QuizGroup Network

ne yapacaz bu kanalları arkadaşlar. piyasada partner yok. ünlem yanıyor
yandık ki ne yandık.

Valla hocam adsanse daha peter yakıyor adamı.hangi kanalı atsam spamdan tamamen kapanıyor. herşeyi sildim vs düzelme bile yok. zaten spam yapanların hepsini para kazanması vs uctu.inş guzel bir partner bulunur.

K.bakma alıntıyı senden fakat Bu kanal kanalınınatıldıgından bahsettiğine eminmisiniz adam aşağıda quiz join refli link vermiş REFLİ

Orayi genelde C/P yapiyorlar, o yuzden unutmustur saniyorum. Videolarina bakarsan bi onceki videosundada quizi kotuleyip farkli bi networku oneriyordu. Kanalini socialblade'den kontrol edersen su an hic biyere bagli olmadigini gorursun zaten. Oda quiz maduru.

Herkes iki gram bilgi paylasimi icin konuya giriyor, 3 gundur banlananlarin hesabini ben yapamadim.
Burasi youtube forumu, burasi spam forumu, burda spam yapiyoruz.. isine gelmeyen logout yukarda cikar gider.boyle sacmalik gormedim ya, quiz para odemiyor adam siz icine ettiniz diyor.arkadaslar gecen de yazdim simdide yaziyorum. Forum ilk kuruldugu gunden beri spam icin paylasim yapiyor. Ozgun calisiyorsaniz ne isiniz var burda gidin bagli oldugunuz partnerlerin forumlari var orda vir vir konusun...

işin kötüsü ne biliomusunuz artık partnerlerede ünlem gelmeye baslarsa iste o zaman felaket

Quiz sende bizim gibi spamcıydın.Sana google yaptırım uyguladı.Gider ayak spamdan vurgunu yaptın.Haziran kapanan kazancını bari öde başka bişey istemiyorum.

Ben arkadaşlar haziran kapananı ödeyeceğini hissediyorum, ama panele giriş yapanlar için diyorum.
12 gün sonra görecez bunu.

bana kucuk bir odeme gelmish. hangi dashboardimdan onu bilmiyorum. life qaliba

[MENTION=9447]Doqal[/MENTION] hocam ben hiç girişte yapamıyorum devre dışı bırakılmış hesabım ama önceden ödenecegine dair mail gelmişti geçen ay ? haziran kanalıydı galiba 30.8.2015 ödenecek denmişti ??

[MENTION=9447]Doqal[/MENTION] hocam ben hiç girişte yapamıyorum devre dışı bırakılmış hesabım ama önceden ödenecegine dair mail gelmişti geçen ay ? haziran kanalıydı galiba 30.8.2015 ödenecek denmişti ??

Hocam onu bilemem ama panele girmiyorsa büyük sıkıntı ben panele giriyorum ve 29.08.2015 yazıyor ve ödenecek mailide var o yüzden haziran ödemeleri yapılacak diyorum.
Life yetkilisi yabancı forumda gördüm burda gördüm tam olumsuz diyemiyor, facebook sayfasında dedi ama bana inandırıcı gelmiyor.
Quiz bir isviçre partneri ve çalışanları rusya bence bir partner şirketi körü körüne ipini çekmez diyorum.

umut mumut yok hocam. unut o parayı. benim bi dashboartta 4 hane kesinleşmişti(temmuzda kapandı kanal) eylül 30'da yatacak diye. dün bi baktım dashboarda, kesinleşen para silinmiş. sıfır yazıyo.

o dashboarddan atılan kanalın varsa bu süreçte, kapalı kanallarını incele. Benimde aynı şekildeydi, kapalı kanalları biraz gezindim o kanalların birisinin inbox kısmında denk geldi mesaj

Yani şu tarihte ödenecek diye bir mesaj oluyor ya ondan bahsediyorum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri