip daha sonra düzeltme yaparak , ödeme şeklini degıstırerek banka yapabılıyorum ...
Herkezde durum böyle degıl mı?
Direkt banka tanımlayabılen var mı?
Aynen dostum onu bende farkettim boşuna uğraştırıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri