QuizGroup Network

Ben epeyce forumu inceledim, anladıklarım:
1-Kanal 14 gün önce açılmış olacak.10 abone+1.000 izlenim olacak
2-Bir paypala veya bir webmoney cüzdanına bir hafta içinde 5 kanal bağlanabiliyor.6. yı bağlamak istersek , en son bağladığımızın üzerinden 7 gün geçmesi gerek.
Bu üsttekiler doğru ise , banka hesabına da mı aynı şekilde hafta da 5 kanal bağlanabiliyor ? Ayrıca bir bankadan aynı kişi adına internet bankacılığı üzerinden birden fazla dolar hesabı açarsak ( Webmoneyde cüzdan aldığımız gibi) sorun oluyor mu acaba ?

farklı dashboard olsa da parayı tek seferde gönderiyor aynı banka hesabı ise

bu şekilde kaç aydır ödeme alıyosunuz hocam bende 1 hesap 1 yere ekleniyor diye biliyorum başka panele eklemedim ayrıca kesinti her panel için uygulanıyormu

Tesekkurler hocam bende suanda 2 tane banka havalesi olrk ayarlanmis hesap varda ikisinin toplaminin biraz asagisi gelmis hem emin olmak istedim hemde ona gore bi yol.cizmeknistedim tekrar tesekkurler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz aşağısı derken nekadar eksik geldi sebebini biliyomusunuz ?

bu şekilde kaç aydır ödeme alıyosunuz hocam bende 1 hesap 1 yere ekleniyor diye biliyorum başka panele eklemedim ayrıca kesinti her panel için uygulanıyormu

Zamanında 3 dashboard vardı farklı paypal maillerine bu paypal blokelerinden sonra banka hesabı tanımladım ikisi bir hesap diğeri farklı hesap olarak sorunsuz her ay tek seferde ödemeyi yapıyor . Sanırım şu anda aynı banka hesabı ile dashboard oluşturmaya kalkınca hata veriyormuş ben denemedım

beyler birşşey daha soracam.son 1 ayda mı 1 k izlenim son 14 günde mi yoksa kanalın 1 k izlenimi olsun yeter mi ? hangisi ?

Zamanında 3 dashboard vardı farklı paypal maillerine bu paypal blokelerinden sonra banka hesabı tanımladım ikisi bir hesap diğeri farklı hesap olarak sorunsuz her ay tek seferde ödemeyi yapıyor . Sanırım şu anda aynı banka hesabı ile dashboard oluşturmaya kalkınca hata veriyormuş ben denemedım

kesinti nekadar peki hepsinde 30 dolar kesinti oluomu hem kapanan hem açık kanallarda gönderilirken kesinti varmı

peki bu bankaları sallamasyon bi paypal girdikten sonra güncellesek ozamandamı kabul edilmiyor ?

beyler birşşey daha soracam.son 1 ayda mı 1 k izlenim son 14 günde mi yoksa kanalın 1 k izlenimi olsun yeter mi ? hangisi ?

düz mantık ile ikiside aynı aslında
14 günde 1000 izlenim aldıysan aynı ay en az 1000 izlenim almış oluyorsun zaten

buradaki fark kanalın 14 gün önce açılmış olması

kesinti nekadar peki hepsinde 30 dolar kesinti oluomu hem kapanan hem açık kanallarda gönderilirken kesinti varmı

peki bu bankaları sallamasyon bi paypal girdikten sonra güncellesek ozamandamı kabul edilmiyor ?

Çok dikkat etmedim ama tek 1 defa kesinti oluyor tek seferde gönderdiği için . İkinci sorduğunu hiç denemesini hocam o zaman bu sekilde olmuştu şimdi bilmiyorum

arkadaşlar son durum ne acaba ? kurallar aynımı 1 k izlenim 10 abone ?

Evet kabul ediyor ilk basta kayit olurken banka hesabi ayarliym dedim garanti bankasi swift kodundaki I harfinde hata verdi sallamasyon bi paypalla kayit oldum snra banka hesabina cevirdim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi 14 günlük içine yeni video yüklediğim bi kanalı quiz'e sokmaya çalıştım aşağıdaki gibi bi uyarı verdi.

son 30 günde 1000 görüntülenme, 10 abone istiyor. en az 14 günlük olmalı diyor.

1000 görüntülenme, 10 abone kısmı güncellenmemiş olabilir mi? yoksa en az 14 günlük olup diğer şartları da yerine getirmesi mi gerekiyor?

son güncellemeler çok karıştı, takipte edemedik. :)

Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.

10 abone 1000 izlenim analitikse yansımış olacak. Ayrıca kanal en erken 14 gün önce açılmış olacak

peki boş kanalı 14 gün bekletsek oluyor mu yoksa ilk yüklenen video tarihine mi bakıyıroar 14 gün için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri