üstadlar ben sadece chorome kullanıyorum her kanala da tek dash oluşturuyorum çoklu dash oluşturmuyorum. ve hala da bağlıyoroum![]()
1 kanal 1 dash .
Sorun tek dashboarda birden fazla kanal bağlamak isteyenlerde hocam şu anda o yüzden sordum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üstadlar ben sadece chorome kullanıyorum her kanala da tek dash oluşturuyorum çoklu dash oluşturmuyorum. ve hala da bağlıyoroum![]()
1 kanal 1 dash .
Aynı panele mi yoksa her kanal için farklı panel mi oluşturuyorsunuz?
Sorun tek dashboarda birden fazla kanal bağlamak isteyenlerde hocam şu anda o yüzden sordum![]()
Sorun tek dashboarda birden fazla kanal bağlamak isteyenlerde hocam şu anda o yüzden sordum![]()
NE GIBI sorun var dostum
tek dasboarda bırden fazla kanal baglayınca
Hocam tek dashboarda birden fazla kanal bağlamak istediğinizde davetiye gitmiyor sanırım yani bende o şekilde çalışıyorum banada gelmedi.Tek kanal tek dashboard çalışanlarda böyle bir sorun yok şu anda arkadaşta olduğu gibi![]()
hadı ya ınsallah duzelır,bıktık artık sorunlardan
Hangi tarayıcada denediniz de düzeldi hocam?
Arkadaşlar dashboard'a yenı kanal baglıcam fakat baglanmıyor soyle hata verıyor
SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET CRITERIA
TO SIGN UP
Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days.
ama kanalın abonesi : 15 izlenimi :1500 nden boyle bır hata verıyor acaba ?
Kanaldaki veriler henüz güncellenmemiştir yaklaşık 2 gün geriden geliyor.Abone sayıları hemen güncellenir ama izlenim geç yansır analytics güncellendikten sonra tekrar deneyin.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION],
Would you like to say something about the invitations? Since yesterday, we can not add new channels from a new dashboard or existing dashboard.
Thanks in advance.
Translation/Ceviri: Kanal ekleyememe konusu hakkinda.
Working on it. Did you try to clean cookies or another browser?
Working on it. Did you try to clean cookies or another browser?
davetiye sorunu çözülmüş arkadaşlar hemen geliyor davetiyeler.
Hemen gelmiyor benim hocam hala devam ediyor sorun , dün eklediklerim geldi bugünkülerde tık yok hala
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.