QuizGroup Network

Açık kanalları bile ödeyeceği mechulken kapalılarımı düşünüyorsunuz.

Benim kanallar atılmamış daha pazar olduğu için herhalde

valla hocam herkesınkı yavaş yavaş temizleniyor pek fazla umut etmeyin bakın işin net kısmını sıze soyleyeyım 20 kanal atılmıs benım bu ay geçen ay ise yüksek miktarda getiri veren kanallar kapanınca mail gelmişti şu tarihte alacaksın paranı dıye o kanallar içinden düşük fiyat bırakan 8 kanal bırakılmış 15 e yakın kanal odenecekti oysaki ne o kadalları panelde odenecek dıye bildirmişler nede başka bir bildirim. yanı kapananları odicek ama en düşük fiyat aralıgında olanlari.

quiz dashb.da hiç kanalım görünmüyo kesinleşen 1 kuruş ödemede yok.ama kanala girince hala quiz de görünüyo :S

quiz dashb.da hiç kanalım görünmüyo kesinleşen 1 kuruş ödemede yok.ama kanala girince hala quiz de görünüyo :S

kanalları ayırmıs olabilir hocam quize baglı olan başka bir kanalınıza quiz ana giriş sayfasından mail bilginiz ve şifrenizi yazip denermisinizbi ?

arkadaşlar selam,

2 ay önce kapanan ve ağutos un 30 unda yatacağıda dair mail gelen ödemem şuan gözükmüyor.
Daha önce kapanan kanal ödemesi alan arkadaşlar bu normal süreç midir ?

Ayrıca 7 kanalım vardı quiz de hiçbiri atılmadı veya kapanmadı

Hiç bir açıklama gelmeden dünkü gibi burada yazılıp çiziliyor bir şeyler en geç Salı'ya kadar bir açıklama gelir gelmezse başka şeylere yöneliriz artık.

An itibari ile bir panelimde bulunan 60 Kanal atıldı quizden. KAZANÇLAR SIFIR GÖRÜNÜYOR!

Çok fazla laklak yapmaya kafa şişirmeye gerek yok.

Ufaktan Adsense başvurularında bulunmak gerek, partnerden atılan kanalları Pazartesi - Salı ya kadar Quizden bir açıklama bekleyip, ardından olumsuz gelecek bir bilgiye istinaden Adsenselere taşımak gerek.

Sonuçta kanallar atılmış olsa da hala daha para kazanmaları açık vs. vs.

Ağlamaya sızlamaya da gerek yok, bu işin her zaman bu gibi riskleri mevcut, hepimizde bu riskleri göze alarak iş yapıyoruz.

Durum o ki, azıcık adsense azıcık partner bir şekilde dikkat ederek yolumuza devam edeceğiz.

Hakkımızda hayırlısı.

kanalları ayırmıs olabilir hocam quize baglı olan başka bir kanalınıza quiz ana giriş sayfasından mail bilginiz ve şifrenizi yazip denermisinizbi ?

denedim şimdi hocam login olunca bi sözleşme çıkıyo kabul ediyorum

Thank you. The contract channel ID **************** has been signed. Please note, you will see the Sign Contact page as many times as many channels you have signed up

diyo tekrar sözleşme sayfası geliyo dashb. fln gelmiyo

EDİT: şimdi giriş yapabildim hocam diğer kanallarımda bu dashb. gelmiş tamamdır teşekkürler

denedim şimdi hocam login olunca bi sözleşme çıkıyo kabul ediyorum

Thank you. The contract channel ID **************** has been signed. Please note, you will see the Sign Contact page as many times as many channels you have signed up

diyo tekrar sözleşme sayfası geliyo dashb. fln gelmiyo
o dashboaarda kaç kanal bağladıysan o kadar o sözleşmeyi kabul et açılır dashboardın

Bu çok normal herseyin icine ettigimiz gibi tek odeme yapan partnerinde icine ettik, kimse aglamasin, kendimiz ettik kendimiz bulduk.İsin .okunu cikaran arkadaslara hitaben...

Bu çok normal herseyin icine ettigimiz gibi tek odeme yapan partnerinde icine ettik, kimse aglamasin, kendimiz ettik kendimiz bulduk.İsin .okunu cikaran arkadaslara hitaben...

bunu her kanala 300 video bastım 500 video bastım diyenler etti bence çok haklısın bişeyi batırmak istiyorsan vereceksin türklere en kısa zamanda icabına bakarlar

işin b*kunu cıkarmak cumlesi kadar saçma bir durum yok ne olacaktı merak edıyorum quiz dururken aman quize zarar gelmesin diye kanal sokmayacakmıydık hiç alakası yok ilk adsensecilere operasyon yaptılar sonra networklere bu ısın b*ku cıksada cıkmasada Anti spam uygulaması er yada geç gelecek olan bir şeydi bunu herkes biliyordu partnerın ıcıne senın benım 50-100 kanal baglamamızla sorun cıkartıcak bir olay yok olay şurda bitiyor Allahın belasi Sahte fl.g cıların ve sahte tel*fçilerin babasının malıymıs gibi aç gozlulugunden kanallarımızı saldırıp kapattıgı ıcın youtube de bunu içeriklerin aşiri kopyalanmasi ve içeriklerin videodan farklı oldugunu anlması (fl.g durumu) nu anti spamla çözümleyip bitirecegini düşünüyor valla işin açigi ben rahatım yt ne kadar zorlaşirsa zorlaşsin ekmegimi yerim işi bilen herkes ekmegini yer a network b network fark etmez bunda hatta kımse gocunmasin işin acıgı cok guzel oldu ılk ay zarar ederım yt temizlenir 2. ay daha cok para kazanırım ben kazanamayanların bu işi yapmasından yana degilim kımse ac gozlu felan demesın onlarin çöp etmesi ile youtube bu hale geldi ben yapıyorum 100 kanal en fazla 5 kanalım kapanıyor adam 100 kanal yapıyor yarım yamalak 60-70 i kapanıyor aşiri yuklenmekten sonuçta ANTİ-SPAM buyrun sımdı işi bilmeyenler düşünsün .

Son düzenleme:
Bu işin bokunu çıkarmakla, kanal alım satımıyla vs. hiç bir ilgisi yok. Tek suçlu sahte telif ve flagçılardır. Kapanan kanalların gerçek telif ve haklı flag ile kapanmasını sahte telif ve kasıtlı flag ile oranlamaya kalksak %90 fark atar. Kapanan kanalların bu kadar çok olduğu bi durumda başka ne beklenebilirdi ki.
Partnerlerin de burada genel suçu aldıkları yüksek komisyonlara rağmen haksız bir şekilde kapatılan kanalların arkasında duramamaları yeniden aktif edilmesi için gereken desteği vermemeleri ve sizi ortada bırakmasıdır. Ödemesinler zaten kapananları bakın bakalım bir daha korkudan flag atan kalır mı piyasada. ( Bu aykileri ödesinler ama :D )

Bu işin bokunu çıkarmakla, kanal alım satımıyla vs. hiç bir ilgisi yok. Tek suçlu sahte telif ve flagçılardır. Kapanan kanalların gerçek telif ve haklı flag ile kapanmasını sahte telif ve kasıtlı flag ile oranlamaya kalksak %90 fark atar. Kapanan kanalların bu kadar çok olduğu bi durumda başka ne beklenebilirdi ki.
Partnerlerin de burada genel suçu aldıkları yüksek komisyonlara rağmen haksız bir şekilde kapatılan kanalların arkasında duramamaları yeniden aktif edilmesi için gereken desteği vermemeleri ve sizi ortada bırakmasıdır. Ödemesinler zaten kapananları bakın bakalım bir daha korkudan flag atan kalır mı piyasada. ( Bu aykileri ödesinler ama :D )

Flag atan kalır merak etme ...
Onlar öyle kansızlar ki ...
Ne partner kalmıs , ne adsense kalmıs , ne para kalmıs hıcbırsey umurlarında degıl ...

Tek dertlerı senın kanalı ındırıp o kanaldan yada o içerikten kendı ceplerını doldurmaya çalışmak ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri