QuizGroup Network

beyler konuyu herkes upluyor. bende uplayım. vallahi kanser olacaz. kanalların kapanmasına ramak kaldı.. kesinleşse de kurtulsaydık. haziranı alalım da temmuzda zaten kapanacak kanallar. :)

Arkadaşlar napıyorsunuz ya ? hayır napıyosunuz ? :)

biri diyor son anda kanalım gitti spamdan, yok 10k aboneli kanalım kapanmış, bu ay ödemeyecek herhalde artık quizde bozdu , yok onmilyon ızlenımlı kanalıma amanda nasıl olurda gider, ya herşeye sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki veriyorsunuz ya dahada kötüsü bunu her ay yapıyorsunuz ya hah işte o kısmı bir düşünün ya lütfen.

işin kötüsü biz okuyanlarda sanki ilk defa oluyormuş gibi heyecanla iyi kanalları kontrol ediyoruz hemen (her ay ) :D

Arkadaşlar napıyorsunuz ya ? hayır napıyosunuz ? :)

biri diyor son anda kanalım gitti spamdan, yok 10k aboneli kanalım kapanmış, bu ay ödemeyecek herhalde artık quizde bozdu , yok onmilyon ızlenımlı kanalıma amanda nasıl olurda gider, ya herşeye sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki veriyorsunuz ya dahada kötüsü bunu her ay yapıyorsunuz ya hah işte o kısmı bir düşünün ya lütfen.

6 aydır açık ve 8k abonesi olan. Bilmem kaç milyon izlenim almış kanalın uçması bence sıradan olamaz

Tek sebebi Video ortasına çok fazla müdahale etmesi oldu. Birde atanamayan reklamları açması oldu

temizlik yaptıklarına göre yarın kesinleşmeler başlar

Ya arkadaş bu nasıl mantık, adamlar altın yumurtlayan tavuğu niye kessin, zaten senin kanalından adamlar para kazanıyorken niye kapattırsın kanalı, bana bu biraz Turkish düşünce tarzı gibi geliyor.

Hocam 2 ay düzenli getirisi, izlenimi ve günlük 300 abone getiren kanalın kapanması tam da kesinlesme öncesi pek bi manidar. Şöyle ki rekabetin çok az olduğu bir kategoriydi benimkisi. Hatta yt'ye render çekip atan ilk adamım. Günlük 4 hane kazanca çıktı haftalardır böyle ve ne hikmetse 12 si kesinlesme olmadı ve kanal uctu. Bakın tek bana değil aynı saat içersinde kac kişinin büyük kanalları uctu quizdeki? Bu da mı tesadüf :)

Ya arkadaş bu nasıl mantık, adamlar altın yumurtlayan tavuğu niye kessin, zaten senin kanalından adamlar para kazanıyorken niye kapattırsın kanalı, bana bu biraz Turkish düşünce tarzı gibi geliyor.

+++ kesinlikle katılıyorum. :) sürekli kazanan kanallarla çalışmak dururken neden tek seferde altın yumurtlayan tavuğu kessinler.

seninde kazancının yarısını sağlayan kanallar kapansın bir gün seni de görürüz hocam :)

:) demi. Zaten bu youtube quiz falan sadece size kelek atıyor. Biz öz evlatız, siz üvey evlatsınız... Herkes başına gelenleri yazarsa işimiz iş şu konularda. Benimde 3 kanal kapandı bugün 3 ünün getirisi günlük XXXX. Ne yapayım şimdi burda konu açsam kanal mı açılcak? Quiz erken mi ödücek ne olucak yani... Çözüm olacak şeyleri konuşalım, yoksa konuyu meşgul etmeye gerek yok

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam sen aydınlat bizi. Kesinleşme öncesi yani ayın 7'sinden sonraki kapanmalarda da ödemeler diğer aya mı erteleniyor? Yani bugün kapanan kanalların parasını bu ay alma ihtimalimiz yok mu ?

Quizin kanalları kesinleşme öncesi kapattırmasının sebepleri olabilir

1- parayı amcadan alır ama bize 57 gün sonra öder yani elinde sıcak para tutar ( bence bu mantıklı )

2- kendi ekibi vardır kanalları kapattırıp ekiplerine açtırıyodur

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim geçen veya ondan önceki ay tam hatırlayamadım, 12 sinde daha kesinleşmeler olmadan kanal kapanmıştı o ay ödemişlerdi.

Quizin kanalları kesinleşme öncesi kapattırmasının sebepleri olabilir

1- parayı amcadan alır ama bize 57 gün sonra öder yani elinde sıcak para tutar ( bence bu mantıklı )

2- kendi ekibi vardır kanalları kapattırıp ekiplerine açtırıyodur

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her ayın 6 sında en cok kazandıram 1-2 kanalım ucuyor tesadüf olduguna inanmak istiyorum ama bilmiyorum yani kıllandırıyor benide bu durum

Kanallariniz ucuyorsa quiz kapatiyorsa gidin mn ile yada adsense calisin arkadaslar ... :)
Bizde rahat ederiz :D Ne kadar bos muabbet donmus buralarda

ahaha he quiz patlatıyor kanallları :D trafoyada kediyi quiz sokmuş :D

7 şer dk reklam arası girerdim hep hiç dokunmazlardı, son yaptıklarımı 10 dk ile 9 dk aralıklar yapmışlar. sizinkileri de değiştiriyorlar mı bu aralar ?

birde eskisi gibi kendileri video ortasını giriyorlar mı ?

Son düzenleme:
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam sen aydınlat bizi. Kesinleşme öncesi yani ayın 7'sinden sonraki kapanmalarda da ödemeler diğer aya mı erteleniyor? Yani bugün kapanan kanalların parasını bu ay alma ihtimalimiz yok mu ?

kardeşim bu durum kesin bir şekilde yanıtlanamaz çünkü Quiz çoğu yerde kendi insiyatifini kullanıyor. Bazı kapanan kanallarımı 57 gün beklemeden aldığım oldu. Bazılarınıda 57 günden daha geç ödeme yaptığıda oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri