QuizGroup Network

kazançlar da yansımış demek iyi olmuş sizin adınıza sevindim beyler. dashboarda giremeyenler olarak halen paketiz. gauth callback ve had not signed hataları değişmedi. yani dashboard kapalı bilgiler yok bizim geri dönmemiz çok çok zor. bir ihtimal şu kanallarda quizin yetkisi olmasından dolayı belki tespit ederler ama sanmam. umarım siz alırsınız paraları

kazançlar da yansımış demek iyi olmuş sizin adınıza sevindim beyler. dashboarda giremeyenler olarak halen paketiz. gauth callback ve had not signed hataları değişmedi. yani dashboard kapalı bilgiler yok bizim geri dönmemiz çok çok zor. bir ihtimal şu kanallarda quizin yetkisi olmasından dolayı belki tespit ederler ama sanmam. umarım siz alırsınız paraları

hocam dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok. insallah bir hata olmustur ve insallah tum forum odemelerini sorunsuz alır.

benim kanallarda sorun yok cok sukur ama bi sonraki aya atar bizimkileride gozuyle bakıyorum artık. bu saatten sonra artık guven filan kalmadı bunlara

Kanallarımı atmış şeref yeter be adsense sonra 4 adsensem gitti yetti bee

Allahım sabır verr ne olur.

hocam dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok. insallah bir hata olmustur ve insallah tum forum odemelerini sorunsuz alır.

benim kanallarda sorun yok cok sukur ama bi sonraki aya atar bizimkileride gozuyle bakıyorum artık. bu saatten sonra artık guven filan kalmadı bunlara

abi bu ödemeleri alın, diğer ay da aralığın kesinleşmesini bekleyin sonra çıkma isteği yapın bence en mantıklısı bu 15 günlük para kaybetmiş olacaksın sadece, zeplin networke geçersiniz en mantıklısı o. bu stresle yaşanmaz gerçekten

vay arkadaş bug mudur nedir kanalım atıldı ama dashboard giriyor ve kanalım hala aktif görünüyor ama ben kanalı adsense bağladım iyice sinirlerim bozuldu bugün :{[[[[

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

Hala bu sekilde..

İş Ortağı Doğrulandı

Quiz Group Aggregator

14 Tem 2015 (5 ay önce) tarihinde bağlanıldı

Bağlantının kaldırılmasını iste

kaldirilmasini iste desek quiz kaldiriyormu acaba baglantiyi deneyen var midir..?

vay arkadaş bug mudur nedir kanalım atıldı ama dashboard giriyor ve kanalım hala aktif görünüyor ama ben kanalı adsense bağladım iyice sinirlerim bozuldu bugün :{[[[[

quiz ilk defa böyle yapmıyor yazında bir defa böyle oldu ödeme öncesi dashboardlar allakbullak oldu ama sonra düzeldi normalde sakince beklemek lazım ama quizin adı çıktı bir defa kimse düzeleceğine inanmıyor.

aynı durum bende de var. Adsense e bağladığım kanal quizde de görünüyor. Muhtemelen db güncellenince çıkarıcaklar.

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

Hala bu sekilde..

İş Ortağı Doğrulandı

Quiz Group Aggregator

14 Tem 2015 (5 ay önce) tarihinde bağlanıldı

Bağlantının kaldırılmasını iste

kaldirilmasini iste desek quiz kaldiriyormu acaba baglantiyi deneyen var midir..?

aha bu daha da garip işte, dashboarda giremiyorsun ama kanal halen quizde gözüküyor öyle mi hocam? bu nedir ya ahahah iyice sinirlerim bozuldu. ben hem dashboard giremiyorum hem de quize bağlı gözükmüyor

abi bu ödemeleri alın, diğer ay da aralığın kesinleşmesini bekleyin sonra çıkma isteği yapın bence en mantıklısı bu 15 günlük para kaybetmiş olacaksın sadece, zeplin networke geçersiniz en mantıklısı o. bu stresle yaşanmaz gerçekten

cok haklısın. soyledigin gibi yapmak lazım. yoksa zarar fazla olur

arkadaslar benim dashboard duzeldi ama kanalim quizden atilmis bir sekilde

Bu saatten sonra quizimn para yatıracağını düşünmuyorum ben arkadaşlar:(

daha önceki girişlerde dashboarda 2.şifreyi sormuyordu şimdi soruyor ve giriyor para gözüktü ama bankada yok :)

kanallar yt de bağlı görünmüyorsa eğer ya yeniden davet yollar ya da dashboardları temizler. bug falan olmuştur. bi kere atmış yani olan olmuş. geri dönüşü yok. hiç sanmıyorum o kanalların yt de tekrar quize bqğlı yazacağını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri