QuizGroup Network

Bu herif harbi 60 yaşındamı :D

biz sorduğumuzda bize bu fotoyu göndermişti :)

turkishflags.jpg

http://www.ytpara.com/843753-post1436.html

Arkadaşlar quiz en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;

TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12

ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.

Arkadaşlar quiz en para hakkında bişe sormak istiyorum dashboardda formda herşeyi doldurdum bitek iban kaldı mesela benim ibanım şu şekilde;

TR26 0000 0000 0000 0018 5400 12

ben bunu aynen bu şekildemi yazacam ? Yoksa başındaki tr yi kaldıracammı, birde aralardaki boşlukları sileyim mi yoksa aynen böylemi yazayım ? Teşekkürler iyi çalışmalar.

bosluksuz tr kalsın

10 Hazirana kadar ödeme yöntemini değiştirsem bu ayın kazancı yeni tercihe mi ödenir yoksa eskiye mi ?

Quiz 'de kanal bağlama problemi yaşayan var mı acaba arkadaşlar ? Kanal 1000 izlenim ve 10 abonesi olduğu halde (ki bu 2-3 günlük süreçte oldu.) Kanalı bir türlü bağlayamadım.
Soru-2: Partnerden atılan kanalların ödemelerini alan oldu mu önceki ödemelerde onu da merak ediyorum.

Quiz 'de kanal bağlama problemi yaşayan var mı acaba arkadaşlar ? Kanal 1000 izlenim ve 10 abonesi olduğu halde (ki bu 2-3 günlük süreçte oldu.) Kanalı bir türlü bağlayamadım.
Soru-2: Partnerden atılan kanalların ödemelerini alan oldu mu önceki ödemelerde onu da merak ediyorum.

quize daha bu gece 04.00 sıralarında 2 kanal bağladım problem yok sadece 1-2 saat bekleme süresi verdi sabah 6da onaylanmış.

Arkadaşlar bilen bi arkadaş ütfen aydınlatsın beni bu ay TL hesabı girdiğim için ödeme alamadım Dolar hesabımı yeni girdim doğru mu girdim yanlış mı emin değilim;

AmyaaB.jpg

Account kısmına IBAN'ın son 8 hanesini mi giriyoruz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilen bi arkadaş ütfen aydınlatsın beni bu ay TL hesabı girdiğim için ödeme alamadım Dolar hesabımı yeni girdim doğru mu girdim yanlış mı emin değilim;

AmyaaB.jpg

Account kısmına IBAN'ın son 8 hanesini mi giriyoruz?

İbanın son 8 hanesı Hesap numarandır , dogru yanı ...

ewet arkadaşlar 2 gün once Quiz ana panelini çalan arkadaştan allah razı olsun diyorum artık insanlar emek vermeden ve çalarak iş yapıyor artık guvenılır kımse kalmadı kanal alıyoruz para verıp çalısıyoruz çalınıyor illaki ukuyacak paneli çalan ******** ama zannetmesinki sucduyurusunda bulunucam

+15 açık olan kanalı quiz'e bağlayınca, +15 dakikadan fazla atamıyo muyuz?

yoksa daha +15'i açmadan quiz'e bağlayınca, ondan sonra mı +15 açılmıyor.

+15 açık olan kanalı quiz'e bağlayınca, +15 dakikadan fazla atamıyo muyuz?

yoksa daha +15'i açmadan quiz'e bağlayınca, ondan sonra mı +15 açılmıyor.

soru karşısında beynim durdu hocam:D +15 dakika onayı 1 kez yapılır. 1 telifte,1 toplulukta,2 dünya engelinde +15dakika kapanır, +15 dk üstü videoları yayınlayamassınız.

Banka odemesi hala alamadim.
Ilk odeme alicam.bu normalmi arkadaslar.
Ne yapmam lazim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri