QuizGroup Network

abi bazen 1 saat sonra falan görünüyor neden bende anlamadım bazen öyle takılıyor [MENTION=32906]merdogan[/MENTION]

kanalları atmakla kalmıyolar şuanda birde eşleşen gönderip senin üzerinden kazanmaya devam ediyorlar yeni soktuklarımı yine atmışlar bugün

Google ın spam politikasını partnerler üzerinde tamamen bitirme kararının ardından quiz son vurgunu yapmaya devam ediyor.Umarım haziran kapananlara bu yansımaz..

Google ın spam politikasını partnerler üzerinde tamamen bitirme kararının ardından quiz son vurgunu yapmaya devam ediyor.Umarım haziran kapananlara bu yansımaz..

hocam Life face sayfasından haziran da dahil hiçbir kapananı vermiyecez dedi ama umarım dediğiniz gibi olur.

6KU068T.png

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Be insafsız, Haziran ayında bunu diyorsun. Gelip şimdi haziran kapalıyı ödemeyecez diyorsun.

kanalları atmakla kalmıyolar şuanda birde eşleşen gönderip senin üzerinden kazanmaya devam ediyorlar yeni soktuklarımı yine atmışlar bugün
Hepsini sildim şimdi atsınlar eşleşen Edit: biliyorum hepimiz büyük darbe aldık ama küfür kullanmayalım hocam, bu seferlik es geçiyorum (doganuzun)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dashboardın da birden cok kanal olupta ödeme alan var mı benim hep tek kanallilari odediler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanal yöneticisinde QuizGroup yazıp dashboarda giremeyen var mı boş ekran geliyor dashboardtaki hiç bir kanalla giriş yapamıyorum.
Kanallar para kazanmaya devam ediyor analystic işliyor

Quize hala kanal bağlayan yerli yabancı butun ınsanları tebrık edıyorum arkadaslar,kımsenın ne yaptıgı benı ılgılendırmez ama ınanın bırdahakı ay bugun aldıgımız 1$ları 4$ları bırdahakı ay zor buluruz,nede olsa quiz atıyor bızler yukluyoruz,quiz artık kapananlarıda odemıyor,kesınlesme gununde acık kanal bulursak ıyıdır musıcnatıon hesabı,
kapatın sunucularını 1 ay kullanmayın ınanın daha cok kar edıceksınız,
veya yukleyın videoları alın gızlıye aybasına kadar bekleyın son guncellemeyı,
oda olmadı sadece adsense calısın,ama olmaz hala quiz

kanallarım açık hiç bir sorun yok dash da duruyor WM ödemem hayla gelmedi.

Ödemeler tamamlanana kadar kanallardaki videoları gizliye alsak Quiz sorun çıkartıp atar mı? Var mı bu konuyla ilgili bilgisi olan?

kanal yöneticisinde QuizGroup yazıp dashboarda giremeyen var mı boş ekran geliyor dashboardtaki hiç bir kanalla giriş yapamıyorum.
Kanallar para kazanmaya devam ediyor analystic işliyor

aynı durum bendede var ama bugün ödeme aldım o dashboard dan küçük miktar ama ödeme geldi genede

ben istemeyerekte olsa 50 civarı kanal bagladım bu gün
amacım acıkları ödememe durumuna karşı ufak bi gayret
belki derler bu keriz daha ayıkmamıs veya bizimle calışmaya devam edecek diye düşünürler

Son düzenleme:
Aç köpekler kanalı partnerden atıyor birde üstelik açık olan videolarıma 3. taraf eşleşen yollamış kendi para kazanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri