Bu herif harbi 60 yaşındamı![]()
Şuan çeviriyo![]()
biz sorduğumuzda bize bu fotoyu göndermişti
http://www.ytpara.com/843753-post1436.html
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu herif harbi 60 yaşındamı![]()
Şuan çeviriyo![]()
Arkadaşlar quiz en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;
TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12
ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.
bosluksuz tr kalsın
bosluk bırakmadan yaz ve tr yazısı kalsın
10 Hazirana kadar ödeme yöntemini değiştirsem bu ayın kazancı yeni tercihe mi ödenir yoksa eskiye mi ?
Quiz 'de kanal bağlama problemi yaşayan var mı acaba arkadaşlar ? Kanal 1000 izlenim ve 10 abonesi olduğu halde (ki bu 2-3 günlük süreçte oldu.) Kanalı bir türlü bağlayamadım.
Soru-2: Partnerden atılan kanalların ödemelerini alan oldu mu önceki ödemelerde onu da merak ediyorum.
Arkadaşlar bilen bi arkadaş ütfen aydınlatsın beni bu ay TL hesabı girdiğim için ödeme alamadım Dolar hesabımı yeni girdim doğru mu girdim yanlış mı emin değilim;
![]()
Account kısmına IBAN'ın son 8 hanesini mi giriyoruz?
+15 açık olan kanalı quiz'e bağlayınca, +15 dakikadan fazla atamıyo muyuz?
yoksa daha +15'i açmadan quiz'e bağlayınca, ondan sonra mı +15 açılmıyor.
Bence dinlenmelisin biraz hocam motor üflemeye başlamış+15 açık olan kanalı quiz'e bağlayınca, +15 dakikadan fazla atamıyo muyuz?
yoksa daha +15'i açmadan quiz'e bağlayınca, ondan sonra mı +15 açılmıyor.
konu ile ilgili yardımı olamayacağımda bişi sormak istiyorumBanka odemesi hala alamadim.
Ilk odeme alicam.bu normalmi arkadaslar.
Ne yapmam lazim
konu ile ilgili yardımı olamayacağımda bişi sormak istiyorum
daha önceki ödeme yönteminiz neydi hocam bu banka konusunda acayip kararsızım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.