ne yapacaz bu kanalları arkadaşlar. piyasada partner yok. ünlem yanıyor
yandık ki ne yandık.
yandık ki ne yandık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne yapacaz bu kanalları arkadaşlar. piyasada partner yok. ünlem yanıyor
yandık ki ne yandık.
rusça bilen birine çevirttim kanalının atıldığından bahsediyor bizim forumu falan kötülemiyor sallamayın.
K.bakma alıntıyı senden fakat Bu kanal kanalınınatıldıgından bahsettiğine eminmisiniz adam aşağıda quiz join refli link vermiş REFLİ
işin kötüsü ne biliomusunuz artık partnerlerede ünlem gelmeye baslarsa iste o zaman felaket
[MENTION=9447]Doqal[/MENTION] hocam ben hiç girişte yapamıyorum devre dışı bırakılmış hesabım ama önceden ödenecegine dair mail gelmişti geçen ay ? haziran kanalıydı galiba 30.8.2015 ödenecek denmişti ??
[MENTION=9447]Doqal[/MENTION] hocam ben hiç girişte yapamıyorum devre dışı bırakılmış hesabım ama önceden ödenecegine dair mail gelmişti geçen ay ? haziran kanalıydı galiba 30.8.2015 ödenecek denmişti ??
@KaYZeRSoZe abi son bi umut ya tutarsa hesabından gidiyorum![]()
umut mumut yok hocam. unut o parayı. benim bi dashboartta 4 hane kesinleşmişti(temmuzda kapandı kanal) eylül 30'da yatacak diye. dün bi baktım dashboarda, kesinleşen para silinmiş. sıfır yazıyo.
o dashboarddan atılan kanalın varsa bu süreçte, kapalı kanallarını incele. Benimde aynı şekildeydi, kapalı kanalları biraz gezindim o kanalların birisinin inbox kısmında denk geldi mesaj
Yani şu tarihte ödenecek diye bir mesaj oluyor ya ondan bahsediyorum
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.