az önce atılan 2 kanalı başka partnere aldırdım arkadaşlar geçmiş olsun
Bu mesajla sıkıntı büyüyecek gibi gözüküyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her kanala farklı dash yapan biri kanallarım atıldı veya atılmadı yazabilirmi ?
Arkadaş kapalı kanalların denedikleriminin hepsinin paneline giriş yapıyorum ama açık kanallara giriş yapamıyorum telifsiz 6 aydır açık eşleşen bile olmayan kanala giremiyorum dolarlar yanıyor Quiz görünüyor ama panele giriş yok nasıl iş bu ya bir anlam veremedim.
Arkadaş kapalı kanalların denedikleriminin hepsinin paneline giriş yapıyorum ama açık kanallara giriş yapamıyorum telifsiz 6 aydır açık eşleşen bile olmayan kanala giremiyorum dolarlar yanıyor Quiz görünüyor ama panele giriş yok nasıl iş bu ya bir anlam veremedim.
kapalı kanallarda ödeme yöntemi duruyor değil mi
Bence büyük bi temizlik var, kanalların kesinleşmeleri ile beraber atılacaklarıda tespit ediyorlar sanırım yani kesinleşen kazançlarını gönderecekler. 1 eylüle kadar da kanal almayıp 1 eylülden sonra yeni kurallar ile kanal alımına devam edecek olabilirler
O YT Kanalının Üzerinden Quiz Dashboard'ına Gir.
O YT Kanalının Üzerinden Quiz Dashboard'ına Gir.
her kanala farklı dash yapan biri kanallarım atıldı veya atılmadı yazabilirmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.